Tramvaj sedmica...

Јао, што је мени драго што сам се ратосиљао седмице као превоза. :D Знам проблем, сапатице, али нисам упео да им ухватим тај темпо промена, па сам неретко користио комбинације 16/95 + 31 уместо 7.

Ко зна где су сада почели да копају... па само чупају људима џигерице.

Тја, сад кад си питала, одох овде да видим има ли чега. Нисам приметио да се помиње измена линије 7 коју помињеш. А и да се помиње, па зар сваки дан да се ујутро отвара страна да би се видело који превоз употребити? Мислим... :besna:

На страну што је та страница по мени веома непрактично организована. Они су ту натрпали обавештења па нека народ тражи шта му треба. Је л? Да сам ја имао посао да је организујем, урадио бих табелу са свим линијама, па би у свакој колони писало да ли је линија неизмењена или измењена + у којем временском периоду важи измена, односно каква је измена.

Ух...

Znam da na sajtu vodovoda stave sta rade... Na gsp sajtu sam sada proverio i ni slovo ne pise o menjanju linije 7. Pise da postoji linija 7L, ali to je sve. Ne znam ko izvodi radove, Beograd put, neko treci?

Za takve vesti preporucujem sajt www.beograd.rs
Svakodnevno se azuriraju sve komunalne gradske teme :)
Ма ок, него види... ко први има информацију о промени неке линије? Сам превозник, без обзира на то ко шта мења по граду. Апсолутно верујем да би могли да се организују и веома ефикасно извештавају о свим изменама па макар оне трајале само један круг возила.

Grešiš, informaciju o izmeni neke linije donosi Direkcija za javni prevoz, ne GSP, oni samo postupe po uputsvu, ali su i u obavezi da obaveste putnike! Videćemo kada proradi taj novi sistem praćenja i ostali servisi da li će bar tada redovno ažurirati podatke. Mada rekoše da treba pustiti novi sajt GSP-a, ali ništa od toga još.

Grešiš, informaciju o izmeni neke linije donosi Direkcija za javni prevoz, ne GSP, oni samo postupe po uputsvu,
Ја рекох: превозник да бих избегао да се бавим хијерархијом која омогућава тај превоз. :) Поента мог коментара беше да тај превозник свакако зна где ће да вози пре путника и пре медија, па би био ред да то и објављује.

Trenutno su radovi na prilagođavanju šina novim tramvajima, pa su prekidi učestali. To je zato jer naši nisu bili u stanju da blagovremeno prilagode infrastrukturu.

CAF na probi, preneto sa gspbeograd.net foruma
ovo je malo više off

Nisu bili u stanju da blagovremeno prilagode infrastrukturu, a nije li CAF-u poslat zahtev za tramvajem koji će biti prilagođen postojećoj infrastrukturi? I kako se onda desilo da stigne tramvaj urađen za beogradske šine i da se ispostavi da se na nekim linijama ne mogu mimoići 2 njihova tramvaja? Nego naknadno moraju da prave veći razmak.

Drugo što me zanima, da li je još neko čuo da je prvi njihov tramvaj koji je stigao u Beograd oštećen još pri samom spuštanju dizalicom?

Back