Trazim jedan video

• Začetnik teme Začetnik teme sasa6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sasa6

Aktivan član
Poruka
1.707
Potreban mi je jedan video ako neko ima na racunaru, ili zna (video je) gde ima na internetu da se pogleda/skine...

Imao je klip i na FB i na YT, ali su ga onemogucili, kao krsio neka pravila, ovo ono, kao nasilje...

U klipu se radilo, neki mali picopevac, zadirkuje nekog debelog, i udara ga, cvrka, i onda odjednom debeli ga uhvati odigne iznad glave i kako se popularno kaze ,,nasadi'' :lol:, ili ti pak bubne od ledinu :hahaha:

E taj mi klip treba verovatno da je dosta vas i videlo to, na YT je bio pod nekim hieroglifima naziv, mozda na Arapskom ili tako nekom levom jeziku, a onda je bio iskopiran i na nasem pod nazivom Finis him...

Tako da ako neko spazi slucajno gde ima neka mi javi, ja se ubih trazeci, al nista :dash:

p.s. A da zaboravio sam i jos ovo, posle mozda 10 dana, klip je bio i u Ami G Show-u !

Hvala svoj trojici, xitm3n dade pravu stvar :D

Sta je covek, jbmt, odma mi dao adf.ly link :lol:

A ja se slomio trazeci i nista sve linkove sto sam znao bili su pobrisani, a i ovo ce 100 % samo dok precesljaju, a koliko vidim masovno se kaci tako da ako nastave, verovatno ce da banuju cele profile...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back