:evil: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim
I ivan9 Početnik Poruka 15 05.10.2003. u 18:01 - Trazinm nekoG iz Amerike #1 Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim
Gost 28.11.2003. u 02:46 - Trazinm nekoG iz Amerike #2 ivan9: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim Kliknite za proširenje... Evo ja se javljam! Zovem se Ivana i zivim u New Jersey-ju.Ako hoces javi se da se dopisujemo imas tu moju e-mail adresu!Koje si godiste?
ivan9: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim Kliknite za proširenje... Evo ja se javljam! Zovem se Ivana i zivim u New Jersey-ju.Ako hoces javi se da se dopisujemo imas tu moju e-mail adresu!Koje si godiste?
Gost 28.11.2003. u 02:51 - Trazinm nekoG iz Amerike #3 Anonymous: ivan9: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim Kliknite za proširenje... Evo ja se javljam! Zovem se Ivana i zivim u New Jersey-ju.Ako hoces javi se da se dopisujemo imas tu moju e-mail adresu!Koje si godiste? Kliknite za proširenje... To sam ja ixi,nesto me zeza ne mogu da se prijavim Imas moj profil na temi za kosarku,pa ako hoces pogledaj tamo,imas i adresu tamo!
Anonymous: ivan9: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim Kliknite za proširenje... Evo ja se javljam! Zovem se Ivana i zivim u New Jersey-ju.Ako hoces javi se da se dopisujemo imas tu moju e-mail adresu!Koje si godiste? Kliknite za proširenje... To sam ja ixi,nesto me zeza ne mogu da se prijavim Imas moj profil na temi za kosarku,pa ako hoces pogledaj tamo,imas i adresu tamo!
I ixi Zainteresovan član Poruka 161 28.11.2003. u 18:00 - Trazinm nekoG iz Amerike #4 Anonymous: Anonymous: ivan9: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim Kliknite za proširenje... Evo ja se javljam! Zovem se Ivana i zivim u New Jersey-ju.Ako hoces javi se da se dopisujemo imas tu moju e-mail adresu!Koje si godiste? Kliknite za proširenje... To sam ja ixi,nesto me zeza ne mogu da se prijavim Imas moj profil na temi za kosarku,pa ako hoces pogledaj tamo,imas i adresu tamo! Kliknite za proširenje... E evo uspela sam da se prijavim
Anonymous: Anonymous: ivan9: Ja sam iz americe , iz Feniksa pa bih hteo da se dopisujem snekim Kliknite za proširenje... Evo ja se javljam! Zovem se Ivana i zivim u New Jersey-ju.Ako hoces javi se da se dopisujemo imas tu moju e-mail adresu!Koje si godiste? Kliknite za proširenje... To sam ja ixi,nesto me zeza ne mogu da se prijavim Imas moj profil na temi za kosarku,pa ako hoces pogledaj tamo,imas i adresu tamo! Kliknite za proširenje... E evo uspela sam da se prijavim
D dale Gost 29.11.2003. u 22:19 - Trazinm nekoG iz Amerike #6 cao, ako hoces da se dopisujemo javi se
D dale Gost 29.11.2003. u 22:20 - Trazinm nekoG iz Amerike #8 ko si ti? kazi nesto o sebi Ostavi e-mail
I ixi Zainteresovan član Poruka 161 11.01.2004. u 05:03 - Trazinm nekoG iz Amerike #9 Ja sam vec gore napisala o sebi.A ko si ti?Odakle si?Koje si godiste?KAko se zoves?
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.118 15.11.2004. u 01:19 - Trazinm nekoG iz Amerike #11 Zdravo. Napisi mi e-mail, pa se pisemo.
B brln Početnik Poruka 5 15.11.2004. u 13:18 - Trazinm nekoG iz Amerike #12 Ima li neko sa Floride da bi se dopisivao i druzio? Moze na concteam@yahoo.com