Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što ti biraš? Pa ja dala predlog. Dakle, Zoki, ja i zgodni forumaš@Lagerta + ja + još jedna zgodna forumašica. Idemoooo

))))))Pa neeeeee, ne može forumaš zato što će nas biti previše!A što ti biraš? Pa ja dala predlog. Dakle, Zoki, ja i zgodni forumaš
![]()
))))Pre ću naći jednoroga, nego zgodnog forumaša, al ajd...A što ti biraš? Pa ja dala predlog. Dakle, Zoki, ja i zgodni forumaš
![]()
Slušaj, ja sam zgodan za dvojicu, a i u neku ruku jesam jednorog.Pre ću naći jednoroga, nego zgodnog forumaša, al ajd...
tako da bolje forumašicu, pa ako bude loša nek sedi sa strane i nek čita ljis.Odgovara mom senzibilitetu, hvala. Nego, je l se ti ovo kandiduješ ili ja sve pogrešno tumačim?lep ti avatar zoki
ma ja onako svratila, ali ako se niko drugi ne javi, mogu da vam učinimOdgovara mom senzibilitetu, hvala. Nego, je l se ti ovo kandiduješ ili ja sve pogrešno tumačim?
Aj taman da sediš sa strane i ćitaš ljis, ne moraš ništa da radiš. Mislim nije zabranjeno, možeš ako hoćeš, ali nemoj na silu čisto da nam učiniš.ma ja onako svratila, ali ako se niko drugi ne javi, mogu da vam učinim
Лагерта вреди за две.@Lagerta + ja + još jedna zgodna forumašica. Idemoooo
ja evo već sedim i čitam ljis, tako da vi počnite slobodnoAj taman da sediš sa strane i ćitaš ljis, ne moraš ništa da radiš. Mislim nije zabranjeno, možeš ako hoćeš, ali nemoj na silu čisto da nam učiniš.
hvala ti što me izbacuješ iz igreЛагерта вреди за две.
Дакле, то ти је исто као тројка.
Daj neki šlagvort, ne možemo tek tako da počnemo zar ne?ja evo već sedim i čitam ljis, tako da vi počnite slobodno
Lepo sam ja rekla da će Zoki morati da statiraja i kolega sa posla se prijavljujemo!
J.b..o te forumas u prknoVanja 192 ne može, ona je forumaš!
Misliš, 2x25 već imamЛагерта вреди за две.
Дакле, то ти је исто као тројка.
/nabacivanje zokiju i kupovina karte za trojac/lep ti avatar zoki
ja ako dam šlagvort onda teško da ću ostati da samo čitam ljis, teško me je zaustaviti kad jednom krenemDaj neki šlagvort, ne možemo tek tako da počnemo zar ne?