TRAZIM SARADNIKA ZA POSLOVE MARKETINGA

bez imena

Početnik
Poruka
5
RADIM REKLAMNE BROSURE I NJIZICE.ZELJA MI JE DA PROSIRIM POSAO I NA DRUGE GRADOVE.VOLELA BIH KADA BI OVIM PUTEM PRONASLA SPOSOBNE,POSTENE,KOMUNIKATIVNE,VREDNE SARADNIKE .BITNA JE VERA U SEBE, POSTEN ODNOR,UMECE UBEDJIVANJA KOJI PODRAZUMEVA DA IDETE DA BE OREDJETE GRANICU POSLE KOJE POSTAJETE SMARAJUCI I NEKULTURNI A DA PRE TE GRANICE DOBIJETE POSAO.AKO SMATRATE DA TO UMETE JAVITE SE

bez imena:
jagodica:
kad smaras, kad delis te brosure i kome ih delis ili kad se prijavljujemo tebi

nisam pojasnila sta tražim: moj saradnik treba da sakuplja reklame ya procenat.Odnosno, ide od firme do firme i nudi reklamu.Posao nije lak ali ako je neko sposoban može i da se zaradi.

cekaj, nudi reklamu ili sakuplja...
ovo bi mi bilo ok: da ide od firmi i da im nudi pojavljivanje u tvojoj reklamnoj knjizici, a za svakog ko pristane dobijesh pare. je l to?
ok, a koliko se radi, kolika je obaveza? ovo i nije tako loshe?!!

jagodica:
bez imena:
jagodica:
kad smaras, kad delis te brosure i kome ih delis ili kad se prijavljujemo tebi

nisam pojasnila sta tražim: moj saradnik treba da sakuplja reklame ya procenat.Odnosno, ide od firme do firme i nudi reklamu.Posao nije lak ali ako je neko sposoban može i da se zaradi.

cekaj, nudi reklamu ili sakuplja...
ovo bi mi bilo ok: da ide od firmi i da im nudi pojavljivanje u tvojoj reklamnoj knjizici, a za svakog ko pristane dobijesh pare. je l to?
ok, a koliko se radi, kolika je obaveza? ovo i nije tako loshe?!!

jooooj, smorno je skroz. barem meni. Ima ljudi koji su zaista maheri u takvoj vrsti posla, i ja im se neizmerno divim. Ides od vrata do vrata i nudis ljudima nesto sto im uglavnom ne treba, a ti ih ubedjujes kako je to upravo ono sto su zeleli, samo nisu znali.

Ne kazem da je ovaj posao koji se nudi takav. Mozda je zaista mnogo dobar proizvod u pitanju, dosad ne vidjen na nasem trzistu, koji ce firmama koje se tu reklamiraju doneti mnoge beneficije. Mozda ce cak jednog dana prerasti u referentnu publikaciju, pa necete morati vi da jurite firme, jurice one vas.

Sta god da je, sa srecom!

Back