Trazi se iskustvo Zena,Devojaka

Zeleo bi da razgovaramo o tome , smatram da za ljubav sex nije bitno dali imas ili nemas .
Secajuci se svoje proslosti pomislim ponekad kada nisam imao novca sex zivot mi je bio jaci i lepsi .
Sada sam iskusniji i znam da to nema veze ,radi se o ljubavi i o samopouzdanju .
Nemojte molim vas da mislite da vas nagovaram da sve rasprodate , date otkaz ili bacite (prokockate) itd.
S'pstovanjem
Dragan

prosto se čudim kako još nisi crvenbanovan
od strane nekog
valjda su ljudi zaboravili na trokut ispod imena
ili su svikli na ljude koji dođu da pokazuju svoju veličinu
tako što će vređati koga stignu

lova je ključni momenat, pri svakom sexu
ako ne zvecka kajla, od 24 karatnog zlata
žene prosto ne mogu da se zadovolje
to daje vibraciju
koja utiče na mozak svake žene

zapljuni me sad
znam da hoćeš
moraš ispast glavni u šoru

prosto se čudim kako još nisi crvenbanovan
od strane nekog
valjda su ljudi zaboravili na trokut ispod imena
ili su svikli na ljude koji dođu da pokazuju svoju veličinu
tako što će vređati koga stignu

lova je ključni momenat, pri svakom sexu
ako ne zvecka kajla, od 24 karatnog zlata
žene prosto ne mogu da se zadovolje
to daje vibraciju
koja utiče na mozak svake žene

zapljuni me sad
znam da hoćeš
moraš ispast glavni u šoru

evo ja cu da te pljunem.....

ako si ovo ozbiljno mislio.....pa nemam komentar, mrzi me da se svadjam....leci se:dash:

Zeleo bi da razgovaramo o tome , smatram da za ljubav sex nije bitno dali imas ili nemas .
Secajuci se svoje proslosti pomislim ponekad kada nisam imao novca sex zivot mi je bio jaci i lepsi .
Sada sam iskusniji i znam da to nema veze ,radi se o ljubavi i o samopouzdanju .
Nemojte molim vas da mislite da vas nagovaram da sve rasprodate , date otkaz ili bacite (prokockate) itd.
S'pstovanjem
Dragan

E, ovo si dobro rekao. Meni je najzanimljivije bilo kad nismo imali love. Ja i on sedimo na zidiću, pijemo sok i odemo da se kresnemo u neku zgradu. Pa di ćeš većeg gušta?

I još nešto, otkako smo se preselili u veću kuću, nije mi toliko slatko kao pre...:neutral:

S'pstovanjem
Dragan

:klap::klap::klap::super:

Back