Tramvaj

А зашто ТИ не желиш да кажеш ту истину? Мислим, разговарамо, није ништа увредљиво... Или је можда саблажњив и сам разговор о томе?
(Ако по твојим мерилима јесте - ОК, прихватам!)

Pa jeste i prilično dosadan i iscrpljujući. :-D

ozbiljno posmatraš važne stvari..
zgodna pokrivalica da sve živo strpaš pod "važno".

No, primečujem nedostatak igre i smeha u tvom životu.
Samo da te drugarski upozorim da od prevelike ozbiljnosti može da ti izraste punđa..pa ti vidi..

Jao, ne zasmejavaj me, valjda ja volim sebe i brinem o sebi.
Tebi može da izraste rep ako piješ kafu, pa brini malo i ti o sebi.:(

Dosta je diskusije na ovu temu. Kod popa ili fratra ili hodže ili .....pa pitajte i Coffeinn i ti.

svako za sebe bira, i to mu je dato, i tako je dobro :)

Ja bih ipak voleo da mi kazes zasto pop, fratar, hodza, ... znaju o tome vise od mene ?
Sve sto su oni procitali, ja sam verovatno vise.
Sad me zanima: sa kojim to referenacama "oni" mogu meni da objasne, zasto je oralni seks prljav.... pardon: kaljav ?

Zar ti ne shvatas da te tvoja doktrina odvela u dogmu?!
A cemu onda sluzi mozak ?

Nisam, taman posla, nego ozbiljno posmatram važne stvari.

Tvoj stav da je greh sto moja dragana ljubi mog shampiona, i ja snjom sto volim da zaronim na njeno najintimije mesto, prepoznam i uzivam u zenki... joooooooooooj, najezih se :).................... je besmislen i destruktivan..... ali je makar duhovit :lol::lol::lol::lol:

sledeci put oblacim ozbiljno crno odelo, kravatu, sedam preko puta stola sa voljenim bicem, dogovorim se takodje ozbiljno o razlozima, nacinu i svrhi "vodjenja ljubavi", zatim takodje vazno i ozbiljno ugasim svetlo, skinemo se u mraku, i ozbiljno i vazno ............... dalje ne mogu da se zamisljavam :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Tvoj stav da je greh sto moja dragana ljubi mog shampiona, i ja snjom sto volim da zaronim na njeno najintimije mesto, prepoznam i uzivam u zenki... joooooooooooj, najezih se :).................... je besmislen i destruktivan..... ali je makar duhovit :lol::lol::lol::lol:

sledeci put oblacim ozbiljno crno odelo, kravatu, sedam preko puta stola sa voljenim bicem, dogovorim se takodje ozbiljno o razlozima, nacinu i svrhi "vodjenja ljubavi", zatim takodje vazno i ozbiljno ugasim svetlo, skinemo se u mraku, i ozbiljno i vazno ............... dalje ne mogu da se zamisljavam :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Možeš i u tom belom, šta ja imam sa tim?! 8)

Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?

I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?

Smatrate li stare ljude ruzznima?

Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

Imati pravo na ljubav - kako to ruzno zvuci...

Naravno da imaju "pravo" na ljubav - kakvi su vidovi sprovodjenja iste - to je za diskusiju, gotovo kao i to sta znaci biti vremesan, a pogotovu vremesan za ljubav.

Dalje - ljudi nikada nisu ruzni.

Termin prestanka sexa je vise vezan sa funkcionalnoscu organizma.

ehehehe :-D Taisa odkud ti ovdi? :-D
veliki pozdrav za tebe

Jao allice, baš sam se obradovala tvom postu. Ovde se već neko vreme borim protiv raznih nastranosti, što rekao jedan moj veliki prijatelj, težak je "apostolski" život.

Nominovala sam te između ostalih za najprivlačniju forumašicu ( u duhovnom, a i ne sumnjam, fizičkom smislu), ali je došlo do pobune od strane neke Vesele kako su to neki njoj nepoznati.

E ovo je allice, Vesela, kladim se da ne bi razumela ništa kada bi pročitala neki post koji je pisala allice.

Pozdrav i tebi, allice. :D

1. Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?
2. I na seks?
3. Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?
4. Smatrate li stare ljude ruzznima?
5. Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

1. DA
2. DA
3. NE, naprotiv!
4. NE
5. Mislim da trebaju da se vole na ovaj ili onaj način dok god to njima odgovara i prija...zamislite kako je biti u tim nekim godinama kad ti svaki put može biti poslednji...to se ne propušta valjda, i ne ograničava...dok može - može!
:heart:

Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?

I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?

Smatrate li stare ljude ruzznima?

Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

meni su mnogo slatki stari parovi kad se drze za ruke i tako setaju..

ono, okvirno i tako to i te fore
scarf.gif

Back