kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 51.481
sarajevo zbog toga povecalo konzumaciju proizvoda bosna llijek.uređuje planetu po američkim standardima
narocito onih sa onim crvenim trouglicem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sarajevo zbog toga povecalo konzumaciju proizvoda bosna llijek.uređuje planetu po američkim standardima
ni putin ne gleda sputnjik
imam ja kablovskuTi ces gledati jer nemas sta drugo
čito na vestima, zbog blokada u srbiji umiru bolesni ljudisarajevo zbog toga povecalo konzumaciju proizvoda bosna llijek.
narocito onih sa onim crvenim trouglicem...
Koji deo tacno?...da izgradi Gazu sa svojim drugarima i rodbinom, ili otme Ukrajincima minerale, ili Greenland sto do juce nije ni znao gde je na mapi, Ili sto hoce susedima takse da uvede a i sam ne zna sta ce sa time da postigne...to nije dobro
to je odlično!
gaza je ruševina puna neeksplodiranih mina i bombi, ukrajinci i onako nisu koristili minerale za dobrobit čovečanstva, grenland je danas kao i prije 500 godina a može biti suvremena i bogata oblastKoji deo tacno?...da izgradi Gazu sa svojim drugarima i rodbinom, ili otme Ukrajincima minerale, ili Greenland sto do juce nije ni znao gde je na mapi, Ili sto hoce susedima takse da uvede a i sam ne zna sta ce sa time da postigne...
...unutrasnje promene da i ne pominjemo...
Sputnjik gledaju samo imbecili.
grenland je danas kao i prije 500 godina a može biti suvremena i bogata oblast
i ti se zabrino za vucicev rezim ?čito na vestima, zbog blokada u srbiji umiru bolesni ljudi
nema doktora, nema ljekova, nema hitne pomoći
vama uvek treba netko da vam kaže dali da se brinete ili ne i šta da radite i kako da mislitei ti se zabrino za vucicev rezim ?
super da znamo sta nam je ciniti
Tako tvrdi Ricard Grenel deo Trampove administracije
Komentari?
Morao sam od tuge da napravim kućni bioskop. Dijagonala 300cm, idealno da pustim predsednika u prirodnoj veličini.
cuvaj zalihe.Morao sam od tuge da napravim kućni bioskop. Dijagonala 300cm, idealno da pustim predsednika u prirodnoj veličini.
Visok čovek.
Pogledajte prilog 1683154
Suviše lepo da bi bilo istinito.Tako tvrdi Ricard Grenel deo Trampove administracije
Komentari?
Moje saučešće Safete.Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas![]()
coce on je neki sistem inzenjer za windows, instalira programe za firmu, pravi backupove i slicno, profesionalac, ne zivi od "pomoci", bezveze ga prozivascuvaj zalihe.
tramp ukino slavinu
Može Tramp, jedino da ukida, besplatne udžbenike u školama ili narodne kuhinje po SAD.
Ne diraj mi, bre, radio "Slobodna Evropa" . To je najjači servis u inostranstvu, koji je namenjen, prostoru ex-Yu, na srpskom jeziku.
Glas Amerike je stariji servis, kao i Dojče Wele. Ali, prvo pomenuti servis je ubedljivi lider novinarstva. Suvi profesionalci, su u ovom servisu u Pragu, sa dopisnicima, širom bivše Jugoslavija. Ja sam ga nekad slušao, u srednje-školskim danima, prokletih 90-tih. Ostalo mi je u sećanju, mnogo toga. Neprikosnoven servis, u profesionalizmu.
kada se isplacete, za sve nedoumice obraticete se novoj sefici keri lejk
mi to placamo, i ako mi kazemo da se gasi, onda ima da se gasi
Secretary of Defense Pete Hegseth to Maria Bartiromo – “American Taxpayers Deserve to Know Exactly How and Where Their Money is Spent” (VIDEO)
Tesko!kako ce dinko i nedim sejdinovic sad kukala im majka ?
Tako tvrdi Ricard Grenel deo Trampove administracije
Komentari?
ZalosTnotoliko godina postoje, navikli smo na njih.
Ipak, moze se i bez njih, to sigurno. Jos uvek postoji Dojce Vele, uostalom.![]()
![]()
![]()
Kako ko.Одлично...
Баш ће сви да га замрзе до коске...