TRAMPA KOSOVA ZA RS NE DOLAZI U OBZIR

Čudi me da niko nije u razmatranje uzeo ovu rečenicu tog skota Ešdauna:
"Pouka je da nasilje nije sredstvo kojim se ostvaruju ciljevi. Danas postoji samo jedan put naprijed, i za Srbe i za Albance, a to nije ponavljanje prošlosti i nasilje, već izradnja efikasnih država, vladavina prava, zaštita ljudskih prava i uspješna privreda."
Dakle, teroristički napadi na civile vojsku i policiju 1998 i 1999 nisu po njemu nasilje.
Bombardovanje SRJ nije nasilje...
Pa kako su MZ i Šiptari došli do toga da danas vladaju KiM. Srbi su lepo zamoljeni da im to prepuste i onda su otišli ili je u pitanju bilo veliko, veliko NASILJE.
I zašto se ne bi uspoređivali RS i KiM, kada je situacija identična.
Zašto i za KiM ne bi važilo da dobije onoliki stepen nezavisnosti koliki ima RS u federaciji BiH, i kako se smanjuju (a smanjuju se svakodnevno) nadležnosti RS u federaciji, tako će se smanjivati i nadležnosti KiM u Srbiji.
Ili podela???

DraGo70:
Čudi me da niko nije u razmatranje uzeo ovu rečenicu tog skota Ešdauna:
"

Zašto i za KiM ne bi važilo da dobije onoliki stepen nezavisnosti koliki ima RS u federaciji BiH, i kako se smanjuju (a smanjuju se svakodnevno) nadležnosti RS u federaciji, tako će se smanjivati i nadležnosti KiM u Srbiji.
Ili podela???
Raznorazne belosvetske budale ( onako evropske,prekomorske ali i sire) davale su raznorazne nesuvisle izjave oko (ne)zavisnosti Kosova ali i genocidnih Srba..

Licno sam misljenja da ce RS morati sama da se izbori (sopstvenim intelektualnim
resursima) oko eventualnog pripajanja drzavi Srbiji..

Mislim da smo dovoljno zaba progutali, da ne kazem nesto ruznije, a bilo je i ruznije
a i tuznije, za njihovu svetlu buducnost..

crow:
a jel mogu ja da pitam neshto...

a koj moj ce nam RS???
Dobro pitanje.
1.Tamo zive Srbi koji zele da zive u Srbiji
2. Ne bi valjalo da ostavimo nas narod sa Bosnjacima koji ih mrze i zele da im ukinu republiku Srpsku, samim tim bi ih na kraju proterali.
3. RS u Srbiji, srpko pitanje bi bilo reseno, bar dobrim delom i vrlo verovatno da vise ne bi bilo nekakvih konflikta...
Ti si nekakav demokrata, LDP-ovac cini mi se- pa ako nisi protiv nezvisnog Kosova, ne bi trebao da budes ni protiv nezavisne Republike Srpske.
To jest, ako si bar malo normalan.

JerryRopero:
a ti nastavi da im lizes bulju kao dosad. vidim to lizanje daje odlicne rezultate.

Pošto ste prema statistikama ove teme najprozvaniji da delite mišljenje, recite nam o kakvom lizanju je ovde reč?

Se sećate onog "na suvo" pa nas izrokali i uzduž i popreko ali smo zato moralno pobedili (bar oni što nisu poginuli)? Ali se zato nije lizalo...

Dakle - obratite pažnju na rečnik...

Cossack:
Dobro pitanje.
1.Tamo zive Srbi koji zele da zive u Srbiji
2. Ne bi valjalo da ostavimo nas narod sa Bosnjacima koji ih mrze i zele da im ukinu republiku Srpsku, samim tim bi ih na kraju proterali.
3. RS u Srbiji, srpko pitanje bi bilo reseno, bar dobrim delom i vrlo verovatno da vise ne bi bilo nekakvih konflikta...
Ti si nekakav demokrata, LDP-ovac cini mi se- pa ako nisi protiv nezvisnog Kosova, ne bi trebao da budes ni protiv nezavisne Republike Srpske.
To jest, ako si bar malo normalan.

1) Narod iz RS koji želi da živi u Srbiji i živi u Srbiji i Srbe zovu Srbijancima i imaju svoje noćne klubove bu - ba. Uopšte se nisu asimilizovali sa nama Srbima.
2) Tamo se mržnja doji sa majčinom sisom. Nek njoj zahvale i jedni i drugi i treći.
3) Srpsko pitanje se ne može rešiti jer Srbija ne može da utiče na život Srba u drugim državama.

Patriotizam nije ona stvar pa da se izmeri.
Dakle - ne vredjajte korisnike koji imaju pravo na svoje mišljenje koje ne mora da bude kao Vaše a ni kao moje (što se stranačke politike tiče a ne foruma)

goxy:
ja vec rekoh da si ti updateovan uvek ko antivirus ;) ......Mislis da ce taj biti naklonjeniji ideji cepanja Bih :roll:

Boze ako te ima spreci ovaj monstruozni projekat
d050.gif
........da li se ta teza tice i mene.....hm....netko opet zvecka.....

Rayela:
Raznorazne belosvetske budale ( onako evropske,prekomorske ali i sire) davale su raznorazne nesuvisle izjave oko (ne)zavisnosti Kosova ali i genocidnih Srba..

Licno sam misljenja da ce RS morati sama da se izbori (sopstvenim intelektualnim
resursima) oko eventualnog pripajanja drzavi Srbiji..

Mislim da smo dovoljno zaba progutali, da ne kazem nesto ruznije, a bilo je i ruznije
a i tuznije, za njihovu svetlu buducnost..

ccc, koje zaboravljanje činjenica:
Svi Srbi su uz ostale, živeli u jednoj državi jugi-pljugi, onda se pojavio SMrad na čelu Srba iz Srbije te prodao bosanske Srbe...
i sada čitam ovakve stvari tipa:
Mislim da smo dovoljno zaba progutali i bla, bla....

...vidim da se lapo brinete o nama srbima u rs...mada sam dete beogradsko dete, sad mi je drago sto nisam deo tog iskvarenog miljea prisutnog u velikoj vecini na ovom forumu...da ovo malo srba nije krvarilo cetiri godine sad bi imali "dobre" komsije na drini naoruzane natoovim raketama koje bi mogli da vam se u bulju zavuku...i nemojte vise da se brinete mnogo, znamo mi to i sami...srpska je napredniji i lepsi deo bih i kao takva ima brzi i prosperiteniji put...parlamentarni borbe se vod oko ekonomskih tema, privatizacije, borbe protiv kriminala, reforme pravosudja...u pokvarenoj federaciji nisu ni vladu formirali...vrlo brzo cemo ko slovenci nekad reci ostaku bih-teski ste nam i ne trebate na...mnogo ljudi iz srbije dolazi da radi ovde i to je veoma dobro...muslimani koji se vracaju su uglavnom neobrazovana raja koja rasprodaje ono sto ima...bih je na aparatima za odrzavanja zivota...pitanje je dana kad ce svetskim doktorima dosaditi da obilaze bolesnika...vreme je za eutanaziju bih...

Nedavno je objavljen snimak istog tog Pedija kako je 1998. bio u poseti šiptarskim teroristima i kada je pitao jednog od njih odakle mu ta puška, zatim je malo držao u ruci (kao na onim snimkama Vojislava Koštunice koje stalno objavljuju njegovi protivnici).
To je radio pre nego što je postao "Kolonijalni Guverner" BiH sa neograničenom vlašću.
Šta je uradio u BiH. Pa ukinuo je skoro sve institucije RS, vojsku, policiju, carinu, imena gradova koja su počinjala sa rečju "srpsko" itd...
Zato se i zna za koga je radio Pedi Ešdaun, kome je naklonjen, čiju politiku zastupa itd.
Ništa čudno od takvog smrada.

BiH mora opstati iz cisto pragmaticnih razloga sakojima Srbi nemaju mnogo veze ,ako se izdvoji RS ostalo bi pola Bosne muslimanima i Hrvatima koji su daleko malobrojniji i koji bi takodje hteli da se izdvoje a tu bi onda izvesno doslo do sukoba jer osima par opstina u zapadnoj Ercegovini ne potoji jasna etnicka podeljenost i izvesno je da bi doslo do sukoba a i kada bi se nekako izdelli ostala bi mala etnicki cista muslimanska drzava koja bi se dodatno radikalizovali i predstavljal bi velik problem za Evropu.

BiH je država 100 puta gora od ex Yugoslavije ili od Čehoslovačke ili od SSSR.
U njoj čak ništa ne funkcioniše kako treba.
Ako je zbog dobro poznatih razloga došlo do raspada SFRJ, SSSR i Čehoslovačke, onda ti isti razlozi samo 100 puta veći postoje kao opravdanje za skori raspad BiH.
Hrvati će uvek težtiti Hrvatskoj, koja je naprednija i razvijenija od BiH.
Srbi će uvek težiti Srbiji koja je naprednija i razvijenija od BiH.
Muslimani će uvek težiti unitarnoj BiH u kojoj bi oni dominirali.
Razvojem svesti kod Muslimana intelektualaca, oni će shvatiti da žive u zemlji koja nije ni njihova ni srpska ni hrvatska već koja je kolonija nad kojom se iživljavaju i kojom upravljaju međunarodna zajednica i raznorazne interesne grupe iz sveta.
Na kraju će se ta čudna država raspasti sama od sebe i niko neće moći to da spreči.

Back