Derer Buduća legenda Poruka 43.114 11.02.2008. u 21:37 - TRAŽITE LI SUPRUŽNIKA NA INTERNETU? #76 Banshee: jao vratili stare smajlije nema vise retardinja na fejsliftingu Kliknite za proširenje... Uraaa! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Banshee: jao vratili stare smajlije nema vise retardinja na fejsliftingu Kliknite za proširenje... Uraaa! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ja_genije Zainteresovan član Poruka 118 11.02.2008. u 21:39 - TRAŽITE LI SUPRUŽNIKA NA INTERNETU? #77 georgejune: Nosis sa sobom ili.?. Kliknite za proširenje... čekaj malo. ovde ja nudim svog muža, a može i dete uz pravičnu naknadu (s moje strane). ja se ne udavam neg se oslobadjam. eto, da ne bude zabune.
georgejune: Nosis sa sobom ili.?. Kliknite za proširenje... čekaj malo. ovde ja nudim svog muža, a može i dete uz pravičnu naknadu (s moje strane). ja se ne udavam neg se oslobadjam. eto, da ne bude zabune.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.387 11.02.2008. u 21:42 - TRAŽITE LI SUPRUŽNIKA NA INTERNETU? #78 ja_genije: čekaj malo. ovde ja nudim svog muža, a može i dete uz pravičnu naknadu (s moje strane). ja se ne udavam neg se oslobadjam. eto, da ne bude zabune. Kliknite za proširenje... E bre genije.
ja_genije: čekaj malo. ovde ja nudim svog muža, a može i dete uz pravičnu naknadu (s moje strane). ja se ne udavam neg se oslobadjam. eto, da ne bude zabune. Kliknite za proširenje... E bre genije.
ja_genije Zainteresovan član Poruka 118 11.02.2008. u 21:51 - TRAŽITE LI SUPRUŽNIKA NA INTERNETU? #79 georgejune: E bre genije. Kliknite za proširenje... e bre georgina, zgodno ovo kad klikneš na nick i svašta nešto poiskače. ja mislila da ćemo da trgujemo kad ono iza ženskastog avatara brkati drvoseča.
georgejune: E bre genije. Kliknite za proširenje... e bre georgina, zgodno ovo kad klikneš na nick i svašta nešto poiskače. ja mislila da ćemo da trgujemo kad ono iza ženskastog avatara brkati drvoseča.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.387 11.02.2008. u 21:53 - TRAŽITE LI SUPRUŽNIKA NA INTERNETU? #80 ja_genije: e bre georgina, zgodno ovo kad klikneš na nick i svašta nešto poiskače. ja mislila da ćemo da trgujemo kad ono iza ženskastog avatara brkati drvoseča. Kliknite za proširenje... Ma to je moje sareno oko..ima ovde cak muskih severina i zenskih vojislava
ja_genije: e bre georgina, zgodno ovo kad klikneš na nick i svašta nešto poiskače. ja mislila da ćemo da trgujemo kad ono iza ženskastog avatara brkati drvoseča. Kliknite za proširenje... Ma to je moje sareno oko..ima ovde cak muskih severina i zenskih vojislava
ja_genije Zainteresovan član Poruka 118 11.02.2008. u 22:05 - TRAŽITE LI SUPRUŽNIKA NA INTERNETU? #81 georgejune: Ma to je moje sareno oko..ima ovde cak muskih severina i zenskih vojislava Kliknite za proširenje... ska problJem. još mi ne uspeva da vas pohvatam. imaš čast da ti uputim svoj stoti post. moj naklon.
georgejune: Ma to je moje sareno oko..ima ovde cak muskih severina i zenskih vojislava Kliknite za proširenje... ska problJem. još mi ne uspeva da vas pohvatam. imaš čast da ti uputim svoj stoti post. moj naklon.