Tramp ukida Radio Slobodna Evropa i Voice of America medije!

@kapetanmark navikao na državne jasle, pa misli da niko ne ume da zaradi pare ako ne dobija od partije i države. z:mrgreen:
ma ti si im/mu zapao za oko jer si pro-zapadan, ja bih ti prebrojao krvna zrnca, zvucis kao dinko, zvonko, itd moze biti da si neki ljuljzim, sumnjiv si pa to ti je, ako preterah da se brise ovo moje, samo sam bio iskren

ajde sto samo vredjas

slusao sam, kako nisam, pre 30 godina, ali nema ni logike, a ni interesa da vesti za tvoje podneblje budu pod pokroviteljstvom amerike
Ne vređam. Izvini, ako sam nešto loše rekao, nije mi namera. Samo sam objektivan i realan. To što finansira SAD, ne menja, njihov profesionalizam, prema poslu.

1739407402704.png

Ni Vladu Azinovića, ni Gorana Štavljanina, ni Sabinu Čabaravdić, ni Enisa Zebića, ni Milenka Voćkića,...
Razumem da te jedinke žulja postojanje Srpske ali kome u Srbiji trebaju te usraše uključujući i Karabega ?
Ko je željan narativa o genocidima nad Bošnjacima i o građanskoj Bejha,može uvek da potraži na internetu sarajevske radio stanice ili televizije.Oni samo o tome o i ...

Mislim, da nisi baš u pravu, ali OK, tvoje mišljenje.
Nije to mišljenje, nego činjenice.
Jedino što možeš tamo čuti je sumanuta propaganda puta u eU i Nato, propaganda dženderizma, ped.erskih parada, brakova,...a jedina kritika Vučića je, što nije još ranije ispunio sve ultimatume eU, što nije ranije uveo Srbiju u Nato, što nije ranije predao Kosmet Šiptarima, što ne održava sto ped.erskih parada godišnje,...
Isti propagandni ološ kao i Vučićevi doopelisci.

Nije to mišljenje, nego činjenice.
Jedino što možeš tamo čuti je sumanuta propaganda puta u eU i Nato, propaganda dženderizma, ped.erskih parada, brakova,...a jedina kritika Vučića je, što nije još ranije ispunio sve ultimatume eU, što nije ranije uveo Srbiju u Nato, što nije ranije predao Kosmet Šiptarima, što ne održava sto ped.erskih parada godišnje,...
Isti propagandni ološ kao i Vučićevi doopelisci.
Tu je reč o ravnopravnosti ljudi u globalu. Mada ima i degradirajućih stvari, koje se ni meni ne sviđaju, i koje bih zabranio. Ali, to je sloboda govora, mišljenja i prava. Njihovo je da izveštavaju, racionalno i istinito. Naše je da nam se to ne sviđa. Šta da ti kažem. Svet je čudno mesto bitisanja.

Tihi, nimalo nisi objektivan. Opusti se, čoveče. Ne gledaj sve, tako crno. Malo realnosti, a ne samo, kako tebi odgovara. Jel treba da gledamo i slušamo, možda Pink, Hepi, Informer.
Oni sevaju, od objektivnosti. Nemoj sve gledati pravolinijski. Gledaj malo, širu sliku, i videćeš, da nije baš tako, kako misliš.

Tako tvrdi Ricard Grenel deo Trampove administracije

Komentari?
A vidi ovo:

Govoreći samo nekoliko sati pre planiranog sastanka sa indijskim premijerom Narendrom Modijem, Tramp je odbacio značaj BRIKS-a, izjavivši: "BRIKS je mrtav".

"BRIKS je stvoren iz loših namera. Rekao sam im – ako žele da se igraju sa dolarom, biće pogođeni carinama od 100 odsto. Onog dana kada pomenu da to žele da urade, vratiće se i reći, 'molimo vas, molimo vas'. BRIKS je mrtav od trenutka kada sam to pomenuo“, rekao je Tramp, piše "Economic Times", a prenosi portal Biznis.

Njegovi komentari potvrđuju njegov čvrst stav da bilo kakav pokušaj potkopavanja dominacije američkog dolara u globalnoj trgovini neće proći bez ozbiljnih ekonomskih posledica. Trampovi stavovi su u skladu sa njegovom tvrdom politikom trgovinskih tarifa, koja zagovara recipročne mere.

Tramp je takođe tvrdi da SAD imaju potpunu ekonomsku prednost nad zemljama BRIKS-a, negirajući da taj blok ima bilo kakvu ekonomsku moć nad Amerikom.

"Oni nemaju nas u šaci, mi imamo njih. Ako BRIKS hoće da se igra, te zemlje neće trgovati sa nama. Mi nećemo trgovati sa njima, a ako bilo kakva trgovina prođe, biće podložna carini od najmanje 100 odsto", istakao je američki predsednik.

https://www.b92.net/biz/svet/vesti/103557/tramp-ponovo-zapretio-briks-u/vest

Ode i BRIKS u qwrtz.

uređuje planetu po američkim standardima

Tramp: BRIKS je mrtav.

Govoreći samo nekoliko sati pre planiranog sastanka sa indijskim premijerom Narendrom Modijem, Tramp je odbacio značaj BRIKS-a, izjavivši: "BRIKS je mrtav".

"BRIKS je stvoren iz loših namera. Rekao sam im – ako žele da se igraju sa dolarom, biće pogođeni carinama od 100 odsto. Onog dana kada pomenu da to žele da urade, vratiće se i reći, 'molimo vas, molimo vas'. BRIKS je mrtav od trenutka kada sam to pomenuo“, rekao je Tramp, piše "Economic Times", a prenosi portal Biznis.

A vidi ovo:

Njegovi komentari potvrđuju njegov čvrst stav da bilo kakav pokušaj potkopavanja dominacije američkog dolara u globalnoj trgovini neće proći bez ozbiljnih ekonomskih posledica. Trampovi stavovi su u skladu sa njegovom tvrdom politikom trgovinskih tarifa, koja zagovara recipročne mere.

Tramp je takođe tvrdi da SAD imaju potpunu ekonomsku prednost nad zemljama BRIKS-a, negirajući da taj blok ima bilo kakvu ekonomsku moć nad Amerikom.

"Oni nemaju nas u šaci, mi imamo njih. Ako BRIKS hoće da se igra, te zemlje neće trgovati sa nama. Mi nećemo trgovati sa njima, a ako bilo kakva trgovina prođe, biće podložna carini od najmanje 100 odsto", istakao je američki predsednik.

Ode i BRIKS u qwrtz.

Nema šanse

TRAMP preti praznim puškom

Amerika zavisi od proizvoda BRIKSa a ne obratno

recimo da uvedu carine od 100% sve poskupljenje u USA za toliko uključujući i Iphones

Tramp: BRIKS je mrtav.

Tramp do sada mnogo priča ali malo šta od toga realizuje

Vidi pod carine za Kanadu Meksiko Dansku

Tramp jednostavno mnogo preti da bi na konto toga dobio bolji dil

Back