Tramvaji i trolejbusi u BG

Jumbolino

Zainteresovan član
Poruka
264
Mislim da nema ni jedna tema na forumu o tramvajima i trolama u BG-u. Oni daju shmeck gradu.

U GSP-u planiraju razvoj infrastrukture i vozila ali je i dalje sve na papiru.

Tramvajske sine se rekonstrujisu previse dugo, a od nabavke novih tramvaja nista.

Sto se trola tice, planiraju da u trolejbuske linije dodaju Vidikovac, Miljakovac, Topcidersku Zvezdu, Dunavski trg i Mirijevo.

Pozdrav

retko se vozim tramvajem.....pre izvesnog vremena uđem u 7....onaj poklon ch vlade, valjda...zeleni, a unutra sve od dveta...čisto....baš mi je bio doživljaj..........volim i trole...ali i njih retko koristim...ne smetaju mi, a uvedeni su s razlogom...pošto nećemo skoro dobiti metro......onda će, verovatno, po tom novom planu, da zaživi parola iz 80tih godina......."tramvajem u 21. vek"..... (:

Mene je pre jedno nedelju dana drmnula struja u troli.Strashno!

Bilo je kishno vreme i bila sam skroz mokra,i na ulazu sam se pridrzala za matalna vrata i tako me je opichila struja,da sam se usr*la!
Kad sam usla nisam smela nizashta da se uhatim.

Ne smetaju mi ni trolebusi ni tramvaji,samo da su ispravni.

crno dete, virginijo......droogi poot se uhvati za prvog sa brkovima...da vidiš kako će da delooje......a sad......svako vozilo je faradejev kavez...tako se kaže u fizici........pa kad grom drmne u vozilo onda se elektricitet širi po metalu......al onaj u vozilu nema nikakvu vezu sa tim......al to ne važi u srbiji...ša znam....

Sedamdesetih godina proslog veka trole su isle do Pohorske...a onda se neko setio i uveo buseve, danasnji 16.
Ucila sam da hodam i plasila se trole, kazu...

Kad ce da prorade tramvaji na NBG? Jesu spori ali bar ne stoje, idu..

Sedamdesetih godina proslog veka trole su isle do Pohorske...a onda se neko setio i uveo buseve, danasnji 16.
Ucila sam da hodam i plasila se trole, kazu...

Kad ce da prorade tramvaji na NBG? Jesu spori ali bar ne stoje, idu..

Nekada su i tramvaji isli do Zemuna, preko Brankovog mosta.
Nekada je i okretnica tramvaja postojala kod trga republike...
Ima puno interesantnih stvari vezanih za tramvaje i trole. Npr. kod Novog Groblja je nekada bila tramvajska okretnica i dalje se vide ostaci trotoara i bandera...

Poz

Domacine, ti si iz Uzica, ajde priznaj jel poznajes topmodelsicu?
ajde, ajde....

icon10.gif

Back