Ničeanac
Obećava
- Poruka
- 61
Voleo bih da nađem neku zdravu komunu u Srbiji, jer se zaista ne uklapam u ustaljene i tipične društvene norme, niti sam ikada mogao da se prilagodim. Porodica i okolina u kojoj živim mi nikada nije odgovarala. Želim da upoznam ljude slične sebi, želim da živim i radim u nekoj zdravoj komuni, gde se ljudi vole, poštuju, i pomažu jedni drugima.
Da kažem nešto o sebi:
- od hobija najviše volim da čitam Ničea, volim Antičku Grčku, volim da šetam, najviše na svetu volim životinje, zatim volim da pišem, da slušam muziku, gledam filmove i serije, od rekreacije volim Essentrics vežbe, zatim volim dobar seks, volim da se bavim snovima
- od "klasičnih" i "tipičnih" poslova ne znam ništa da radim, niti me zanimaju takvi poslovi
- što se tiče moje dukacije, završio sam srednju tehničku školu, smer elektrotehničar računara, ali ta oblast me nikada nije toliko zanimala
- što se tiče "profesije", bavim se pisanjem erotskih priča, ali nije to bog zna kakva zarada
- autor sam dve knjige, jedne o duhovnosti a druge iz žanra fantastike
Znam da postoji komuna "Porodica bistrih potoka", ali to je na nivou 19. veka, to mi ne odgovara baš. Čuo sam da postoje neke anarhističke komune, ali ne znam gde se nalaze.
Ako znate za neku zdravu komunu, ili pripadate jednoj, molim vas da mi javite.