shons
Početnik
- Poruka
- 34
Evo predlazem da posto je sad prelazni rok u evropi da bacimo neki komentar o transferima.Ako neko ima informaciju ko je koga doveo i da iskomentarisemo ko je pametno kupovao a ko ne.
shons:Evo predlazem da posto je sad prelazni rok u evropi da bacimo neki komentar o transferima.Ako neko ima informaciju ko je koga doveo i da iskomentarisemo ko je pametno kupovao a ko ne.
zoranpetrovic84:Moja omiljena rubrika u BLIC-u ...i uopste...khm...Danko Lazovic&Zvonimir Vukic u Partizanu![]()
zoranpetrovic84:Moja omiljena rubrika u BLIC-u ...i uopste...khm...Danko Lazovic&Zvonimir Vukic u Partizanu![]()
uvek smo imali sjajne napadaceElvin:i da nam vrate miladina bečanovića,kakav je to igrač bio
da l' zna neko gde je legendarni dženan radončić?
banegad2004:
slika sve govoribojan86:Liverpool je ponudio SAMO 7.5 miliona za Zigica...tako da neam od toga nista...s' obzirom da je Pixi odbio 12 miliona od West Ham-a
banegad2004:slika sve govori
nisam nista izmislio
shalle87:Evo ja da dodam jos neke glasine koja su prema odredjenim izvorima veoma blizu realizacije:
Risto Lakic Buducnost-->Crvena Zvezda (vrlo verovatno)
Nenad Lalatovic Shakhtar-->Zemun (zavrseno)
Bojan Sljivancanin Jedinstvo BP-->Partizan(zavrseno)
Jean Philippe Kaye Levski S-->Crvena Zvezda (ako Dudic ode)
KOWYNUXX:O tome se pregovara vec par meseci, ali Levski trazi veliko obestecenje...trener bi ga pustio, ali je klub privatan, pa odlucuje vlasnik...