- Poruka
- 35.996
Ne uznemivaj se, ja sam na dobitku, svakakoJ.b..o te forumas u prkno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne uznemivaj se, ja sam na dobitku, svakakoJ.b..o te forumas u prkno
Takav glas te i bije, samo da znaš!ja ako dam šlagvort onda teško da ću ostati da samo čitam ljis, teško me je zaustaviti kad jednom krenem
jel mnogo providno bilo?/nabacivanje zokiju i kupovina karte za trojac/
da samo sedim i čitam ljis ili da sam nezaustavljiva?Takav glas te i bije, samo da znaš!
Ček jel ovo šala, il stvarno mislite da sam muškoNe uznemivaj se, ja sam na dobitku, svakako![]()
Ma daj ga, nek ide životja ako dam šlagvort onda teško da ću ostati da samo čitam ljis, teško me je zaustaviti kad jednom krenem
Ja sam spramn da svoje zmijsko telo položim na oltar ovog foruma!!!Rizikuješ finalno gaženje sa nas tri![]()
samo reci da ne pričaš opet o santimetrimaMisliš, 2x25 već imam![]()
![]()
Ja ne mislim. Mada, ja sam ti plavuša, pa ''mislim'' u rečenici može biti diskutabilnoČek jel ovo šala, il stvarno mislite da sam muško![]()
Ne boj se - neceLepo sam ja rekla da će Zoki morati da statira![]()
Da si uragan!da samo sedim i čitam ljis ili da sam nezaustavljiva?
Odlična ideja, ali nažalost pravila su jasna, moraćeš novu temu za to. PoyyDokle taj elitizam
2 il 3
Da se skupimo lepo nas 50-ak, ma i vise,pa da bude lepa gomila
Kad je bal nek je maskenbal
Zoki i ja smo ti malo starija generacija. Nismo u fazonu, upali svetloDokle taj elitizam
2 il 3
ali nezm kako je on upao bez kvalifikacija nije ovo svetsko prvenstvo u nogometu pa da je domaćin automatski unutraMislim da Zoki ima stvarno super ideju![]()
i ugasiti svetlo pa ko kogaDokle taj elitizam
2 il 3

Ti jesi duhovit, to stiji, samo mi ne kapiramo humor uopšte!ali nezm kako je on upao bez kvalifikacija nije ovo svetsko prvenstvo u nogometu pa da je domaćin automatski unutra
Pa ja bi možda fizički bio devastiran, ali moje ego bi bio veći od ovog foruma!!!Ali bi te nas tri pregazile..posle nas ne bi više bio ni za šta![]()