Trazim aseksualnog muskarca

poletarac2

Obećava
Poruka
93
Kao sto naslov kaze, trazim aseksualnog muskarca. Nekog kome je dovoljno tri puta mjesecno sex a da se veza zasniva na druzenju, uzajamnom postovanju i nadopunjavanju u svakodnevnom zivotu kako profesionalno tako i u domacinskim poslovima.
Ima li aseksualnih ovdje?

Kao sto naslov kaze, trazim aseksualnog muskarca. Nekog kome je dovoljno tri puta mjesecno sex a da se veza zasniva na druzenju, uzajamnom postovanju i nadopunjavanju u svakodnevnom zivotu kako profesionalno tako i u domacinskim poslovima.

pa cekaj... samo nadji chovu i strpi se godinu dana i cim mu dosadis ovako.....seksualno....., do kraja vase lepe veze imaces aseksualnog tipa koji ce uzivati u druzenju sa tobom <3

pa cekaj... samo nadji chovu i strpi se godinu dana i cim mu dosadis ovako.....seksualno....., do kraja vase lepe veze imaces aseksualnog tipa koji ce uzivati u druzenju sa tobom <3

jesi siguran d aće takav uživati ako mu ona dosadi...seksualno...
muški su prilično površni...

- - - - - - - - - -

Mislis 3x kvalitetno mjesecno je puno bolje nego 20x mjesecno ofrlje ...?:zddm6:

potpisala bih odmah
ali, nisam ja postavljač teme tj oglasa

probaj da nadjes nekog penzionera

to ce taman da ti bude x3 mesecno.

I tebe znaci da prekrizim ....

jel moze 3 puta mjesecno stobom, a svaki dan sa nekom drugom.

Naravno da ne moze .... To nije aseksualno ...

hm.... ovo je zajebancija jel tako?? ...

Evo moze ovako. Da se druzimo, dopunjujemo tako sto ces ti meni placati racune,a ne moramo da imamo sex u opste. E sad zajednicki zivot mi je malo besmislen, komfornije je svako svoju gajbu.

Back