Tramp uveo sankcije sudu u Hagu: Evo zbog čega se odlučio na ovoj potez

Vlad88

Domaćin
Poruka
4.978
Skupi su oni sad za održavanje, troše puno pelena, neka ih tamo ;)
Pa dobro, ako bi sve srpske zemlje odbacila presude njima dvojici, to još uvek ne znači da bi ih zapadnjaci pustili da se vrate kući.

Ali realno, šta je Izrael učinio u Gazi, prevazilazi višestruko ono šta se Raletu i Raši stavlja na teret. Pa niko iz Izraela neće da odgovara.
Drugo, ako pola sveta ne priznaje te hagove i presude Raletu i Raši, zašto bismo mi slušali onaj deo sveta koji insistira na presudama, umesto da slušamo deo sveta koji ih ne uvažava?

Pa dobro, ako bi sve srpske zemlje odbacila presude njima dvojici, to još uvek ne znači da bi ih zapadnjaci pustili da se vrate kući.

Ali realno, šta je Izrael učinio u Gazi, prevazilazi višestruko ono šta se Raletu i Raši stavlja na teret. Pa niko iz Izraela neće da odgovara.
Drugo, ako pola sveta ne priznaje te hagove i presude Raletu i Raši, zašto bismo mi slušali onaj deo sveta koji insistira na presudama, umesto da slušamo deo sveta koji ih ne uvažava?
Трамп је будала... И само се слични на њега обазиру да ће то имати ефекта на Европу, која и јесте цео свет...

Ma neka ih tamo gdje jesu, da što duže i teže žive!

Трамп је будала... И само се слични на њега обазиру да ће то имати ефекта на Европу, која и јесте цео свет...
Ma ni američke demokrate nisu postupale principijelni pravdeno. Lako možeš da nađeš primere gde potpuno suprotno postupaju u sličnim slučajevima.
Svi oni polaze od uskogrudo definsanog nacionalnog interesa, i u skaldu s tim postupaju. A posle pokušavaju da to objasne nekim principima kao.

Za to sam da i mi tako radimo ako imamo prostora i mogućnosti.

Ma ni američke demokrate nisu postupale principijelni pravdeno. Lako možeš da nađeš primere gde potpuno suprotno postupaju u sličnim slučajevima.
Svi oni polaze od uskogrudo definsanog nacionalnog interesa, i u skaldu s tim postupaju. A posle pokušavaju da to objasne nekim principima kao.

Za to sam da i mi tako radimo ako imamo prostora i mogućnosti.
Тешко Лагање рађа шизофренију...

Није добро играти се са памећу, лако се губи компас на дуже време

https://www.blic.rs/vesti/svet/tram...du-u-hagu-evo-zbog-cega-se-odlucio-na/x8l4led

Američki predsednik Donald Tramp potpisaće danas izvršnu uredbu kojim će biti sankcionisan Međunarodni krivični sud (MKS) zbog napada na Sjedinjene Američke Države i njihove saveznike, poput Izraela, izjavio je zvaničnik Bele kuce

Da li i Srbija treba uvesti sankcije haskom sudu ?

Хаг је одслужио своје.

Обележио једне индијанце на балкану док су други индијанци добили пирове победе ....

https://apnews.com/article/trump-icc-sanctions-israel-order-01beee050ae84d0d9eae66d00bc8ead9

Прави разлог је проширење недодирдљивости одрђених нација

НИЈЕДАН суд неможе да суди Америчкој Нацији

сада се проширује на

НИЈЕДАН суд неможе да суди хебрејском национу

Мада нација је само као и увек параван за БИГ БУЦК .. велике паре.

Подсетимо да је Трамп за глобално отопљавање и подизање нивоа мора

изјавио да је то БИЗНИС ОПОРТУНИТИ јер ће да имања 1 400 метара од старе обале бити на новој обали па поскупети 14 пута

и да же се градити градити и само градити

Да ли же овај трампов ПРЕДЛОГ који је дат Сенату и Конгресу на ВЕРИФИКАЦИЈУ заживети

или ће као идосадашњи 'УКАЗИ' бити недоношчад .. видећемо

Back