- Poruka
- 13.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti u stvari volis USA te zato se ovoliko radujes?Potpuno racionalan potez Trampa
Želi da smanji trgovinski deficit i vrati proizvodnju u SAD
Ovo je jedini način
Ovakve mere uvek više bole onog ko više izvozi nego što uvozi
A to je EU
Tihomire hvala na obavestenju, nije da on moze pametnije, tako da neka radi kako misli.
Zar sad I Kanadu da branim
Neoliberalizam je uništio Ameriku i njenu proizvodnju
Tramp želi da to obnovi
Ponasa sve kao da jeste, ko zna.jeli trump agent Rusa?
jeli trump agent Rusa?
Tvit Anonymous tv
Neki kažu da jeste
Kad je prvi put bankrotirao Rusi tj KGB mu je dao pare
Niko nikog nije terao da ode,Uskoro u Zagrebu na dočeku nove zajedno da braćom iz Nepala i Bangladeša
Isterali ste Srbe. Sada ste kao zamenu dobili njih
gospodin trump naredio iseljavanje palestinacaSve ćemo da ih pošaljemo kod vas u EU
Kod vas socijala jaka pa oni žele tamo
Pogledajte prilog 1696970
A ti u stvari volis USA te zato se ovoliko radujes?![]()
Трамп је дефинитивно пролупао. Његова логика је тешко схватљива и његовим највећим симпатизерима јер како ти можеш увести тарифе на увоз робе из ЕУ а они не могу теби!? И онда им још претиш да ћеш уместо 25% да повећаш тарифе на 250% уколико они не уклоне реципрочне тарифе од 25%!? Мислим, заиста, шта тај човек мисли? Прошло му је са Канадом јер у Канади нема правог политичара али да ће му ово проћи и са ЕУ је мало вероватно иако је све могуће.
Још за време Бајдена, свет се пробудио и схватио америчко силеџијство али ово шта Трамп ради је на једном посебном нивоу.
Нама Србима све ово не иде баш у прилог. Више би нам одговарала нека уравнотеженост. Овако Трамп доводи до јачања јастребова у ЕУ а ЕУ нама уопште није наклоњена ни по питању Космета ни по питању Републике Српсе. Са друге стране ми смо Трампу мали и небитни (иако је добро ако бар Амере скинемо са грбаче на бар те 4 године) па тако не можемо очекивати да ћемо ми као народ имати неке користи од Трампове владавине.
Ja ne volim ni USA ni EU . Volim kad gledam kako se srpski neprijatelji i okupatori kolju i oci vade jedni drugima
A ti imas resenje za Srbiju izolovanu od EU i USA?
Ne bi mi verovao kad bih rekla koliko mi je trenutno u vezi toga svejedno.Srbija nije izolovana. Naprotiv saradjujemo sa svima na opstu korist.
Nego sta mislis da javimo Trampu da uvede EU odmah 1000% carine. Da ne uvodi 2 put![]()
Ne bi mi verovao kad bih rekla koliko mi je trenutno u vezi toga svejedno.
Kako to detinjasto predstavljaspazi nama ovo odgovara
Ako zadrzimo dobre odnose sa svima, oni ce preseljavati fabrike kod nas i ulagati ovde da izbegnu carine.