Trampovom zetu vlada poklonila i kasarnu

Radar je novi NIN. NIN umesto NIN-a.
OMG

Radar piše i ovo

"Podseća se i da ugovor, koji je Vlada Srbije u maju 2024. potpisala firmom „Afiniti global divelopment“, nije predočen javnosti, uprkos insistiranju medija.

Budući da nije objavljen, svi detalji projekta do kraja nisu poznati, ali su neki delovi, ipak, saopšteni."

Kako je navedeno, bivši ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, koji je u ime Vlade Srbije potpisao ugovor sa Kušnerovom firmom, za zemljište i ostatke kompleksa Generalštaba Vojske Srbije u centru Beograda, „pećutao je da će u njene ruke preći i Kasarna sedmog puka, koja je takođe spomenik kulture od nacionalnog značaja i nalazi se na istoj parceli“.

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...e-poklonila-i-kasarnu-sedmog-puka-u-beogradu/

A, velikog li Srbina, poklanja najskuplje lokacije dojucersnjim agresorima i sejacima razornih bombi, samo da bi ostao na vlasti. Dobrobiti drzave od ovakvih izljeva ljubavi prema agresoru i porobljivacu su ravni nuli, a o nacionalnom ponizenju da ne govorimo.

Šta je jedna kasarna u poređenju sa podrškom Amerike njegovom ostanku na vlasti?

Ajde, nije sija nego vrat? Da li je poklonjeno ili zakupljeno na 99 godina, 20% profita, tek se da se dozna.
lepo ti pise da nije poklonjeno
Novinarima i opoziciji (novinama) je posao da burgijaju i pronalaze ono sto je sakriveno i nezakonski uradjeno.
ali ne da i izmisljaju , oni su da prenesu vest a ne da kreiraju
Vama sns mozgovima svi koji kritikuju vlast su izdajnici i rusioci drzave.
Nismo mi nego samo ja i nisam sns niti sam bio niti cu biti ikada ...

To se podrazumeva, pa neće sami sebe hapsiti.....

Samo da ne dođe do nekog dila tipa evo vam vlast ali nas ne dirajte.

Ali koga "nas" to je pitanje , još uvek se ne zna nit se nazire ko bi eventualno preuzeo vlast kad ovi odu , još jedan dokaz da je ta priča o "obojenoj revoluciji" glupost i sranje i da se sve ovo odvija stihijski i spontano, mislim 5 Oktobar je bila obojena revolucija jer se već unapred znalo ko dolazi na vlast, ko će biti predsednik, ko premijer, kome ide koji resor i u čije ime narod protestvuje na ulici, Majdan takođe, ono što se dešavalo u Venecueli je bio pokušaj obojene revolucije takođe kad je onaj pro-američki pajac želeo da smeni i zameni Madura , itd , ali ovde se ne zna ništa nit postoji bilo kakva stranka, koalicija ili politička platforma iza ovih protesta nit se zna ko bi eventualno došao na vlast kad ovi odu već narod samo želi da ove najuri sa vlasti pa posle ćemo videti, ono nek bude šta bude, takođe među ovima što protestvuju niko ne može da kaže "ja nisam za ove" jer nema "ovih" već protesti okupljaju najširi mogući dijapazon ljudi, od onih totalno apolitičnih pa do onih što nacionalno što građanski orijentisanih, što pro-ruski što pro-EU orijentisanih, ljudi su se samo ujedinili u želji da zbace ovu lošu i kriminalnu vlast i tu ono il si uz narod ili si podanik vlasti, treće nema.

O tome ja pričam

Vučić zna kako se vlada

Tako što svakom jakom daš nešto

Pa da, mislim zato ga i svi podržavaju, on i nema zapravo spoljnu politiku već svima sve daje i svima sve obećava zarad što dužeg opstanka na vlasti , i prema tome kada im daje sve , čak i ono što mu ne traže i kada je tako darežljiv prema njima zašto ga i ne bi podržavali i sasvim je logično da ga podržavaju.

Ali koga "nas" to je pitanje , još uvek se ne zna nit se nazire ko bi eventualno preuzeo vlast kad ovi odu , još jedan dokaz da je ta priča o "obojenoj revoluciji" glupost i sranje i da se sve ovo odvija stihijski i spontano, mislim 5 Oktobar je bila obojena revolucija jer se već unapred znalo ko dolazi na vlast, ko će biti predsednik, ko premijer, kome ide koji resor i u čije ime narod protestvuje na ulici, Majdan takođe, ono što se dešavalo u Venecueli je bio pokušaj obojene revolucije takođe kad je onaj pro-američki pajac želeo da smeni i zameni Madura , itd , ali ovde se ne zna ništa nit postoji bilo kakva stranka, koalicija ili politička platforma iza ovih protesta nit se zna ko bi eventualno došao na vlast kad ovi odu već narod samo želi da ove najuri sa vlasti pa posle ćemo videti, ono nek bude šta bude, takođe među ovima što protestvuju niko ne može da kaže "ja nisam za ove" jer nema "ovih" već protesti okupljaju najširi mogući dijapazon ljudi, od onih totalno apolitičnih pa do onih što nacionalno što građanski orijentisanih, što pro-ruski što pro-EU orijentisanih, ljudi su se samo ujedinili u želji da zbace ovu lošu i kriminalnu vlast i tu ono il si uz narod ili si podanik vlasti, treće nema.
Pa SNS koaliciju koja je na vlasti poslednjih 13 godina i sve koji blisko sarađuju i drpaju sa njima kršeći zakone.
Oni su jedini u poziciji da naprave dil da se izbegne neko veće sranje.
A da li je to dobro - nije.
Moraće neko da robija.

Back