Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 176.909
Tramp:Zelenski nema legitimitet, istekao mu je mandat odavno i ima samo 4% podrške građana!
Trampe Putine!!!

Autorska
Koliko će još Zelenski ostati na vlasti bez podrške SAD?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta predlaže, da naprave izbore u ratnom stanju?![]()
Ne mi šta predlažemo već šta Tramp želi ovom izjavom. Valjda je jasno svima da ga je Tramp ovom izjavom Zelenskog izbacio kao pregovarača. Pregovarače. SAD i Rusija a ukrajinska Rada će biti pozvana da dogovor parafira, ako želiŠta predlaže, da naprave izbore u ratnom stanju?![]()
Ne mi šta predlažemo već šta Tramp želi ovom izjavom. Valjda je jasno svima da ga je Tramp ovom izjavom Zelenskog izbacio kao pregovarača. Pregovarače. SAD i Rusija a ukrajinska Rada će biti pozvana da dogovor parafira, ako želi![]()
Mora da ima neko obrazloženje , Ej ti mali ti si nelegitiman mrš napoljeZelenski je na kulturicu diskvalifikovan
Bitno da Aca Srbin ima.Slutm da bi imao i Zelenski kad bi Trampov zetika zidao kulu u Kijevu kao u Beogradu.
Tebi Volodja sad ce pune tri godine.![]()
Tebi Volodja sad ce pune tri godine.![]()
Saja sad podržava diktaturu, pardon, bezizbornu demokratiju?Šta predlaže, da naprave izbore u ratnom stanju?
Da, izbacio ga je. Kaže, imao je 3 godine da se dogovara a nije hteo. Zbog toga je na stotine hiljada ljudi izginulo. Sada moraju odrasli da reše problemNe mi šta predlažemo već šta Tramp želi ovom izjavom. Valjda je jasno svima da ga je Tramp ovom izjavom Zelenskog izbacio kao pregovarača. Pregovarače. SAD i Rusija a ukrajinska Rada će biti pozvana da dogovor parafira, ako želi![]()
Izdaja!!!! Prodadoše Ukrajinu!!!
„Политико": Русија и САД разматрају заједничке енергетске пројекте на Арктику