neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 10.574
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito je kriv, nisi u toku!zvezde su dakle krive? sto onda informer kaze da je kriva prethodna vlast
Zivimo Matriks, ja nemam drugo objasnjenjeTito je kriv, nisi u toku!
Nisam to znala.Mlad Mesec ruši sve što je loše napravljeno.
Pa Mlad Mesec je dobar za započinjanje novih stvari ali to nekad znači i rušenje loših. Odnosa, bilo čega.Nisam to znala.
Da li se to i na odnose primenjuje?
Šta misliš za ovoliko simbolike 8.polja??
Pa Mlad Mesec je dobar za započinjanje novih stvari ali to nekad znači i rušenje loših. Odnosa, bilo čega.
Što se tiče rušenja, dodala bih pomenutog Plutona na kraju jarca, jer zgrada je jarac, pa je i tu simbolika ispunjena- pre nego što napusti jarca da dokrajči sve što može i što već nije. Plus opozicija sa Marsom i kvadrat sa Mo/So.
Autobuska je ova opozicija Merkura i Urana u biku.
Ne znam lako je biti general posle bitke ali ima dosta ružnih aspekata trenutno.
*železnička ne autobuskaPa Mlad Mesec je dobar za započinjanje novih stvari ali to nekad znači i rušenje loših. Odnosa, bilo čega.
Što se tiče rušenja, dodala bih pomenutog Plutona na kraju jarca, jer zgrada je jarac, pa je i tu simbolika ispunjena- pre nego što napusti jarca da dokrajči sve što može i što već nije. Plus opozicija sa Marsom i kvadrat sa Mo/So.
Autobuska je ova opozicija Merkura i Urana u biku.
Ne znam lako je biti general posle bitke ali ima dosta ružnih aspekata trenutno.