Трампов атентатор је 2016. гласао за њега, а онда је уследила тотална трансформација!

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
95.956

1726648133033.png

TRAMPOV ATENTATOR JE 2016. GLASAO ZA NJEGA, A ONDA JE USLEDILA TOTALNA TRANSFORMACIJA! Objavljivao jezive poruke na društvenim mrežama: "BIĆE MI DRAGO KAD TE NE BUDE!"

ezgif-5-5c87867ef4.jpg

Autor: Republika/J.B. 16.09.2024

Nedavni pokušaj atentata na republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa ponovo je privukao pažnju ka kompleksnoj i intrigantnoj pozadini osumnjičenog, Rajana Veslija Routa.

Incident, koji se dogodio na golf terenu u Vest Palm Biču, Floridi, podigao je pitanja o Rauthovim motivima i prošlim postupcima.

Jedan od najupečatljivijih aspekata Routove priče je njegova politička transformacija kroz godine. Nakon što je glasao za Trampa na izborima 2016. godine, kasnije je postao glasni kritičar predsednika, opisujući ga kao "pretnju demokratiji."

1726648198406.png

Ova promena političke lojalnosti, što se vidi iz njegovih postova na društvenim mrežama, osvetljava Routove evoluirajuće stavove i faktore koji su mogli uticati na njegov drastičan preokret u perspektivi.

Routov život izgleda da je obeležen dvojstvom koje prevazilazi njegova politička uverenja. Dok je bio poznat kao vlasnik građevinske firme u Severnoj Karolinii kasnije kao graditelj malih kuća na Havajima, došlo je do saznanja da je takođe bio uključen u pro-ukrajinske aktivnosti.
Njegovi napori da regrutuje vojnike iz drugih zemalja da se bore protiv Rusije, kao i njegova podrška Tajvanu u potencijalnom sukobu sa Kinom, slikaju portret čoveka angažovanog u međunarodnim poslovima daleko izvan okvira njegovog građevinskog posla.

"Biće mi drago kad te ne bude"

Rout je na društvenim mrežama kritikovao Trampa i pokušao da pomogne Ukrajini. U periodu od osam godina, prema njegovim društvenim medijima, on je od Trampovog glasača postao mrzitelj Trampa. Napisao je da se nadao da će „Tramp biti drugačiji“, ali da je „veoma razočaran“.

„Biće mi drago kada te ne bude“, napisao je Rajan Vesli Rout 2020. Zatim je donirao demokratama, i tvrdio da Tramp predstavlja pretnju demokratiji. On je na društvenim mrežama rekao i da Tramp želi da Ameriku pretvori u „robove protiv gospodara“.

Oran Rout je potvrdio da njegov otac mrzi Trampa kao "svaka zdrava osoba".

1726648226545.png

Sin rekao da mu je otac mirna osobа

U odgovoru na optužbe protiv svog oca, Oran Rout je javno progovorio, ističući da njegov otac nije nasilna osoba i izražavajući sopstveno neodobravanje Trampa. Njegovi uvidi pružaju uvid u ličnu stranu Rajana Veslija Routa, prikazujući oca koji, prema rečima svog sina, ima samo nekoliko saobraćajnih prekršaja i nije poznat po posedovanju oružja.

Ni ja ne volim Trampa“, dodao je sin. Rekao je da se njegov otac preselio na Havaje iz Severne Karoline, gde je odrastao i pohađao srednju školu Nortvest Guilford.

Rekao je i da nije ni znao da je njegov otac stigao na Floridu.

link

Као Деда Трумпов гласач 2016. године, када је дементни старац победио Нашу Хилари и то гласовима електора док је Наша Хилари била освојила више гласова народа, Рајан је очигледно био припадник изворног МАGA-покрета. На жалост, Деда Трумп је те 2016. године успео да превари белу америчку сиротињу. Слагао их је да није само тајкун већ неко ко се разуме у економију због стварног искуства из прве руке, а истина је заправо да је два пута банкротирао и да би се "извадио из буле" помогле су га велике мултинационалне банке против којих су његови гласачи; у свом првом мандату, стари њујоршки преварант управо на пољу економије се показао катастрофалним председником САД и то је главни разлог зашто није успео да освоји други мандат. Деда Трумп је своје гласаче варао и тако што је папагајски понављао лаж да му је дубоко стало до њих, а заправо је радио за интересе великих корпорација и супер-богати су за време његове администрације постали још богатији а сиромашни Американци још сиромашнији, док сада у предизборној кампањи отворено прича против мера за покретање малих бизниса, а које је најавила будућа Madam President, фантастична Camarade Kamala. И први атентатор на Деда Трумпа био је регистровани као гласач Републиканске странке. Много је данас таквих разочараних америчких радикала као што су Рајан Везли Раф и Томас Метју Крукс, који су очигледно припадали МАGA покрету, а онда схватили да је тај покрет превара, да се претвора у култ "непогрешивог вође" оличен у дементном 78-годишњем осуђеном кримосу, експоненту крупног капитала и руском агенту од утицаја, који када би освојио други мандат, следио би јавно објављени профашистички "Пројекат 2025", шта је уосталом Деда Трумп и потврдио својом изјавом да би "на један дан укинуо демократију", и завео би у САД хибридни режим сличан ономе у Руској Федерацији од чега би у САД користи имале само велике корпорације и финансијска олигархија - значи они против којих је декларативно био изворни MAGA-покрет.

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 1612008

TRAMPOV ATENTATOR JE 2016. GLASAO ZA NJEGA, A ONDA JE USLEDILA TOTALNA TRANSFORMACIJA! Objavljivao jezive poruke na društvenim mrežama: "BIĆE MI DRAGO KAD TE NE BUDE!"

Pogledajte prilog 1612006

Као Деда Трумпов гласач 2016. године када је дементни старац победио Нашу Хилари и то гласовима електора док је Наша Хилари била освојила више гласова народа, Рајан је очигледно био припадник изворног МАGA-покрета. Деда Трумп је 2016. године успео да превари белу америчку сиротињу. Слагао их је да није само тајкун већ неко ко се разуме у економију због стварног искуства из прве руке, а истина је заправо да је два пута банкротирао и да би се "извадио из буле" помогле су га велике мултинационалне банке против којих су његови гласачи; у свом првом мандату, стари њујоршки преварант управо на пољу економије се показао катастрофалним председником САД и то је главни разлог зашто није успео да освоји други мандат. Деда Трумп је своје гласаче варао и тако што је папагајски понављао лаж да му је дубоко стало до њих, заправо је радио за интересе великих корпорација и супер-богати су за време његове администрације постали још богатији а сиромашни Американци још сиромашнији, док сада у предизборној кампањи отворено прича против мера за покретање малих бизниса, а које је најавила будућа Madam President, фантастична Camarade Kamala. И први атентатор на Деда Трумпа био је регистровани као гласач Републиканске странке. Много је данас таквих разочараних америчких радикала као што су Рајан Везли Раф и Томас Метју Крукс, који су очигледно припадали МАGA покрету, а онда схватили да је тај покрет превара, да се претвора у култ вође оличен у дементном 78-годишњем осуђеном кримосу, експоненту крупног капитала и руском агенту од утицаја, који када би освојио други мандат, следио би јавно објављени профашистички "Пројекат 2025", шта је уосталом Деда Трумп и потврдио својом изјавом да би "на један дан укинуо демократију", и завео у САД хибридни режим сличан ономе у Руској Федерацији од чега би у САД користи имале само велике корпорације и финансијска олигархија.
Мачак јел дотле дошло јеси толико очајан да подржаваш политичке атентате и слупаног атентатора.

Мачак јел дотле дошло јеси толико очајан да подржаваш политичке атентате и слупаног атентатора.
Не Босанац, него је за све вас који се узалудно надате победи Деда Трумпа веома поразна чињеница да оба атентатора потичу управо из миљеа који гласа за њега!

Не Босанац, него је за све вас који се узалудно надате победи Деда Трумпа веома поразна чињеница да оба атентатора потичу управо из миљеа који гласа за њега!
Како ико може знати за кога је гласао када гласање није јавно?
И ја кад причам са људима нико не гласа за АВ-а али овај редовно побеђује.
Много схереш Станиславе, много.

Susjed, odusevljavas me kolko si dobro obavesten..........ocigledno da nisi sam u dobavljanju tih podataka.
Kladim se da u roku od par sekundi "dobijas" moj komentar iz 2009-te godine na tu i tu temu. Jedan tvoj "kolega" je vec pokazao nesto tako.

Како ико може знати за кога је гласао када гласање није јавно?
И ја кад причам са људима нико не гласа за АВ-а али овај редовно побеђује.
Много схереш Станиславе, много.
Susjed, odusevljavas me kolko si dobro obavesten..........ocigledno da nisi sam u dobavljanju tih podataka.
Kladim se da u roku od par sekundi "dobijas" moj komentar iz 2009-te godine na tu i tu temu. Jedan tvoj "kolega" je vec pokazao nesto tako.
Бла бла трућ. Демократе се овако не облаче.

1726653475051.png

Рајан Везли Раф, други по реду атентатор на Деда Трумпа

Бла бла трућ. Демократе се овако не облаче.

Pogledajte prilog 1612026
Ја и нисам тврдио политичку припадност ове будалетине, већ само да пишеш глупости по обичају.
Ова о облачењу ти је такође жешћа глупост.

Ја и нисам тврдио политичку припадност ове будалетине, већ само да пишеш глупости по обичају.
ma pusti ga.........vidis da nije do kraja procito mail............iz vasingtona.

Глупост од тебе ништа паметно.Лик је укро фанатик амерички азовац.

Глупост од тебе ништа паметно.Лик је укро фанатик амерички азовац.
А у стварности, глупост је очекивати да амерички десничар подржава оне са совјетском петокраком на крилима и реповима МИГ-ова.

А у стварности, глупост је очекивати да амерички десничар подржава оне са совјетском петокраком на крилима и реповима МИГ-ова.
koliko ce jos puta pokusati da ga ubiju tvoji demokratski zlikovci ?

koliko ce jos puta pokusati da ga ubiju tvoji demokratski zlikovci ?
U tim godinama, jos 3 puta i treci put ce sam od srcke da strada...ko ne zna, sam atentat nabije pritisak zrtvi na vise dana.....i tu ne pomazu lekici....psihosomatskog je tipa...
Znaci jos 3 puta i nema sanse da ne padne, ne od metka...

Шта је битно за кога је гласао 2016, битно је да је лик атентатор, злочинац и пијун дубоке државе која по сваку цену жели да спречи победу Предсеника Трампа! Није м преостало ништа друго него да га убију!

Исто као што и у Србији опозиција никако не може да свргне Предсеника Вучића, осим да га убију! Али то неће моћи!

"Шта је битно за кога је гласао 2016" пошто је гласао за Деда Трумпа:zcepanje::lol::hahaha::rotf::cepanje::hahaha1:
Не живи се од прошлости, гледај сада шта се ради.
Тај лик је сада Камалин фанатик који жели да убија њене политичке противнике!

Atentator koji podržava Demokrate?
A jel ima dokaz da je ikada glasao Trampa?
Pazi američke demokrate nikad nisu imale obraza...

A šta očekuješ od mučenika @комшија ?
Da se okrene dobrom Alahu?
Nema šanse njega je šejtan obuzeo odavno.
Gledam vreme za namaz a on otvara teme po forumu, replicira...
Ni na jedan nije otišao...
Prijaviću ja ovo beogradskom hodži...
Hoću, hoću - ovoga mi krsta!

Jedino što je porazno da se ti tim atentatima raduješ. I da ih evo na neki način ako ne podržavaš ono bar pravdaš.

1727718100817.png

Osumnjičeni za pokušaj ubojstva Trumpa: Nisam kriv

Osumnjičeni za pokušaj ubojstva Trumpa: Nisam kriv

18:56, 30. rujna 2024.

MUŠKARAC optužen za pokušaj ubojstva Donalda Trumpa, nakon što se pozicionirao s puškom izvan golf terena bivšeg predsjednika 15. rujna, danas se izjasnio da nije kriv prema pet točaka optužnice. Tijekom sudskog saslušanja Ryan Routh (58) izjasnio se da nije kriv prema optužnicama koje uključuju pokušaj atentata na važnog predsjedničkog kandidata. Već je naređeno da ostane u zatvoru do početka suđenja.

Tužitelji su rekli da je Routh namjeravao ubiti Trumpa dok je igrao golf u golf klubu Trump International u West Palm Beachu. Routh, izvođač krovnih radova koji je krpao kraj s krajem, osudio je predsjedničkog kandidata u samizdatu te pismu u kojem iznosi pokušaj Trumpova ubojstva, prema riječima tužitelja.

"Ovo je bio pokušaj ubojstva Donalda Trumpa, no iznevjerio sam vas", napisao je osumnjičeni, prema sudskom tužiteljskom podnesku.

Routhovi odvjetnici su na sudskom ročištu 23. rujna rekli da je Routhovo pismo možda bilo pokušaj privlačenja pozornosti i podvukli njegova nastojanja da promiče demokraciju u Ukrajini i Tajvanu.

Skrivao se u grmlju

Routh se skrivao izvan ograde s pogledom na šestu rupu terena, gdje su vlasti pronašle pušku tipa AK-47, vrećicu s grickalicama, digitalni fotoaparat i torbe s metalnim pločama namijenjenim zaštiti od pucnjave američke Tajne službe, prema riječima tužitelja.

Agent Tajne službe koji je nadgledao teren uočio je Routha i zapucao nakon što je primijetio da se puška probija kroz ogradu. Routh je pobjegao te je kasnije uhićen na autocesti na Floridi, rekli su tužitelji.

Routh je prvotno optužen za kaznena djela vezana uz vatreno oružje. Optužnica podignuta prošlog tjedna uključuje i pokušaj atentata te napad na policajca i posjedovanje vatrenog oružja u svrhu počinjenja kaznenog djela.

Incident na Floridi bio je drugi pokušaj Trumpova ubojstva u približno dva mjeseca, zbog čega su se javila pitanja o zaštiti kandidata uoči izbora 5. studenog.

Napadač je ranio Trumpa u desno uho te je ubio posjetitelja njegovog skupa u Butleru, u Pennsylvaniji, 13. srpnja, prije nego što ga je ubio snajper.

Trump je atentate pokušao pretvoriti u predizborno pitanje, tvrdeći da ministarstvo pravosuđa koje je prošle godine podiglo dvije kaznene optužnice protiv Trumpa ne treba smatrati pouzdanim u provođenju istrage.

Back