Transfer: radikali u neprednjake!!!

• Začetnik teme Začetnik teme doxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idu tamo gde ima love. Pravi Radikal nema sta da trazi u SNS-u. Osnovano je novo preduzece i svi hrle da uhvate radno mesto.

Mislim da je u pitanju buva, bar kad je u pitanju Marina Raguš,

a Martinović...., ako je ovo istina, ovim potezom će dati objašnjenje

svima onima koji su se pitali, zašto ga Šešelj nije podržao kao predsedničkog kandidata.

Pa bice bolje uskoro sine Dimitrije, meni se sve razjasnilo 2008, ali ce tebi sa zakasnjenjem od mozda deceniju sve razjasniti e tu je razlika izmedju nas dvojice.
Nadam se da razumes.
Meni je dovoljno sto je Putin za Tomu, sve ostalo su sitnice....

veruje ili znas da ce biti bolje? mozda tebi, ako si clan partije. ja sam napisao `kada u srbiji bude bolje`. namagarcili su vas
meni se razjasnilo kada su nas napali hrvati, i ostali, pa i ovi u beogradu

- na sta ste ponosni u svojoj karijeri?
- ponosan sam sto sam ostao uz vojislava seselja kad su ga izdali tomislav nikolic i aleksandar vucic.
ee moj martinovicu, zar kod "poturica"?

ma kakvi radikali, socijalisti, liberali... sve je to go qrc.
kod nas nema toga, kod nas su svi obicni glumci; mogu sa svima i svugde.
tamo je samo seselj radikal, ostali se hvataju njegove price radi opstanka i napredovanja u stranci, a prvom prilikom ce mu zabiti noz u ledja (kao i u drugim partijama).

veruje ili znas da ce biti bolje? mozda tebi, ako si clan partije. ja sam napisao `kada u srbiji bude bolje`. namagarcili su vas
meni se razjasnilo kada su nas napali hrvati, i ostali, pa i ovi u beogradu

Verujem naravno, nisam clan stranke, mene niko ne moze da namagarci, a i bas cudno kako sve vise ljudi svakim danom namagarce samo vas jos 1000 ljudi u Srbiji nikako da namagarce...pardon 998 posto su jos Martinovic i Ragus presli u SNS, a i jos neki tako da ce biti jos manje takvih "pametnih" a sve vise "glupih"....
Jel ti stvarno verujes u ovo sto pises ili si...?

sad ce cela radikalna stranka sa sve Shesheljem da predje u SNS i opet su na okupu! :mrgreen:
Николић је и тако напустио СНС, Вучић је навикао да извиси (а тренутно је само В.Д.), значи, Шешељ се враћа на место председника - а странка поново постаје Радикална (добро, ако већ мора нека буде и Српска радикална напредна...)...
све у свему... нико није чист у Србији...нек се носе сви до једног... :evil:

Idu tamo gde ima love. Pravi Radikal nema sta da trazi u SNS-u. Osnovano je novo preduzece i svi hrle da uhvate radno mesto.

Ista situacija kao i sa Nikolicem i Vucicem. Kad te stranka i njen predsednik izdaju, zasto bi ti ostao u stranci? Martinovic je lepo objasnio, stranka je imala mlade i nadarene ljude i potencijal da napravi nesto, a onda je Seselj gurnuo te ljude u stranu i postavio neke druge.

Ja samo ne znam koliko ce jos trebati glasacima radikala da shvate da je Seselj u potpunosti izgubio dodir sa realnoscu.

Ista situacija kao i sa Nikolicem i Vucicem. Kad te stranka i njen predsednik izdaju, zasto bi ti ostao u stranci? Martinovic je lepo objasnio, stranka je imala mlade i nadarene ljude i potencijal da napravi nesto, a onda je Seselj gurnuo te ljude u stranu i postavio neke druge.

Ja samo ne znam koliko ce jos trebati glasacima radikala da shvate da je Seselj u potpunosti izgubio dodir sa realnoscu.

Ja nisam radikal, prema tome gledam na sve to kao potpuno neutralan posmatrac.

Seselj jeste izgubio dodir sa realnoscu. Moj komentar se odnosio na to da kod SNS- a ne vidim nikakvu jasnu ideologiju da bi mi prelet radikala ka SNS-u bio logican, osim zelje za parcetom kolaca. Pre vidim neke druge stranke koje su po svakom pitanju blize radikalima.

Poslednja izmena:
Mislim da je u pitanju buva, bar kad je u pitanju Marina Raguš,

a Martinović...., ako je ovo istina, ovim potezom će dati objašnjenje

svima onima koji su se pitali, zašto ga Šešelj nije podržao kao predsedničkog kandidata.
Ruku na srce, Šešelj je upravo njega najviše ponizio, a tako se ne radi sa ljudima kao što Šešelj zamišlja... Uostalom vide se efekti takvog rada i kadrovanja, a ako je Vjeverica Radeta vrh SRS-a i nezamenjiva, onda je sve razumljivo, pa i Martinovićev prelazak u Naprednjake...
Na kraju krajeva, svi su oni sisali jednu sisu, pa šta čudi... brzo će se oni sporazumeti, kao onomad Vlajko i Dinkić...

Ja nisam radikal, prema tome gledam na sve to kao potpuno neutralan posmatrac.

Seselj jeste izgubio dodir sa realnoscu. Moj komentar se odnosio na to da kod SNS- a ne vidim nikakvu jasnu ideologiju da bi mi prelet radikala ka SNS-u bio logican, osim zelje za parcetom kolaca. Pre vidim neke druge stranke koje su po svakom pitanju blize radikalima.

To je tacno, logicnije bi bilo da su presli u DSS...

Back