Tražićemo ukidanje Republike Srpske, pretvorićemo je u 2 kantona

Можда боље у ТРИ кантона:
- Босанска Крајина (седиште Бањалука)
- Подриње (седиште Бијељина)
- Источна Херцеговина (седиште Требиње)


Други кантон из три округа (Доње Подриње, Горње Подриње и Романија)

:think:
 
Можда боље у ТРИ кантона:
- Босанска Крајина (седиште Бањалука)
- Подриње (седиште Бијељина)
- Источна Херцеговина (седиште Требиње)


Други кантон из три округа (Доње Подриње, Горње Подриње и Романија)

:think:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
Pogrešna ti je dijagnoza... Srbi ne vide šta je dovelo do ovog... Srbi su poraženi 1995. ali se ide na sprječavanje humanitarne katastrofe i Srbima se daje Republika Srpska kao milostinja. Sve što Srbi trebaju uradit da je očuvaju je apsolutno ništa - bit mirni i kada se za 40 godina sve ohladi odvojit se u miru u atmosferi nekih novih, dobrosusjedskih odnosa. Umjesto toga Srbi kreću drugim putem - beskonačno zajebavaju oko kosova dok istodobno gube strpljenje oko RS i počinju govorit kao da imaju neko pravo na teritorij RS. Znači vi svima okolo sebe i dalje imbecilno pokušavate objasnit da nitko nema pravo komadat Srbiju dok vi imate pravo komadat SVE okolne zemlje po istom tom principu - po kosovskom receptu - već ste drpili Vojvodinu Mađarskoj i srijem i Zemun Hrvatskoj, i pokušali VKOK , a još nervozno najavljujete drpanje teritorija u Bosni Hrvatima i Bosancima, dok se u Crnoj Gori ponašate kao u svojoj kući. Istodobno forsirate priču o Jasenovcu bez ijednog spomena povijesnog srpskog genocida nad Hrvatima koji ste sa Turcima napravili preko cijele Bosne I Hrvatske. Dakle ne želite ostavit rat po strani TO SE VIDI IZ TOGA I onda metak u potiljak koji niste ni primijetili da ste si zabili - kreće rat u Ukrajini i Srbi otvoreno počinju podržavati uništenje Srbima bratske Ukrajine i uništenje svih europskih država kako bi vam Rusi pomogli stvorit Veliku Srbiju. Znači da vam čuvamo republiku srpsku za bolje pozicije za napad kad Rusi dođu ovdje? Pa ovdje na forumu velikosrpska priča je dominantna - Tihi, Nataša Rostova, Casual Observer, Mast, darda, lakicevic, itd... većina aktivnih forumaša su velikosrBI koji to ne znaju ni sakriti. Evo meni je đavolčić zaprijetio trajnim baniranjem samo zato jer sam napisao da su Srbi Hrvatima drpili srijem, što je povijesna činjenica... a onaj TIHI I NATAŠA ROSTOVA , itd - njima je dozvoljeno zagovarati VKOK zločinačke fašističke granice ...šta misliš da li je Hrvatima pametnije prvi napast RS dok ste slabi ili nam je pametnije pustit ovdje RS da nas opkoljava, i još im pomoć, pa ćemo vam vjerovat na riječ kad Rusi stignu. ODABRALI STE RAT
Браво! :bravo:
 

1718355988042.png

ZUKAN HELEZ UZBURKAO DUHOVE: "Aleksandar Vučić nema ovdje šta da traži, nikad više vojnička čizma iz susjedne Srbije..."


Ono što je činjenica, Zukan Helez samo izvršava svoju ustavnu obavezu. Ja sam ministar odbrane - nikakvog razdruživanja neće biti“, kazao je.

vuci_zuk_sb_1.jpg


Prije 5h

Zukan Helez, ministar odbrane Bosne i Hercegovine, gostovao je u programu FTV-a.

Kaže i da 'nema nigdje na svijetu da predsjednik jedne države održava nekakve sabore, donosi zaključke, stavove, s dijelom druge države. To je neprimjereno. Ja ga pozivam neka nam objasni šta se on i zbog čega se zanima za državnu imovinu Bosne i Hercegovine'.

„On nema nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom. Sto puta je rekao da priznaје cjelovitost, suverenitet, nezavisnost Bosne i Hercegovine, međutim, stalno se petlja i kaže državna imovina je entitetska, ne govori istinu“, rekao je Helez.

Prema njegovom mišljenju, to je pokušaj tihe agresije na Crnu Goru, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu.

„Zato što se to nije moglo puškom, zato što nije moglo ratom i sad je to neki drugi pokušaj. Vjerujte, ja kad gledam srbijanske medije, ja nekako sebe vidim kao - puno jači, moćniji, snažniji. Evo, Zukan dolazi sa nekom vojskom, doći će na granicu sa Srbijom... Ne mogu da vjerujem šta ljudi pričaju, o čemu razmišljaju. Ono što je činjenica, Zukan Helez samo izvršava svoju ustavnu obavezu. Ja sam ministar odbrane - nikakvog razdruživanja neće biti“, kazao je.
Poručio je da 'Aleksandar Vučić nema ovdje šta da traži, pozivam ga uvijek kao gosta dobronamjernog da dođe, a nikada više čizma vojnička iz susjedne Srbije neće doći na prostor Bosne i Hercegovine'.

„Mi smo spremni za odbranu svoje domovine, bez obzira ko je napao. I to je moja zadaća ustavna. I ja tu ništa nikome ne prijetim. Ja pozivam sve nas da gradimo našu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Ali isto tako, nikad u historiji Zvornik nije bio Srbija, nije Vlasenica, Srebrenica, Jeste to protjerano, mi ćemo to obnoviti. To je naša Bosna i Hercegovina. Mi to ne damo nikome, ne Srbiji, nego bilo kome. Vučić priča o nekakvom ujedinjenju, o srpskom svijetu, to su budalaštine koje nigdje ne prolaze. I znate šta? Oni te svoje zaključke samo mogu mačku o rep da objese. Ništa od toga nema. Nikoga to ne obavezuje“, rekao je, pa dodao:

„Pozivam Vučića, evo javno ga pozivam, da dođe u Srebrenicu, da dođe u Prijedor, da se pokloni žrtvama. Ja sam otišao u Sijekovac gdje su stradali Srbi. Poklonio se srpskim žrtvama. On bi to trebao da uradi i radi Srbije i radi Bosne i Hercegovine. Vjerujte više radi Srbije. On je imao historijsku šansu da se izvini za genocid i da uđe u historiju. On je otišao na mračnu stranu historije. I sve mi se čini da ponavlja greške Slobodana Miloševića i da će završiti kao Slobodan Milošević. Jer kod njih izgleda nema demokratski doći. Vidite, bili su sad izbori. Čovjek je sve uradio nedemokratski. Njih izgleda samo ulica i revolucija može smijeniti", zaključio je Helez.

Video pogledajte u nastavku!

 
Након што је Генерална скупштина Уједињених нација усвојила Резолуцију која се односи на геноцид у Сребреници чиме су Уједињене нације дефинитивно признале исти, неће више мањи босанско-херцеговачки ентитет моћи да се зове по непризнатој Караџићевој држави Републици Српској у којој је део тзв. "Војске Републике Српске," на челу са Ратком Младићем који је у Хагу осуђен за геноцид, опсаду Сарајева, етничка чишћења и разне друге злочине против човечности, починио највећи геноцид после Другог светског рата.
Ne postoji nikakva Rezolucija u UN, jer u UN samo Rezoluciju može da donese SB UN.
Ovo što kažeš da je GS UN usvojio je Nacrt Rezolucije koji mora da bi bio overen da prođe glasanje u SB UN, ako ne bude poslat na SB UN onda i ne postoji i nema nikakvu važnost jer to nije Rezolucija.
 
Do juče se i jedna zemlja zvala Jugoslavija pa je sad više nema...
Укидање Републике Српске би била трагедина. Укидање Југославије је срећан догађај. Нама Србима смета само то што се та калакурција распала тако, како нама Србима не одговара. Ипак, ми смо је саставили, па је требало да се распадне нешто другачије.
 

Back
Top