Tramp ukida Radio Slobodna Evropa i Voice of America medije!

Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas ;)
Primi moju najiskreniju sućut zbog mentalne boli koju osjećaš.

Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas ;)

Vidim smucilo ti se zbog ove vesti?

Samo bez sekiracije tu je Sputnjik

1000013027.jpg

Ovde Radio Slobodna Evropa, u današnjem prilogu razgovarat ćemo o genocidu u Srebrenici. Da li vi Izete Hasanfendžiću mislite da se genocid u Srebrenici desio ?
Prilog pripremio Omer Karabeg :mrgreen:
Mislim da će Tramp ovim ukidanjem prekinuti nit mržnje svakog normalnog Srbina prema svom tom narativnu tada zvanične ideologije SAD. Naredne generacije uopšte neće znati kakve ogavnosti su puštane što će imati loše posledice za razvoj patriotske svesti.

:nono3: Mlati Tramp, praznu slamu. Mislio sam da je ozbiljan političar, kad ono žestoki klovn, koji samo trtlja.
ajde sto samo vredjas
Nisi ti nikad slušao pomenuti servis, i ne poznaješ koncept istog, kao i novinare, koji su tamo radili, a neki i danas rade, od stare garde. Vidim ja to. To su profesionalci na kub. Niko im od svih ovih novinara, ne može ni prići
slusao sam, kako nisam, pre 30 godina, ali nema ni logike, a ni interesa da vesti za tvoje podneblje budu pod pokroviteljstvom amerike

sada neka zamole saudi arabiju da ih preuzme, a na americke pare vise da ne racunaju, nema se interes da se dolari vise bacaju
Ako ih Saudija preuzme,dijelovi Bosne ličiće na Gazu. U Sarajevu imaš fahdovu saudijsku džamiju koja nudi besplatne kurseve : engleskog,arapskog,,word,excel,power point,dzudo... i sad kad vakum popuni Saudija biće kod nas guravo.

Back