Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Pa jos je rano, ocekujem posle EP da bude gomila zvucnih transfera.
Znaci, Murinjo u Interu, Rajkard u Celziju... Gde li ce sad Mancini?

Mislim da nece biti tako.
Abramovic nije glup,ali se razumije u fudbal koliko ja u kriket.
On mjerka igrace i menadzere po njihovom instant uspijehu :nije vazno sta je bilo prije godinu dana,vazno je sta je bilo juce.
I sumnjam da ce zaposliti Retaarda ,jer je Retaard ocajno zavrsio sezonu u Barseloni.

Pa jos je rano, ocekujem posle EP da bude gomila zvucnih transfera.
Znaci, Murinjo u Interu, Rajkard u Celziju... Gde li ce sad Mancini?

jeste to naravno tacno ,prvenstvo ce nekim igracima da poveca cenu a nekim da smanji sve zavisi od igara

uglavnom bice dobar fudbal to je sigurno!

taman za mladje igrace je ogromna sansa da se probiju jos vise

Poslednja izmena:
Mislim da nece biti tako.
Abramovic nije glup,ali se razumije u fudbal koliko ja u kriket.
On mjerka igrace i menadzere po njihovom instant uspijehu :nije vazno sta je bilo prije godinu dana,vazno je sta je bilo juce.
I sumnjam da ce zaposliti Retaarda ,jer je Retaard ocajno zavrsio sezonu u Barseloni.

Ja se ne bih iznenadio ni kad bi doveo nekog ko uopste nije bio pominjan, ipak je to Abramovic. Ali ako su vec odbili Mancinija, a ni Hidink vise nije opcija, ostaju Rajkard i Lipi. A sve se vise suska da je upravo Rajkard taj.

Da li si ti videla kakvo je govedo bio Kristiano u prvih 2-3 sezone u Man U.... mrzeo sam ga vise od svih igraca.
Ali njegovo ponasanje se popravlja.
Drogba je triput vise egocentrican od Ronalda..pa sta? Ego mu ne smeta da bude jedan od najkompletnijih napadaca danas .

Ma, sve to stoji, ali Kristijano i dalje nije "cvećka"... A kad smo već kod Drogbe, i on me nervira u zadnje vreme... Baš zbog ponašanja...

Ma, sve to stoji, ali Kristijano i dalje nije "cvećka"... A kad smo već kod Drogbe, i on me nervira u zadnje vreme... Baš zbog ponašanja...

Ma jesu obojica prepotentni do neba, ali imaju debelo pokrice, jer su strasni igraci. Mislim, da se razumemo, ne opravdavam, ali razumem.

A kad smo kod ponasanja, mene je odusevio Berbatov pre par meseci, valjda je Mancester nudio 35 miliona za njega, a on izjavio nesto u stilu 'Dajte, ljudi, ne vredim ja tolike pare'. Zbog te izjave za njega RESPECT

ma kakvi cvecka...daleko od toga...
a kada bi otisao u Real tamo bi ga ucinili bogom na zemlji
njegov ego bi dostigao potpunu afirmaciju
zato sam i rekao da je Ferguson lek za igrace tipa Ronaldo i Beckham. Ferguson je od obojice napravio igrace.
setimo se koliko je Beckham stagnirao kao igrac odkad je u Realu
tako bi i ovaj prosao

ma kakvi cvecka...daleko od toga...
a kada bi otisao u Real tamo bi ga ucinili bogom na zemlji
njegov ego bi dostigao potpunu afirmaciju
zato sam i rekao da je Ferguson lek za igrace tipa Ronaldo i Beckham. Ferguson je od obojice napravio igrace.
setimo se koliko je Beckham stagnirao kao igrac odkad je u Realu
tako bi i ovaj prosao
Sa ovim se slazem. Vec cine boga da ga dovedu. Ako ode pogresice kao sto je i Bekam pogresio. Ronaldo je mlad i sjajan, i bice bolji i kao igrac i kao covek ako ostane kod Fergija. Osim toga nema potrebe da menja sredinu. Iskreno, da sam na njegovom mestu ja bi ostala u Mancesteru makar mi ovi u realu nudili platu od 200.000e nedeljno. Mada znate ste kazu:" Real se ne odbija" .

Inace sto se Murinja tice izgleda da se blizi Interu, ali sam cula da je rekao da hoce da se vrati u Celzi ako mu roman da odresene ruke sto se transfera tice.

o ROBINHu => http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=27&nav_id=300604

ta trampa je vec prekinuta tako da jedino ostaje neka malecna opcija da Real vidi da kupi Ronalda (I HOPE ,they not want bring him)

ako Real kojim slucajom ponudi man.un 100miliona kao sto je po nekim pisanjima resio da toliko ponudi za ronalda
mislim da ce man.un dobro rasmisliti o toj ponudi ,da ne bi se ponovila prica kao sa Ronaldinho sto se tice vrednosti igraca

Real Madrid'u bi valjao jedan stoper tipa Terry jer CANAVARO jos neku sezonu i zavrsava

trenutno Chelsea ima najbolje igrace koji imaju sansu da napuste klub LAMPARD,DROGBA mozda Essien koji je ne prevazidjen,i jos nekolicina igraca (mada mozda i niko i ne napusti klub mada morace barem neko bolji iz orvig tima da ode)
pa posle njih Barcelona po mogucim transferima igraca DECO,Ronaldinho,Zambrota,abidal mozda, eto'o mozda i jos pojedini

Poslednja izmena:
Inace sto se Murinja tice izgleda da se blizi Interu, ali sam cula da je rekao da hoce da se vrati u Celzi ako mu roman da odresene ruke sto se transfera tice.

Murinjo je postavio sledece uslove:

-Murinjo raspolaze svim novcem za transfer igraca i dovode se samo oni igraci koje on zeli, Roman moze sinu da ispunjava zelje ali na Murinju je da li ce ti ljudi biti u timu ili ne.
-Murinjo ima ekskluzivno pravo na prvi tim i akademiju, niko ne sme da mu daje bilo kakav savet jer ce to Zoze shvatiti kao mesanje u posao.
-Trener akademije dobija otkaz i na njegovo mesto dolazi Murinjov covek
-Murinjo ce zaposliti 5-6 svojih saradnika na mestima skauta, asistent managera,trenera mladjih kategorija itd a ljudi koji su dosad radili na tim mestima ce da popasu otkaze

zaebano...

Poslednja izmena:
Zerar Pike(Man Utd) potpisao za Barcelonu

nisu trebali da ga puste...ima tek 21 godinu a solidno je odradjivao posao ove sezone. Doduse Piqe je trazio mesto u prvom timu, ali Fergusonu ne pada napamet da menja dvojac Vidic-Ferdinand.

Sir Alex je spremio 75 miliona evra za sledece igrace :

Luis Fabiano i Dani Alves (Sevilla) = 45 miliona

Micah Richards (Man City) = 30 miliiona

Poslednja izmena:

Back