Ima opoziciju, svako ko je protiv AV je opozicija, pa i lažna opozicija, i za nju se glasa. Ali nema opozicionog vođu, a i šta će nam.Sve je tačno ali nemaš ga skime smeniti. Srbija nema opoziciju. Bukvalno nema. Tako da, jbg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima opoziciju, svako ko je protiv AV je opozicija, pa i lažna opozicija, i za nju se glasa. Ali nema opozicionog vođu, a i šta će nam.Sve je tačno ali nemaš ga skime smeniti. Srbija nema opoziciju. Bukvalno nema. Tako da, jbg.
ti mu promeni, samo spojSamo malo izmeni naslov, jer izraz ''po sve'' nema neko značenje u kontekstu.
ej, kada ja iz amerike trebva da vas ucim srpski? covek je napravio stamparsku gresku, razmak, moguce cak i namerno. ja da sam kosovar moguce da bih isto napisao, ali zarad pravilnog srpskog, i akcentovanja nadasve, mora se spojiti u jednu rec [ja sam tako stavio negde crticu - pa sam opomenut]A šta ti znači ovo "propali smo po sve"? Ne razumem, na kom je to jeziku.
Šta bi tačno bila ta “lažna opozicija”? Oni koji nisu za AV ali nisu ni za Đilasa, ili oni što uredno bojkotuju kad nekima treba predizborna usluga?Ima opoziciju, svako ko je protiv AV je opozicija, pa i lažna opozicija, i za nju se glasa. Ali nema opozicionog vođu, a i šta će nam.
Pre ispravke, dajemo mogućnost autoru da sam predloži izmenu. Hvala svima na razumevanju, posebno ovima koji me smatraju nesposobnom i nepismenomti mu promeni, samo spoj
Šta znači Posve
Šta znači POSVE? » posve • prilog Sasvim, potpuno. ... » ПОСВЕ • ПРИЛОГ САСВИМ, ПОТПУНО.
ej, kada ja iz amerike trebva da vas ucim srpski? covek je napravio stamparsku gresku, razmak, moguce cak i namerno. ja da sam kosovar moguce da bih isto napisao, ali zarad pravilnog srpskog, i akcentovanja nadasve, mora se spojiti u jednu rec [ja sam tako stavio negde crticu - pa sam opomenut]
Narodna stranka Vladimir Gajić, bi bila najlažnija opozicija današnjiceŠta bi tačno bila ta “lažna opozicija”? Oni koji nisu za AV ali nisu ni za Đilasa, ili oni što uredno bojkotuju kad nekima treba predizborna usluga?
Ko je uopšte pominjao tebe?Pre ispravke, dajemo mogućnost autoru da sam predloži izmenu. Hvala svima na razumevanju, posebno ovima koji me smatraju nesposobnom i nepismenom![]()
Fraza "po sve" je manje uobičajena u svakodnevnom govoru, ali se može čuti u specifičnim kontekstima, naročito u regionalnim govorima ili stilizovanom izražavanju.Samo malo izmeni naslov, jer izraz ''po sve'' nema neko značenje u kontekstu.
Posve smo propali je takođe potpuno regularnan izraz.Fraza "po sve" je manje uobičajena u svakodnevnom govoru, ali se može čuti u specifičnim kontekstima, naročito u regionalnim govorima ili stilizovanom izražavanju.
A ovde kod mene
Naglašavanje obuhvatnosti: Može ukazivati na to da obuhvata celinu ili sve uključene aspekte.
Nzm, učinilo mi se da se pomalo nišanimo i i mi ostali…Prelazistaj malo temuhvala @nesko101 na pojašnjenju.
A moje mačke zahtevaju i da se učlanim kod njih u Mačju partiju. Zahtevaju povratak na stanje iz Starog Egipta, tvrde da su im ljudi preoteli civilizaciju….Narodna stranka Vladimir Gajić, bi bila najlažnija opozicija današnjice
Dopala bi ti se
U tom slučaju se sve koristi u odgovarajućem padežuFraza "po sve" je manje uobičajena u svakodnevnom govoru, ali se može čuti u specifičnim kontekstima, naročito u regionalnim govorima ili stilizovanom izražavanju.
A ovde kod mene
Naglašavanje obuhvatnosti: Može ukazivati na to da obuhvata celinu ili sve uključene aspekte.
Pa dobro, SNS se tome nada i jedva čeka da na predsedničkim izborima opet odmere snage sa Ponošem od 17%, ljudi se nadaju da će ukoliko nekako budu uspeli da nekako preskoče tu prepreku ostati na vlasti još koji izborni ciklus…Ima opoziciju, svako ko je protiv AV je opozicija, pa i lažna opozicija, i za nju se glasa. Ali nema opozicionog vođu, a i šta će nam.
Nzm baš, ćerka mu je bila u Srbiji…Mislim da Tramp jedva zna ko je uopšte Vučić.