Tražim zdravu komunu u Srbiji

Ničeanac

Obećava
Poruka
61
team-386673_1280.jpg

Voleo bih da nađem neku zdravu komunu u Srbiji, jer se zaista ne uklapam u ustaljene i tipične društvene norme, niti sam ikada mogao da se prilagodim. Porodica i okolina u kojoj živim mi nikada nije odgovarala. Želim da upoznam ljude slične sebi, želim da živim i radim u nekoj zdravoj komuni, gde se ljudi vole, poštuju, i pomažu jedni drugima.

Da kažem nešto o sebi:
- od hobija najviše volim da čitam Ničea, volim Antičku Grčku, volim da šetam, najviše na svetu volim životinje, zatim volim da pišem, da slušam muziku, gledam filmove i serije, od rekreacije volim Essentrics vežbe, zatim volim dobar seks, volim da se bavim snovima
- od "klasičnih" i "tipičnih" poslova ne znam ništa da radim, niti me zanimaju takvi poslovi
- što se tiče moje dukacije, završio sam srednju tehničku školu, smer elektrotehničar računara, ali ta oblast me nikada nije toliko zanimala
- što se tiče "profesije", bavim se pisanjem erotskih priča, ali nije to bog zna kakva zarada
- autor sam dve knjige, jedne o duhovnosti a druge iz žanra fantastike

Znam da postoji komuna "Porodica bistrih potoka", ali to je na nivou 19. veka, to mi ne odgovara baš. Čuo sam da postoje neke anarhističke komune, ali ne znam gde se nalaze.

Ako znate za neku zdravu komunu, ili pripadate jednoj, molim vas da mi javite.

Имаш ове манастире за скидање од свега и свачега. Имају добру литературу, људи се мање више капирају, имаш животиња, итд итд... Па ако ти је баш до бега од живота ти пичи тамо. Иначе класичне комуне као типа што су по Азији и Латинској Америци где за пет сати дневно рада добијаш смештај и клопу са туристима из осталог света код нас немаш. Бар не у Србији.

Oženi se i pravite komunu kakvu hoćeš !

Морам да се сложим са тобом.

Да. Цела прича је у томе да сви можемо у сваком тренутку, у складу са својим могућностима да правимо комуну какву год желимо.

Има ли ишта нормалније да један мушкарац нађе жену и са њом прави комуну какву год жели?

Мсм...ко хоће може и мушкарца да тражи за комуну.

Проблем са овом темом је што отварач жели да дође на готово, тј. већ постојећу комуну, по својој мери.

Слободан живот у друштву у коме живимо подразумева да се потрудимо и створимо комуну какву желимо, а не да сви долазимо на готово.

Pogledajte prilog 1416627

Voleo bih da nađem neku zdravu komunu u Srbiji, jer se zaista ne uklapam u ustaljene i tipične društvene norme, niti sam ikada mogao da se prilagodim. Porodica i okolina u kojoj živim mi nikada nije odgovarala. Želim da upoznam ljude slične sebi, želim da živim i radim u nekoj zdravoj komuni, gde se ljudi vole, poštuju, i pomažu jedni drugima.

Da kažem nešto o sebi:
- od hobija najviše volim da čitam Ničea, volim Antičku Grčku, volim da šetam, najviše na svetu volim životinje, zatim volim da pišem, da slušam muziku, gledam filmove i serije, od rekreacije volim Essentrics vežbe, zatim volim dobar seks, volim da se bavim snovima
- od "klasičnih" i "tipičnih" poslova ne znam ništa da radim, niti me zanimaju takvi poslovi
- što se tiče moje dukacije, završio sam srednju tehničku školu, smer elektrotehničar računara, ali ta oblast me nikada nije toliko zanimala
- što se tiče "profesije", bavim se pisanjem erotskih priča, ali nije to bog zna kakva zarada

Znam da postoji komuna "Porodica bistrih potoka", ali to je na nivou 19. veka, to mi ne odgovara baš. Čuo sam da postoje neke anarhističke komune, ali ne znam gde se nalaze.

Batice, ti bi drugim riječima džabalebario.
Štajaznam, idi u popove, ali jezičinu za zube, da ne čuju tvoja "filozofiranja".
Kasnije valjda dobiješ neku seosku crkvu, tamo možeš mukte živjeti na grbači seljana.

Da kažem nešto o sebi:

U Srbiji ti je jedina zdrava komuna u Lazi :p

Морам да се сложим са тобом.

Да. Цела прича је у томе да сви можемо у сваком тренутку, у складу са својим могућностима да правимо комуну какву год желимо.

Има ли ишта нормалније да један мушкарац нађе жену и са њом прави комуну какву год жели?

Мсм...ко хоће може и мушкарца да тражи за комуну.

Проблем са овом темом је што отварач жели да дође на готово, тј. већ постојећу комуну, по својој мери.

Слободан живот у друштву у коме живимо подразумева да се потрудимо и створимо комуну какву желимо, а не да сви долазимо на готово.
Pa dobro, čovek nije pitao da se ženi nego da li postoji takva komuna u Srbiji. Ja nisam čuo. Moj drugar planira da napravi tako neku komunu, ali to tek za par godina.

Pa dobro, čovek nije pitao da se ženi nego da li postoji takva komuna u Srbiji. Ja nisam čuo. Moj drugar planira da napravi tako neku komunu, ali to tek za par godina.

То је ок да свако прави своју комуну, као тај твој другар.

А овај хоће да дође на готово, а да комуна буде баш по његовој мери.

Нека је сам прави.

Сви ми правимо своје комуне, нека је и он направи.

i zavisnost od Ničea?
lopata isteruje svaki greh i porok :p
Upravo tako.
U ovom konkretnom slučaju otvarača teme, lopata ima mistično značenje i simbol je izliječenja od bolesti zvane džabalebarenje i prodavanje magle.
Čak i popovi nešto rade, moraju ukopavati i mrmljati po slavama kako bi narodu izbili pare iz džepa.
Palo mi je na pamet mjesto gdje bi naš otvarač teme našao sve što traži, pa još i više.
Neka upiše filozofski fakultet u Zagrebu i tamo ostane predavati peruanistiku, rodnu znanost, seksualne navike ljubičastog komarca iz amazonske prašine ili nešto slično, jamčim mu lovu do krova, fleksibilno radno vrijeme koje se uglavnom sastoji od nerada plus društvo kakvo samo poželiti može.

Dobra je to ideja, treba traziti resenje od ove ubistvene drustvene scene....

Ми рођени шездесетих смо правили гаражне рок групе,
које су окупљале по десетак, петнаест чланова.

Једни су свирали,
други имали нека друга задужења у оквиру групе,
било је и девојака ов корс,
ма било је супер.

Заједно смо летовали,
ишли по Србији свирали по селима, гитаријадама ...
Неки су постали и звезде.

После су рођени седамдесетих стварали навијачке групе,
такође су то била јака братства
(препоручујем филм "Шишање").

Рођени осамдесетих су имали ко зна шта,
а ови после двехиљадите видим имају Вибер групе.

Ја човеку препоручих женидбу,
а сад сам тек схватио шта он тражи ...

Сори @Ničeanac,
мада уствари нисам пуно погрешио,
ако ниси до сада нашао неку групу,
заиста направи своју !

А женску нађи, оне су савршени подржаваоци,
а и магнети да ти приступе други дечаци.

Da kažem nešto o sebi:

Bilo koje ravničarski selo, od jutra do mraka.
Da se pomuzu krave zajtra, narane svinji...
Moš' sexualno s guskama, one ne vole Ničea.

Srećno!

Здраво, Ничеанче, пореклом сам из Русије, желео бих пронаћи комуну или мада аутономни комшилук за живот у српском селу. Да ли је икако могуће везази се с тобом? Добродошла је порука од било кога, ко би нешто би посоветовао или би хтео да се удружи у овом правцу.

Back