Mwaruwari
Aktivan član
- Poruka
- 1.199
Ajde da presecem malo, zna li neko da li je Murinjo potpisao za Inter?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danasnji plesci :
MURINHO na klupi INTERA
HEITINGa je presao iz Ajax u Atl.Madrid za 10 miliona kako ljudi kazu
KEITA iz Seville u Barselonu za 14 miliona
polako tek ce biti valjda nekih zvucnijih imena
Ajde da presecem malo, zna li neko da li je Murinjo potpisao za Inter?
Pa jos je rano, ocekujem posle EP da bude gomila zvucnih transfera.
Znaci, Murinjo u Interu, Rajkard u Celziju... Gde li ce sad Mancini?
iako ga ja ne volim kao osobu, odlican je fudbaler...
Pa jos je rano, ocekujem posle EP da bude gomila zvucnih transfera.
Znaci, Murinjo u Interu, Rajkard u Celziju... Gde li ce sad Mancini?
o fudbalu i pricamo zar ne?
zar JA nisam rekao da je fudbalu totalno sporedno kako neko izgleda? pogledaj moje postove sa prethodnih strana...
Mislim da nece biti tako.
Abramovic nije glup,ali se razumije u fudbal koliko ja u kriket.
On mjerka igrace i menadzere po njihovom instant uspijehu :nije vazno sta je bilo prije godinu dana,vazno je sta je bilo juce.
I sumnjam da ce zaposliti Retaarda ,jer je Retaard ocajno zavrsio sezonu u Barseloni.
Ja se ne bih iznenadio ni kad bi doveo nekog ko uopste nije bio pominjan, ipak je to Abramovic. Ali ako su vec odbili Mancinija, a ni Hidink vise nije opcija, ostaju Rajkard i Lipi. A sve se vise suska da je upravo Rajkard taj.
jeste to naravno tacno ,prvenstvo ce nekim igracima da poveca cenu a nekim da smanji sve zavisi od igara
uglavnom bice dobar fudbal to je sigurno!
taman za mladje igrace je ogromna sansa da se probiju jos vise

Ja se ne bih iznenadio ni kad bi doveo nekog ko uopste nije bio pominjan, ipak je to Abramovic. Ali ako su vec odbili Mancinija, a ni Hidink vise nije opcija, ostaju Rajkard i Lipi. A sve se vise suska da je upravo Rajkard taj.
!Ne govore samo o izgledu... Već i o karakteru...
Da li si ti videla kakvo je govedo bio Kristiano u prvih 2-3 sezone u Man U.... mrzeo sam ga vise od svih igraca.
Ali njegovo ponasanje se popravlja.
Drogba je triput vise egocentrican od Ronalda..pa sta? Ego mu ne smeta da bude jedan od najkompletnijih napadaca danas .
Ma, sve to stoji, ali Kristijano i dalje nije "cvećka"... A kad smo već kod Drogbe, i on me nervira u zadnje vreme... Baš zbog ponašanja...
Ma, sve to stoji, ali Kristijano i dalje nije "cvećka"... A kad smo već kod Drogbe, i on me nervira u zadnje vreme... Baš zbog ponašanja...
Sa ovim se slazem. Vec cine boga da ga dovedu. Ako ode pogresice kao sto je i Bekam pogresio. Ronaldo je mlad i sjajan, i bice bolji i kao igrac i kao covek ako ostane kod Fergija. Osim toga nema potrebe da menja sredinu. Iskreno, da sam na njegovom mestu ja bi ostala u Mancesteru makar mi ovi u realu nudili platu od 200.000e nedeljno. Mada znate ste kazu:" Real se ne odbija" .ma kakvi cvecka...daleko od toga...
a kada bi otisao u Real tamo bi ga ucinili bogom na zemlji
njegov ego bi dostigao potpunu afirmaciju
zato sam i rekao da je Ferguson lek za igrace tipa Ronaldo i Beckham. Ferguson je od obojice napravio igrace.
setimo se koliko je Beckham stagnirao kao igrac odkad je u Realu
tako bi i ovaj prosao
Inace sto se Murinja tice izgleda da se blizi Interu, ali sam cula da je rekao da hoce da se vrati u Celzi ako mu roman da odresene ruke sto se transfera tice.