kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 52.597
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок, ћаци.Između pesimesta i optimista biram one mudre – realiste, od mržnje, bezumlja i svakolikog zla čiste. One koji znaju da se smeju, onako od srca, ali i da zaplaču, kada im zajeca duša. Nemaju problem da sve te svoje ljudske emocija pokažu i nikada ne glume, a kamo li lažu …
Јамачно, непоменик је тајKoristi djecu kao politicku reklamu blago receno jadno
Koristi djecu kao politicku reklamu blago receno jadno
Давно сам престао да гледам цртиће, а ономад престао да гледам порниће ...Пумпај га!Имаш неки транспарент, постуј.
Немаш, не спамуј или напусти тему.
Zašto psihijatar stoji nasred Palmotićeve ulice?
Zašto psihijatar stoji nasred Palmotićeve ulice?
nije vic
Постоји ли та реч у СРПСКОМ КЊИЖЕВНОМ ЈЕЗИКУ и које је њено право занчење? Питам, најозбиљније, из разлога што сам пре више деценија отишао из моје родне Србије, мој матерњи језик ретко користим и све мање знам ...Признајем, на жалост ...непоменик
Znaš kako...
Маштовит и елоквентан народ свој језик стално усавршава, сходно напретку.Постоји ли та реч у СРПСКОМ КЊИЖЕВНОМ ЈЕЗИКУ и које је њено право занчење...Питам најозбиљније из разлога што сам пре више деценија отишао из моје родне Србије, мој матерњи језик ретко користим и све мање знам ...Признајем, на жалост ...
Koristi djecu kao politicku reklamu blago receno jadno
Јамачно, непоменик је тај
Знаш како...економски бољитак није једини разлог за побуну.Znaš kako...
Ima lepih transparenata ima i kreativnih ima i duhovtih
ali ovde je promašaj
vidi se fenserica koja "traži nešto"
jedno je kada se traže osnovne stvari a drugo kada se traži bonus laganica
i da nas vise ne plase svojim strasilimaЗнаш како...економски бољитак није једини разлог за побуну.
Постоје друге државе, знаш, које имају далеко бољи стандард па ипак када нањуше корупцију, да их власт покупава да превари, понизи, искористи за лично богаћење, они исто изађу на улице.
Сада смо имали преседан ,да је ИТ сектор организовао протест подршке студентима. Знаш колко је њима до лове, али...сви желимо да живимо у уређеном систему, безбедном.
A znaš kako...Знаш како...економски бољитак није једини разлог за побуну.
Постоје друге државе, знаш, које имају далеко бољи стандард па ипак када нањуше корупцију, да их власт покупава да превари, понизи, искористи за лично богаћење, они исто изађу на улице.
Сада смо имали преседан ,да је ИТ сектор организовао протест подршке студентима. Знаш колко је њима до лове, али...сви желимо да живимо у уређеном систему, безбедном.