Trazim zenku vucjaka za parenje

Imam dugodlakog vucjaka starog 8 godina ali mladog u srcu. :mrgreen: Trazim mu zenku, po mogucstvu takodje dugodlaku, ali i kratkodlaku za parenje. Ukoliko zivite u Beogradu javite mi se ovde ili jos bolje na e-mail: weljko94@gmail.com

Pa, šta ti imaš da uslovljavaš ?
Ti imaš mužjaka i treba da ti je nebitno sa kakvom kujom ćeš ga pariti !
Onaj kome ostaju štenci, vlasnik ženke, neka kombinuje....

Ja ne verujem oko cega se povela rasprava :D

Nikakvo naplacivanje parenja ne radim. Jedini razlog zasto preferiram dugodlaku zenku je zato sto zelimoda uzmemo jednog muskog stenca koji ce da lici na mog trenutnog psa i da cuva dvoriste mog brata koji se preselio u drugu kucu. Sav ostatak legla ostaje vlasnicima zenke.

Imam dugodlakog vucjaka starog 8 godina ali mladog u srcu. :mrgreen: Trazim mu zenku, po mogucstvu takodje dugodlaku, ali i kratkodlaku za parenje. Ukoliko zivite u Beogradu javite mi se ovde ili jos bolje na e-mail: weljko94@gmail.com
Pa imam i ja jednog bradatog kolija,, ima sada 9 meseci, cenim da bi se i on rado pario, ali to je neoguce jer ga ja necu voditi na izlozbe, nece imati
nikakve kvalifikacije i pehare koji bi nekome ko poseduje kuju bili od znacaja.

Mislim da je NO sa 8 godina vec i mator za parenja, bas kod te rase najvazniji su zdravstveni cerifikati, a ti to ocigledno nemas.
Ljudi koji se bave ozbiljnim odgojem ipak znaju s kim njihova kuja treba da se pari.

Ja ne verujem oko cega se povela rasprava :D

Nikakvo naplacivanje parenja ne radim. Jedini razlog zasto preferiram dugodlaku zenku je zato sto zelimoda uzmemo jednog muskog stenca koji ce da lici na mog trenutnog psa i da cuva dvoriste mog brata koji se preselio u drugu kucu. Sav ostatak legla ostaje vlasnicima zenke.

:D

Izgleda da bi Tvoj brat zeleo takvog "istog " psa , ali to ce biti znatno teze da se realizuje iz razumljivih razloga ...:D
Mozda da , ako se naravno ne "nadje donatorka" koja bi koliko - toliko izvela leglo sa slicnim spoljasnim i zeljenim karakteristikama , bilo jako tesko i da budu i karakterno isti ...
Naravno , da je "vlasnik" taj ciji ce prst na kantaru da prevagne u nekim osobinama ili pre bi se reklo u ponasanjima koja bi bila pozeljna i zeljena , kroz druzenje i dresuru.

Back