Tranzit Marsa u Škorpiji 42 dana: Pogledajte koji horoskopski znak će imati koristi u pogledu finansija

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.854
Tranzit Marsa u Škorpiji:
Prema vedskoj astrologiji, tranzit Marsa u Škorpiji je već počeo od 16. novembra i ostaće u ovom horoskopskom znaku do 28. decembra 2023.

Mars je vatrena, crvena planeta koja se povezuje sa hrabrošću i odlučnošću. Takođe, to je povezano sa besom i agresijom. Veruje se da utiče na nečiju sposobnost da preuzme nove inicijative, suoči se sa izazovima i prevaziđe prepreke. S druge strane, Škorpija je vodeni znak koji je povezan sa lojalnošću, strašću i predanošću. Imaju duboka osećanja i emocije.

Ovaj tranzit će ići u prilog nekim horoskopskim znacima i doći će do povećanja bogatstva. Takođe, postoje neki horoskopski znaci na kojima će Mars imati posebne blagoslove.

Škorpija: 23. oktobar - 21. novembar
Zbog ovog tranzita, videćete porast hrabrosti u svom životu. Takođe, vaše samopouzdanje će se povećati. Moći ćete da završite sve zadatke na vreme i naiđete na prilike koje će vam utrti put ka uspehu. Dakle, bogatstvo je nešto čega ćete imati u izobilju. I vaš bračni život će biti divan.

Lav: 23. jul - 22. avgust
Ova faza je povoljna za nabavku imaovine. Takođe, možete dobiti kuću iz snova. Dobićete podršku i od svoje majke. U društvu ćete dobiti svu slavu o kojoj ste sanjali. Ova faza će biti veoma povoljna za poslovne ljude. S druge strane, ako je vaš posao povezan sa nekretninama, zemljištem ili imovinom, onda će se to pokazati korisnim za vas.

Rak: 21. jun - 22. jul.
Ova faza će biti povoljna za vas u pogledu dece, ljubavi i odnosa. Možda ćete dobiti neke dobre vesti vezane za vaše dete. S druge strane, ako je vaša romantična veza stabilna, završiće brakom. Bićete veoma dobri sa svojim partnerom ili supružnikom i imaćete dovoljno prilika da provedete srećne trenutke sa njima. Takođe, tokom ovog perioda ćete s vremena na vreme dobijati neočekivane novčane dobitke. Dalje, bićete uspešni u poslu.

1701675055419.png
 

Back
Top