Tramp: Zelenski nema legitimitet, istekao mu je mandat odavno i ima samo 4% podrške građana!

Šta predlaže, da naprave izbore u ratnom stanju? ;)
Ne mi šta predlažemo već šta Tramp želi ovom izjavom. Valjda je jasno svima da ga je Tramp ovom izjavom Zelenskog izbacio kao pregovarača. Pregovarače. SAD i Rusija a ukrajinska Rada će biti pozvana da dogovor parafira, ako želi :mrgreen:

Ne mi šta predlažemo već šta Tramp želi ovom izjavom. Valjda je jasno svima da ga je Tramp ovom izjavom Zelenskog izbacio kao pregovarača. Pregovarače. SAD i Rusija a ukrajinska Rada će biti pozvana da dogovor parafira, ako želi :mrgreen:

Zelenski je na kulturicu diskvalifikovan

Izgleda da je prva tacka pregovora bila sut karta EU i zelenskog iz pregovora,zivo me zanima kako ce to civili da prihvate kad bukne vest.

Tramp je izborima stavio zelji do znanja da mu je rok trajanja istekao,izbori su nebitni,osim sto bi biracki spisak verovatno otkrio prave brojke mrtvih vojnika pa se to odlaze za neko "bolje vreme"

Zelenskom niko ne bi bio u kozi trenutno,ni hitler nije imao ovakva sranja kad su rusi usli u berlin.

Zelenski je zabranio pregovore sa Rusijom u narednih 50 godina i zakovao celu zemlju na propast.

Kreten se sada ljuti sto ga niko nista ne pita,s obzirom da je sada stanje blizu katastrofe mislim da bi ga i onaj udareni Bajden otkacio.

Izbori u ukr bi predali Kijev Rusiji bez borbe,a zelenski ako nema gde da pobegne verovatno ga ceka sudbina linca ili javnog vesanja na majdanu od svog naroda.

Zelenski trenutno z:D

1000004510.png

Da, izbacio ga je. Kaže, imao je 3 godine da se dogovara a nije hteo. Zbog toga je na stotine hiljada ljudi izginulo. Sada moraju odrasli da reše problem

Back