trazi se ekipa za stoni tenis - Bg

Ljudii steta sto sam ovako daleko (Svajcarska) inace bi vam se pridruzio rado na partiji st.tenisa.
Ja ovde treniram u klubu Stalden(Kanton Wallis) a nekada sam igrao rekreativno na Vracaru
i Banjici.Drago mi je da neko zove na partiju sporta umesto na partiju Tekile.
Ako istrajete obecavam vam nekoliko reketa vrhunskog kvaliteta kao poklon.Kod mene u klubu se jako puno ulaze u materijal i cesto se menja,tako da za par franaka mogu da kupim
na pr.Sriver-beläge koji inace kostaju 50-60 Fr.po strani.
Pozdrav svima i dace bog da se vidimo i bacimo za servu.

Ej ZoranePetrovicu84, imam u planu da iscimam i ortaka sa kojim cesto igram stondzu. Cak sam mu i najavio mogucnost da igramo stoni u nedelju na Banjici. U principu i on je za to. Veceras treba da idem sa drustvom kod njega, pa cu ga savatati.

Sto se tice termina i kasnog vremena. Banjica radi sigurno do devet uvece, a veoma moguce i do deset, tako da za period oko 17:00h nije kasno sigurno, ali drugi problem je guzva. Posto je nedelja u pitanju, sve jedno je kad dodjes verovatno ce biti guzva. Ali nema veze posto ima puno stolova, jedan ce se osloboditi u intervalu 15-30 minuta sigurno. Ko zna mozda nadjemo i odmah prazan sto.

Sto se tice cene i rezervacije. Mislim da ne moze da se rezervise,ali nisam siguran, a cena je sigurno oko 250-300 dinara sat vremena, ali kad to podelimo na 2,3,4, dela u zavisnosti koliko nas bude i nije mnogo strasno. Jeste da udaraju po usima, ali Boze moj. mozemo kasnije da nadjemo jeftiniju varijantu.
Ajde pa se "cujemo"!
Videcu veceras da li hoce jos neko!
Pitaj i ti nekog tvog ko igra stoni tenis ( ako ga imas) da li hoce u nedelju da bane s'tobom.
POZDRAV!!!!!

Za ostale koji ne mogu u nedelju da banu na Banjicu,
Nadam se da cemo i u buduce odmeravati snage u stonom tenisu, pa nikad nije kasno za prikljucivanje.
Ako ne mozete da stignete ove sedmice i sledece pa verovatno cete moci za dve.
Sto veca ekipa to je bolje.
POZDRAV!!!!!

nakovcanka:
pozdrav svim zainteresovanim za stoni tenis.Kako stvari stoje tesko da ce te uspeti da se dogovorite. Nema veze svaki pocetak je tezak. da vas obavestim moje obe ekipe na prvim mestima u svojim ligama.
Eee, ***** ga, to si totalno u pravu, ali nema veze, nacice se neko. Posto se nismo dogovorili, otisao sam juce kod ortaka koji ima sto za stoni i sa njegovim caletom smo se odvalili od stonog tenisa. Kako covek( cale ortakov) igra stoni tenis, to je neverovatno!
Svo postovanje za prvo mesto od mene.
Pozdrav

slusaj Lio,ma nema veze nemoj odmah da klones duhom.Zavisi koliko si zagrizao.Nacicete se vec neko.Beograd je to.Kod nas u manjim mestima to ide mnogo lakse.Bitrno je da krene nemoj da odustajes.Ne bi bilo lose da odes do hale Vizura.Tamo se igraju mecevi super lige i naci ces drustvo za stoni tenis.Ako te interesuje kad su mecevi javicu ti.Pozdrav

ma o.k., ja vec imam ekipu za stoni tenis. Nisam ja bas tako ocajan, da ne pomisle ljudi.
Nego reci mi, imam neke palnove da uskoro kupim jos jedan reket za stoni. Znam da imaju na reketu ispisane performanse reketa, tipa kontrola, brzina i slicno. pa sta ti preporucujes za jedan napadacki stil igranja. Kakav reket da uzmem?
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nema na reketu nikakvih perfomansi nego imas sve to u katalozima koji mogu da se nabave kod predstavnika firmi koji se bave proizvodnjom stoniteniske opreme.Ali nije problem ako te interesuje pitaj. Ne znam sta hoces.Kazi pa cu ti reci.Brze gume, spore gume, brzo drvo sporo drvo itd...Spremi do 1oo evrica i nije problem.Ja sam bas imao veceras sastanak upravnog odbora i dogovoreno je da od sledece godine pucamo na super ligu.narucio sam vecerass i gume za moje igrace.Imamo za vikend vazxan turnir a od 25 decembra tri moja igraca idu na pripreme reprezentacije.pozdrav.

O.k. nisam ni ja mislio bukvalno da je to ispisano na raketu, ali kada se kupuju reketi po radnjama, na samom pakovanju su ispisane neke performanse reketa, u smislu na skali od X do Y koju vrednost ima reket za svaku osobinu tipa kontrola, brzina... Ali posto se mozda necemo razumeti, nema veze. O.k. verovatno je to ta fora sa brzim gumama i drvetom. Nisam znao da cena reketa dostize visinu i od 100eura, doduse to su verovatno bas profii reketi. U svakom slucaju hvala na informaciji!
Drzim fige tvojim igracima za vikend i od 25.decembra
Samo hrabro i pametno!
Pozdrav!!!!

22 i 23 decembra se u beogradu igra strasan turnir.Dolaze svi nasi najbolji igraci iz inostranstva.Ima nagradni fond i ako te interesuje idi pogledaj.Trebalo bi da se igra u hali sportova.Mozda cu i ja dovesti moje igrace ali jos nije sigurno.Danas su nas maltletirali novinari.Kraj jesenjeg dela pa dosli da pisu.Mi svi nervozni cekaju nas vazni turniri a oni dosadni.Nije problem reket.Evo ja cu ti napraviti jedan reket sa polovnim gumama koje su za tebe verovatno super.Nemoj samo da to bude odmah ali u dogledno vreme sigurno.Kuca casti.MOgu recimo i da te upoznam sa Karakasevicem ili Grujicem.To su sve moji drugari.Budi pozdravljen

znas kako stvari stoje...
Ja bih rado da se organizujemo, ali za to je potrebno bar dvoje. Ono sto ja mogu da kazem je termin i mesto, a na vama ostalima je da kazu da li mogu ili ne mogu ili eventualno da kazu neki drugi termin pa da se usaglasimo. Ja u principu sam uvek za stoni tenis, sem ponedeljkom. Moj predlog su Sumice, jer su najjeftinije i po meni su najbolji uslovi, mada mogu i druga mesta koja mi nisu daleko.
Ako jeasuse imas neki predlog za stoni, samo reci.
POZDRAV za sve ljubitelje stondze!

Lio:
znas kako stvari stoje...
Ja bih rado da se organizujemo, ali za to je potrebno bar dvoje. Ono sto ja mogu da kazem je termin i mesto, a na vama ostalima je da kazu da li mogu ili ne mogu ili eventualno da kazu neki drugi termin pa da se usaglasimo. Ja u principu sam uvek za stoni tenis, sem ponedeljkom. Moj predlog su Sumice, jer su najjeftinije i po meni su najbolji uslovi, mada mogu i druga mesta koja mi nisu daleko.
Ako jeasuse imas neki predlog za stoni, samo reci.
POZDRAV za sve ljubitelje stondze!

Sumice su ok...blizu mi je...

jel ti odgovara npr. u nedelju popodne?

sorry nisam imao pristup internetu pa nisam ni video poruku. ***** ga, mogao sam u nedelju, ali sad je gotovo. ja sam uvek za stoni tenis, ako hoces mozemo jedan dan do subote 31.12. da se organizujemo, ako ne onda jedan dan u januaru!
Sorry jos jednom!
Pozdrav!

Back