shone83
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
našao sam slične ovakve teme ali sam otvorio novu jer imam još nekih pitanja.
imam velikih problema sa tranferom, ne samo sa ovom verzijom opere već i sa prethodnim (7.54). jednostavno, kad prekinem rad i zaželim da nastavim jedini sam ja koji to želi, jer opera odbija. retko, ali stvarno retko uspem, obično krene ispočetka da skida.
da li je moguće to da popravim
ako nije, da li da razmišljam možda o promeni browsera
možda je rešenje da isključim transfer u operi a da instaliram neki individualno
ako to treba da uradim, zanima me kako se isključuje operin zato što kada sam instalirao download accelerator uvek mi je opera bila glavna iako sam svaki put podešavao da accelerator bude default :?
voleo bih da zadržim operu, ali videću prvo vaše savete
dakle 
imam velikih problema sa tranferom, ne samo sa ovom verzijom opere već i sa prethodnim (7.54). jednostavno, kad prekinem rad i zaželim da nastavim jedini sam ja koji to želi, jer opera odbija. retko, ali stvarno retko uspem, obično krene ispočetka da skida.
da li je moguće to da popravim
ako nije, da li da razmišljam možda o promeni browsera
možda je rešenje da isključim transfer u operi a da instaliram neki individualno
ako to treba da uradim, zanima me kako se isključuje operin zato što kada sam instalirao download accelerator uvek mi je opera bila glavna iako sam svaki put podešavao da accelerator bude default :? voleo bih da zadržim operu, ali videću prvo vaše savete
dakle