Za skorpiju sa podznakom strelca.(m) Da li ko zna?
S strelac Početnik Poruka 32 02.11.2003. u 23:43 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #1 Za skorpiju sa podznakom strelca.(m) Da li ko zna?
Gost 02.11.2003. u 23:48 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #2 bik ili neki tako znak koji je skroz suprotan i koji je dominantniji ako je to uopst moguce za skorpiju sa podznakom u strelcu
bik ili neki tako znak koji je skroz suprotan i koji je dominantniji ako je to uopst moguce za skorpiju sa podznakom u strelcu
U uranka Zainteresovan član Poruka 101 03.11.2003. u 01:48 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #3 A gde su ti Mesec,Venera i Mars? Inace moze da prodje neki Rak/Bik
A anakin Gost 03.11.2003. u 02:55 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #4 lav-skorpija? skorpija-ovan? bik-lav? strelac-rak? nesto jako u svakom slucaju i pomalo morbidno :wink:
lav-skorpija? skorpija-ovan? bik-lav? strelac-rak? nesto jako u svakom slucaju i pomalo morbidno :wink:
S strelac Početnik Poruka 32 03.11.2003. u 16:25 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #5 Hvala lepo i pozdrav za sve !! 8)
S strelac Početnik Poruka 32 03.11.2003. u 17:13 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #6 uranka: A gde su ti Mesec,Venera i Mars? Inace moze da prodje neki Rak/Bik Kliknite za proširenje... Ako mi kazes kako to da saznam,recicu ti gde su. Hvala unapred
uranka: A gde su ti Mesec,Venera i Mars? Inace moze da prodje neki Rak/Bik Kliknite za proširenje... Ako mi kazes kako to da saznam,recicu ti gde su. Hvala unapred
U uranka Zainteresovan član Poruka 101 04.11.2003. u 02:41 - TRAZI SE odgovarajuca kombinacija #7 strelac: uranka: A gde su ti Mesec,Venera i Mars? Inace moze da prodje neki Rak/Bik Kliknite za proširenje... Ako mi kazes kako to da saznam,recicu ti gde su. Hvala unapred Kliknite za proširenje... Ostavi podatke o rodjenju pa cu reci ja tebi.
strelac: uranka: A gde su ti Mesec,Venera i Mars? Inace moze da prodje neki Rak/Bik Kliknite za proširenje... Ako mi kazes kako to da saznam,recicu ti gde su. Hvala unapred Kliknite za proširenje... Ostavi podatke o rodjenju pa cu reci ja tebi.