Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.786
Preuzimaju ih njihov Šolc i UK…kako ce dinko i nedim sejdinovic sad kukala im majka ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preuzimaju ih njihov Šolc i UK…kako ce dinko i nedim sejdinovic sad kukala im majka ?
Pored Glasa Amerike i Radia Slobodna Evropa,Tramp ukida i USAID koji je finansirao desetine portala u BiH. Ti portali su uglavnom propagirali veliko muslimansku politiku u BiH pod plaštom građanstva.
Primi moju najiskreniju sućut zbog mentalne boli koju osjećaš.Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas![]()
Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas![]()
englezi su americkiPreuzimaju ih njihov Šolc i UK…
na sputnjikkako ce dinko i nedim sejdinovic sad kukala im majka ?
svašta je bilo u OTPOR-u, sve deca komunista a neka su pominjala i četničke korene medjutim ponanje im komunističko i daljeDobro je da su ukinuti ti woke, antiSrbski, antiPorodični, antiTradiionalni mediji.
Postojala je mogućnost da se žuti vrate na vlast i postave lezbijku za premijera
ajde sto samo vredjasMlati Tramp, praznu slamu. Mislio sam da je ozbiljan političar, kad ono žestoki klovn, koji samo trtlja.
slusao sam, kako nisam, pre 30 godina, ali nema ni logike, a ni interesa da vesti za tvoje podneblje budu pod pokroviteljstvom amerikeNisi ti nikad slušao pomenuti servis, i ne poznaješ koncept istog, kao i novinare, koji su tamo radili, a neki i danas rade, od stare garde. Vidim ja to. To su profesionalci na kub. Niko im od svih ovih novinara, ne može ni prići
ista im kuhinja titina i cia ktitorsvašta je bilo u OTPOR-u, sve deca komunista a neka su pominjala i četničke korene medjutim ponanje im komunističko i dalje
svašta je bilo u OTPOR-u, sve deca komunista a neka su pominjala i četničke korene medjutim ponanje im komunističko i dalje
45-ta ovo onoŠuplja priča
you may kiss pinky ringAko, sada Srbima ostaje da poslusno blajve likovima poptu Zvonka Veselinovica i Milana Radoicica.
Podanicki i slugerajski narodi su radosno docekali ovu vest.
U profesionalnoj propagandi NWO.Neprikosnoven servis, u profesionalizmu.
sada neka zamole saudi arabiju da ih preuzme, a na americke pare vise da ne racunaju, nema se interes da se dolari vise bacajuPored Glasa Amerike i Radia Slobodna Evropa,Tramp ukida i USAID koji je finansirao desetine portala u BiH. Ti portali su uglavnom propagirali veliko muslimansku politiku u BiH pod plaštom građanstva.
Da, a oni slobodarski, koji su za pare služili prljavoj antisrpskoj kampanji i gledali da se njom uvuku u č*ar svojih gazda sa zapada - oni nisu?Ako, sada Srbima ostaje da poslusno blajve likovima poptu Zvonka Veselinovica i Milana Radoicica.
Podanicki i slugerajski narodi su radosno docekali ovu vest.
Sizife, pa kome je ovo jos interesanto, to je sasvim prevazidjeno.Morao sam od tuge da napravim kućni bioskop. Dijagonala 300cm, idealno da pustim predsednika u prirodnoj veličini.
Visok čovek.
Pogledajte prilog 1683154
Ako ih Saudija preuzme,dijelovi Bosne ličiće na Gazu. U Sarajevu imaš fahdovu saudijsku džamiju koja nudi besplatne kurseve : engleskog,arapskog,,word,excel,power point,dzudo... i sad kad vakum popuni Saudija biće kod nas guravo.sada neka zamole saudi arabiju da ih preuzme, a na americke pare vise da ne racunaju, nema se interes da se dolari vise bacaju