ja imam traumu od zubara...........elem....kad sam bio mali (tj 2,3 osnovne) mama me je odvela kod zubara na pregled...nisam se nesto bojao jer nisam ni znao sta je zubar

.....prvo me je cackala,ali to sam nekako i preziveo...pa je uzela da me busi,nije bolelo koliko sam se ja uplasio ali ajde...pa je lepo valjda stigla do zivca od onog silnog burgijanja i tu je pocelo da me booooliii.....ja vristim,placem,kumim,molim da stane ali nista...kaze da nema nazad i da mora da zavrsi....ajde...popravi meni onda zub,ja srecan sto ne moram vise da je gledam ocima.Aliiii !!!...obican sistematski pregled me je vratio na onu stolicu......sad sam se vec prilicno bojao jer znam kako me je bolelo i koliko sam vristao.....Sad je ista ta zubarka trebala da mi izvadi zub....prvo mi je slozila pricu kako to ne boli ovo ono....ja kao pristanem...ajde.....prvo je promenila jedno dvoje,troje kljesta za vadjenje jer valjda nisu prava ili sta vec....tu sam se ja vec 3 puta preznojio i samo je dolevala ulje na vatru....kad je nasla ona djavolska kljesta uzela je da mi vadi moj jadni zub.....prvo nije hteo da izadje...ona cupa li cupa,a ja vristim li vristim ko da me kolju !!!!.......stvarno me je bolelo...uzas jedan...samo kad se setim uhvati me neka jeza.....elem...prekine ona sa vadjenjem pa me izbode sa injekcijama (anastezijom valjda) ...ma ****,boli opet....boli ko djavo.....opet krene da mi vadi,pa mi opet krkne injekciju....ja sam vec bled i krvav i mokar od suza...i cima i cima i cima i cima....jaaaaa vriiiiistiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!..........i na kraju kad ga je izvukla,gledala ga je jedno pola sata....zub nije ima 2 nego 3 korena....pocupala mi je meso iz glave kad mi ga je izvadila.......e kad sam se ja malo smrio pao sam u nesvest i probudio sam se posle ne znam koliko......
p.s i sta mislite sta nastane kad se nesto tako desi malom detetu od 7,8 godina (meni) TRAAUUUMAAAA !!!!........ako neko zna kako da je pobedim nek mi se javi

.....