Aj neko nek me uzme za supruga, biticu fin, samo mesec dana il kolko vec treba da bi dobio zelenu kartu! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aloha, kakve podatke! A mislish kako izgledam, pa ovako, nije da nisam al sam sladak kao shecer!ma trazim muza odje u Amr:cao malitaman sam natrapunjala na tebe ODLICNO Odlicna prilika za udaju i zenidbu!!!!meni treba muz ,a tebi green card ostavi podatke pa ce mi da vidimo stacemo
![]()
ma trazim muza odje u Amr:cao malitaman sam natrapunjala na tebe ODLICNO Odlicna prilika za udaju i zenidbu!!!!meni treba muz ,a tebi green card ostavi podatke pa ce mi
Meni netreba zelena karta.Nego ti.Javise.
E cico cico... 8)Fina_Cica:Ma di ces?????Ne dolazi ovamo nisi lud.....Neka tebe tu, tu ti je najlepse, veruj finoj_cici.....Hehehe
omilos:Aj neko nek me uzme za supruga, biticu fin, samo mesec dana il kolko vec treba da bi dobio zelenu kartu!![]()
Aj a ti si "malecka chokolado moja"!LPhoklica:omilos:Aj neko nek me uzme za supruga, biticu fin, samo mesec dana il kolko vec treba da bi dobio zelenu kartu!![]()
ajd* :wink:
Volim sreco moja, zivote moj, moje sve! 8)LPhoklica:sto bi rekao moj deda Vazi se vazi se... :wink:
..........
inace ja sam topla cokolada ...
volis li me?
Evo ja cu da ti budem muz ima i da ti platim ako treba. OZBILJNO.ma trazim muza odje u Amr:cao malitaman sam natrapunjala na tebe ODLICNO Odlicna prilika za udaju i zenidbu!!!!meni treba muz ,a tebi green card ostavi podatke pa ce mi da vidimo stacemo
![]()
GI:Evo ja cu da ti budem muz ima i da ti platim ako treba. OZBILJNO.ma trazim muza odje u Amr:cao malitaman sam natrapunjala na tebe ODLICNO Odlicna prilika za udaju i zenidbu!!!!meni treba muz ,a tebi green card ostavi podatke pa ce mi da vidimo stacemo
![]()
ostavi mi e-mail da te kontaktiram!!!!!ma trazim muza odje u Amr:cao malitaman sam natrapunjala na tebe ODLICNO Odlicna prilika za udaju i zenidbu!!!!meni treba muz ,a tebi green card ostavi podatke pa ce mi da vidimo stacemo
![]()
Kud ko mlad majmun trcis za bananom... 8)GI:ostavi mi e-mail da te kontaktiram!!!!!ma trazim muza odje u Amr:cao malitaman sam natrapunjala na tebe ODLICNO Odlicna prilika za udaju i zenidbu!!!!meni treba muz ,a tebi green card ostavi podatke pa ce mi da vidimo stacemo
![]()
ja bih se rado ozenio za green card.