Trazenje od komšinica

Na ovu nadasve intrigantu temu podstakao me savet jednog eminentnog forumasa, naime, da nesto od nedostajucih namirnica potrazim od komsinica.
Mozda pre dvadesetak godina to nije bilo neuobicajeno, ali bojim se da bih danas, da to uradim u zgradi u kojoj slabo koga poznajem, to u najmanju ruku izazvalo cudne reakcije, a mozda bi dame zvale i miliciju :(
Osecam da bi reakcije bile tipa "zamisli, juce mi dosao na vrata onaj psihopata i trazi mi malo griza" ili " boze, zamisli onog pacenika sa 4. sprata, nicim izazvan mi zvoni na vrata i pita da pozajmi mikser"
Dakle, moje pitanje glasi, da li mislite da bi to trazenje od komsinica bilo pametno i ako bi bilo, kako to izvesti a ispasti ono....kul i normalan
Mislim da se prvo upoznaš sa komšilukom...vidim, slabo koga poznaješ.
Čekaj prvo da dođu sa pitom i korpom voća da ti požele dobrodošlicu .... a ne, to ima samo na filmu
Moraš da sačekaš da te prouče... kroz špijunku.
Posle je lako ili si psihopata , usamljenik ili si ok lik za pozajmljivanje.

Uh, ova te me podstakla...
U stanu pored mene, (znaci stan sa kojim moj stan deli zid) uvek zive studenti, pardon studentkinje. I prilcno cesto se menja ekipa.
Kad god ima nesto treba, u sobnim papucama preskoce otirac ispred vrata i eto ih kod mene. Naravno, nikakav problem da pozajmim vanglu, mikser, tepsiju, alat, muza ako treba nesto da se popravi:lol:, i tako svasta nesto...
Ali postoji jedan problem. Jedna od njih svakog vikenda ima posetu... i sve je to lepo, al uzasno mnogo vristi...a ta soba u kojoj ona razmenjuje ljubav, lepi se sa sobom moje cerke koja je tinejdzerka...uzas!
U situaciji sam da odem i kazem joj da zagrize jastuk i utisa se...ali mi je bezveze i neprijatno...

ja od komsinice na moru pozajmljujem net,mada nisam bas pitala:whistling:
a ovde stalno pozajmljujem knjige ,moje godiste,profesorka srpskog,kupuje kao luda
inace jedna drugoj cesto pozzajmljujemo pare kad deca treba da podju u skolu,100 din najvise

Na ovu nadasve intrigantu temu podstakao me savet jednog eminentnog forumasa, naime, da nesto od nedostajucih namirnica potrazim od komsinica.

Mozda pre dvadesetak godina to nije bilo neuobicajeno, ali bojim se da bih danas, da to uradim u zgradi u kojoj slabo koga poznajem, to u najmanju ruku izazvalo cudne reakcije, a mozda bi dame zvale i miliciju :(

Osecam da bi reakcije bile tipa "zamisli, juce mi dosao na vrata onaj psihopata i trazi mi malo griza" ili " boze, zamisli onog pacenika sa 4. sprata, nicim izazvan mi zvoni na vrata i pita da pozajmi mikser"

Dakle, moje pitanje glasi, da li mislite da bi to trazenje od komsinica bilo pametno i ako bi bilo, kako to izvesti a ispasti ono....kul i normalan

nadjesh neku mladju slobodnu komshinicu,i dodjesh lepo kulturno,pitash jel ima mikser,treba ti tipa za palachinke,
pa onda kad umutish testo,ispechesh par komada,i vratish joj sa sve tih par shto si ispekao.
kazhesh ako joj se svidja da dodje slobodno po josh i reshio si posao! :lol:

Back