Tramp zna da je Vučić kukavica i ako ga ne smenimo propali smo po sve

Samo malo izmeni naslov, jer izraz ''po sve'' nema neko značenje u kontekstu.
ti mu promeni, samo spoj

Šta znači Posve

Šta znači POSVE? » posve • prilog Sasvim, potpuno. ... » ПОСВЕ • ПРИЛОГ САСВИМ, ПОТПУНО.
A šta ti znači ovo "propali smo po sve"? Ne razumem, na kom je to jeziku.
ej, kada ja iz amerike trebva da vas ucim srpski? covek je napravio stamparsku gresku, razmak, moguce cak i namerno. ja da sam kosovar moguce da bih isto napisao, ali zarad pravilnog srpskog, i akcentovanja nadasve, mora se spojiti u jednu rec [ja sam tako stavio negde crticu - pa sam opomenut]

Poslednja izmena:
Ima opoziciju, svako ko je protiv AV je opozicija, pa i lažna opozicija, i za nju se glasa. Ali nema opozicionog vođu, a i šta će nam.
Šta bi tačno bila ta “lažna opozicija”? Oni koji nisu za AV ali nisu ni za Đilasa, ili oni što uredno bojkotuju kad nekima treba predizborna usluga?

Poslednja izmena:
ti mu promeni, samo spoj

Šta znači Posve

Šta znači POSVE? » posve • prilog Sasvim, potpuno. ... » ПОСВЕ • ПРИЛОГ САСВИМ, ПОТПУНО.

ej, kada ja iz amerike trebva da vas ucim srpski? covek je napravio stamparsku gresku, razmak, moguce cak i namerno. ja da sam kosovar moguce da bih isto napisao, ali zarad pravilnog srpskog, i akcentovanja nadasve, mora se spojiti u jednu rec [ja sam tako stavio negde crticu - pa sam opomenut]
Pre ispravke, dajemo mogućnost autoru da sam predloži izmenu. Hvala svima na razumevanju, posebno ovima koji me smatraju nesposobnom i nepismenom :zper:

Samo malo izmeni naslov, jer izraz ''po sve'' nema neko značenje u kontekstu.
Fraza "po sve" je manje uobičajena u svakodnevnom govoru, ali se može čuti u specifičnim kontekstima, naročito u regionalnim govorima ili stilizovanom izražavanju.
A ovde kod mene
Naglašavanje obuhvatnosti: Može ukazivati na to da obuhvata celinu ili sve uključene aspekte.

Fraza "po sve" je manje uobičajena u svakodnevnom govoru, ali se može čuti u specifičnim kontekstima, naročito u regionalnim govorima ili stilizovanom izražavanju.
A ovde kod mene
Naglašavanje obuhvatnosti: Može ukazivati na to da obuhvata celinu ili sve uključene aspekte.
Posve smo propali je takođe potpuno regularnan izraz.

A ovde kod mene
U tom slučaju se sve koristi u odgovarajućem padežu™️. ‘Po svemu’

Ima opoziciju, svako ko je protiv AV je opozicija, pa i lažna opozicija, i za nju se glasa. Ali nema opozicionog vođu, a i šta će nam.
Pa dobro, SNS se tome nada i jedva čeka da na predsedničkim izborima opet odmere snage sa Ponošem od 17%, ljudi se nadaju da će ukoliko nekako budu uspeli da nekako preskoče tu prepreku ostati na vlasti još koji izborni ciklus…

308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpgScreenshot_209.jpg677z381-2-Untitled-1-664e29732ea56.jpg2024-11-03T141255Z_953218846_RC2OXAAIJ9OK_RTRMADP_3_SERBIA-RAILWAY-STATION-COLLAPSE-BELGRADE-1...jpgSlavija_protest_beta_Milos_Miskov.jpgIMG_1805-e1625697300987.jpgmaxresdefault.jpg
dron-bg-protesti-aj1-1734885320.jpg
Slavija_protest_beta_Milos_Miskov.jpg
1b1deeec-8ad3-4269-a4fb-bb7bebd9765d_w1080_r0_s.jpg
1680280847-received_3391385391121009a-750x422.jpg

Back