trazi se ekipa za stoni tenis - Bg

Evo upravo sam poceo da pratim Australian open u tenisu na eurosportu.
Inace ja sam jos strastveniji obozavalac tenisa od stonog tenisa. Mada ne mnogo veci.
E sad posto zimi ne mogu na tenis, ja rekereativno se bavim stonim tenisom, dok leti je to kombinovano.
Mozda na prolece pokerenem temu, trazi se ekipa za tenis :-)
Kod mene nista specijalno novo, spremaju se ispiti, i igra se stoni!
Pozdrav svima!!!!!

Nisam stigao da taj mec pogledam, ali sam pratio Henmann i Tursunov, a sinoc sam preko neta pratio rezultate meca sa Jelenom Jankovic i meca sa Jelenom Dokic. Malo sam se smorio posto je Dokic izgubila ali nema veze sta je tu je.
A sto se tice "malo spavanja", nije bas to tako. Sinoc sam sticajem okolnosti ostao do kasno jer sam vezbao neke zadatke za ispit i pratio tenis na eurosportu.

Inace ne znam sta se od jednom desilo sa posetiocima ove teme. Odjednom su svi isparili. Prosto da ne poverujes.
A da li je to u Madjarskoj neki manji turnir ili neko prvenstvo?
POZDRAV!!!!!!!!!!!!

To je otvoreno prvenstvo Madjarske gde ucestvuju skoro sve reprezentacije iz Evrope.Posle toga idemo u Hrvatsku na turnir a onda uVrsac na medjunarodno prvenstvo Srbije.Da popizdis. Za vikend igramo kup kralja u Beogradu itd...Ne znam gde su ti posetioci.nestali.Sta ti studiras i imas li nekog iz Kikinde?Pozdrav!!!!!!!!!!

Uf iz Kikinde bas ne znam nikoga. A da znas da ni ja u Kikindi nisam nikad bio.
Inace ja studiram Fakultet Organizacionih Nauka, na smeru Informacioni sistemi i tehnologije. Apsolvent sam!
Uuf kod vas je bas zgusnut raspored sto se tice turnira.
Ne znam zasto ali sam se ja sad setio kada sam trenirao streljastvo, isto tako smo svake sedmice putovali po Srbiji, po turnirima, pa se onda igrala Beogradska liga tokom cele godine... Uzas, otprilike znam kako vam je...
Pozdrav!!!!!

to je vec postala stvar navike.Iz dana u dan.izdrzace se.Znaci niko iz Kikinde.Raspitacu se mozda neko i studira sa tobom.Jutros i kisa pocela.Dan rodjen za dugo spavanje.Cudi me da u Kikindi nisi bio ali nadfam se da ces kad budes imao prilike doci da vidis jedan lep imiran grad uodnosu na dzunglu gde ti zivis.Malo sam spajao slova.Sinoc su me zvali .z crvene zvezde da im rezervisem mesta u hotelu posto se kod nas odrzava top 24.BIce strasan Turnir.Budi pozdravljen idem da spremim stan pa na trening.danas sam obecao ovim reprezentativcima da cu ih sve pobediti.Kikinda protiv reprezentacije.bice krvi.javicu ti veceras rezultat.Pozdrav!!!!!!!!!

Svaka cast, svaka cast na pobedi. Mora da je bilo zesce tesno, rekao bih po rezultatu. Da li su to sve bili singl mecevi ili i dublovi. Inace kako stojite sa dublovima na takmicenjima i turnirima?

Ja sam se bas nesto ulenjio u poslednjih mesec dana. Nisam ni jednom odigrao stoni tenis od nove godine. Obaveze cine svoje, pa mi ne daju vremena za uzivanje....
Pozdrav!!!!!!

uf, od ovih ispita ne mogu ni da disem, a kamoli da mislim o stonom tenisu. Videh nesto na blic u nekim novinama da je Karakasevic uzeo bronzu na nekom takmicenju. I procitah da se ostali reprezenativci i nisu bas nesto proslavili.
Komentar...o tome...
POZDRAV!!!!!

Covek ima veze sa Kikindom.majka mu je odavde.Ostali su mladi tako da ima vremena za njih.To je bio pro tur Slovenije.Sad je pro tur Hrvatske.Grujic i Karakasevic usli u glavni zreb.Ma igraju svi dobro.Ovi moji se vratili iz Madjarske kazu da nikad konkurencija kadeta u Evropi nije bila jaca.U subotu inedelju je kod nas top 24 za kadete.Prati zurnal u ponedeljak.Pozdrav i drzi se na tim ispitima.

Gledao sam.Nervira me sto igra kao bogojavljanska vodica.Nit pomaze nit odmaze.Ko nije laik moze da vidi zasad ogromnu razliku u kvalitetu.Inace dosta dobro je odigrao.Ovi moji izgubili u finalu od hrvata 3:0 sve partije guste.Bore se danas u dublu za medalju i pojedinacno su usli u16 za sad.Sutra kupi zurnal ili sacekaj ja cu ici nocas do granice dfa ih sacekam pa cu ti javiti rezultate.Pozdrav!!!!!!!!!

Back