Транспаренти - поруке одговорнима и одраз духа народа

1739829818014.png

Između pesimesta i optimista biram one mudre – realiste, od mržnje, bezumlja i svakolikog zla čiste. One koji znaju da se smeju, onako od srca, ali i da zaplaču, kada im zajeca duša. Nemaju problem da sve te svoje ljudske emocija pokažu i nikada ne glume, a kamo li lažu …
Ок, ћаци.

непоменик
Постоји ли та реч у СРПСКОМ КЊИЖЕВНОМ ЈЕЗИКУ и које је њено право занчење? Питам, најозбиљније, из разлога што сам пре више деценија отишао из моје родне Србије, мој матерњи језик ретко користим и све мање знам ...Признајем, на жалост ...

Постоји ли та реч у СРПСКОМ КЊИЖЕВНОМ ЈЕЗИКУ и које је њено право занчење...Питам најозбиљније из разлога што сам пре више деценија отишао из моје родне Србије, мој матерњи језик ретко користим и све мање знам ...Признајем, на жалост ...
Маштовит и елоквентан народ свој језик стално усавршава, сходно напретку.
Онај који се не спомиње - непоменик
Онај који није надлежан - ненадлежник

Ускоро у новом издању Речника српског.

Znaš kako...

Ima lepih transparenata ima i kreativnih ima i duhovtih
ali ovde je promašaj
vidi se fenserica koja "traži nešto"
jedno je kada se traže osnovne stvari a drugo kada se traži bonus laganica
Знаш како...економски бољитак није једини разлог за побуну.
Постоје друге државе, знаш, које имају далеко бољи стандард па ипак када нањуше корупцију, да их власт покупава да превари, понизи, искористи за лично богаћење, они исто изађу на улице.

Сада смо имали преседан ,да је ИТ сектор организовао протест подршке студентима. Знаш колко је њима до лове, али...сви желимо да живимо у уређеном систему, безбедном.

Постоје друге државе, знаш, које имају далеко бољи стандард па ипак када нањуше корупцију, да их власт покупава да превари, понизи, искористи за лично богаћење, они исто изађу на улице.

Сада смо имали преседан ,да је ИТ сектор организовао протест подршке студентима. Знаш колко је њима до лове, али...сви желимо да живимо у уређеном систему, безбедном.
i da nas vise ne plase svojim strasilima

a deklaraciju nek si nabije u ...
zna vec gde

A znaš kako...

Jedna od vodećih razlika izmedju američkih republikanaca i njihovih demokrata je ta što se republikanci zalažu za paušalni porez a demokrate da se ekstraprofiteri dodatno oporezuju što lepo zvuči dok ekstraprofiter nije Bajdenov demokratski sin

tako da - šuplja priča

Dalje, standard se gradi generacijama ali da pitamo Zapad gde je zapelo 1914, 1941, 1945, 1999?
Ne znam koliko je po zakonu ali znam da se desilo.

Back