sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
sarabubasara, da li ce neko od zvucnijih pojacanja doci u Marsej ?
znam da se shuska i to bas puno da nasri odlazi...
i da se Sise vraca u Liverpul!!!
a ne prica se ko dolazi,ne jos.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sarabubasara, da li ce neko od zvucnijih pojacanja doci u Marsej ?
znam da se shuska i to bas puno da nasri odlazi...
i da se Sise vraca u Liverpul!!!
a ne prica se ko dolazi,ne jos.
Oni koji su pokazali najvise odlaze. Marseju treba neki iskusniji odbrambeni igrac
Kristijan Vijeri ce verovatno preci u Rapid Bukurest, ugovor ce biti potpisan na 2 sezone
Oslobodila se Fiorentina tog neigraca! Pametan potez!
Izgleda da Robinjo stize!![]()
Cula sam da je Roman spremio 75mil za njega.ja samo ne znam odakle vam to da ROBINHO stize ,to je cista ne buloza
i koja je to suma u pitanju ili neka zamena igraca!?
nema NISTA OD TOGA
pre ce RONALDO da ode u REAL NEGO ROBINHO U CHELSEA ,covek ostaje veran REALu jos dosta godina
Real nudi izmedju 100 i 140miliona eura za Ronalda to je stvatno smesno ,bolje da dovedu 3 igraca od 40 miliona nego njega ali ajde kad su ljudi zapeli ...
za NASRIA sam isto cuo da ce verovatno u Arsenal ili mozda Barsa
Koliko sam ja informisan, Real za Ronalda nudi 80 miliona + Robinjo.
Na stranu to sto je Ronaldo cudo od igraca, ovo vec prelazi u preterivanje. Kad se na ovih 80 milki doda Robinjova vrednost dolazi se do OGROMNE sume. Za jednog igraca, ipak mislim da je previse.
saro
to si predpostavljam nesto nasla na EUROSPORTU
mrzi me da citam i prevodim taj ogroman tekst jer se i toliko ne brinem za ronalda ,neka bude sta bude
uglavnom ovi pricaju da ga ne daju ovi zele da ga dovedu i tako to
poz
ronaldov transfer se sada smatra 80 miliona i jedan deo tog novca kao predstavlja ROBINHO negde 40 miliona ,ne znam ni ja vise uglavnom nadam se da je to sve prazna prica
REAL bolje da dovede VILLu i Lusi Fabiana ,obojicu moze da dovede za 35,40 miliona

35 sada nude, ali icice do 75. Tako sam cula.
ma boli me uvo za Ronalda
samo da Celzi dovede Robinja ili Riberija
a ovo jeste pretjerivanje, posto u 90 % slucajeva Ronaldo je nevidljiv u velikim utakmicama
skoro sam siguran da Ronaldo ako ostane u Man.Un da sledece sezone nece dati ni 25 golova u svim takmicenjima i da Man.Un nece ni do polufinala Lige Sampiona nece stici

Видјећемо...skoro sam siguran da Ronaldo ako ostane u Man.Un da sledece sezone nece dati ni 25 golova u svim takmicenjima i da Man.Un nece ni do polufinala Lige Sampiona nece stici

A ti si doktor fudbala a u slobodno vreme vidovnjak ?
jedno je sigurno, i ako ronaldo ode, i ako ostane, Mancester ce profitirati...

" ,ko nema u glavi ima u nogama i u rukama...