Tramp ukida Radio Slobodna Evropa i Voice of America medije!

Koji deo tacno?...da izgradi Gazu sa svojim drugarima i rodbinom, ili otme Ukrajincima minerale, ili Greenland sto do juce nije ni znao gde je na mapi, Ili sto hoce susedima takse da uvede a i sam ne zna sta ce sa time da postigne...
...unutrasnje promene da i ne pominjemo...
gaza je ruševina puna neeksplodiranih mina i bombi, ukrajinci i onako nisu koristili minerale za dobrobit čovečanstva, grenland je danas kao i prije 500 godina a može biti suvremena i bogata oblast

sve će to Amerika da dovede u red

grenland je danas kao i prije 500 godina a može biti suvremena i bogata oblast

hehe, men' ovo izgleda kao da svabe 'oce da im mi ameri razlupamo pi..... nije ovo bas lepo sto nam rade iza ledja
The Telegraph reported:

“’Berlin doesn’t want to send troops to Ukraine because the situation is ‘too ambiguous’ but is openly flying kites about sending Nato troops to Greenland’, a Nato diplomat told The Telegraph. ‘It’s a moral compass without a needle’.”

Perplexed NATO Countries Secretly Discussing Sending Troops to Greenland as Trump Considers Using US Military Force To Take Over the World’s Largest Island

kako li je ovo podnela nasa brigada ovde na krsti ?

@Sizif ?
Morao sam od tuge da napravim kućni bioskop. Dijagonala 300cm, idealno da pustim predsednika u prirodnoj veličini.

Visok čovek.

1000042230.jpg

Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas ;)
Moje saučešće Safete.

Može Tramp, jedino da ukida, besplatne udžbenike u školama ili narodne kuhinje po SAD.
Ne diraj mi, bre, radio "Slobodna Evropa" . To je najjači servis u inostranstvu, koji je namenjen, prostoru ex-Yu, na srpskom jeziku.
Glas Amerike je stariji servis, kao i Dojče Wele. Ali, prvo pomenuti servis je ubedljivi lider novinarstva. Suvi profesionalci, su u ovom servisu u Pragu, sa dopisnicima, širom bivše Jugoslavija. Ja sam ga nekad slušao, u srednje-školskim danima, prokletih 90-tih. Ostalo mi je u sećanju, mnogo toga. Neprikosnoven servis, u profesionalizmu.

Može Tramp, jedino da ukida, besplatne udžbenike u školama ili narodne kuhinje po SAD.
Ne diraj mi, bre, radio "Slobodna Evropa" . To je najjači servis u inostranstvu, koji je namenjen, prostoru ex-Yu, na srpskom jeziku.
Glas Amerike je stariji servis, kao i Dojče Wele. Ali, prvo pomenuti servis je ubedljivi lider novinarstva. Suvi profesionalci, su u ovom servisu u Pragu, sa dopisnicima, širom bivše Jugoslavija. Ja sam ga nekad slušao, u srednje-školskim danima, prokletih 90-tih. Ostalo mi je u sećanju, mnogo toga. Neprikosnoven servis, u profesionalizmu.
:rida: kada se isplacete, za sve nedoumice obraticete se novoj sefici keri lejk
mi to placamo, i ako mi kazemo da se gasi, onda ima da se gasi

Secretary of Defense Pete Hegseth to Maria Bartiromo – “American Taxpayers Deserve to Know Exactly How and Where Their Money is Spent” (VIDEO)

Poslednja izmena:
:rida: kada se isplacete, za sve nedoumice obraticete se novoj sefici keri lejk
mi to placamo, i ako mi kazemo da se gasi, onda ima da se gasi

Secretary of Defense Pete Hegseth to Maria Bartiromo – “American Taxpayers Deserve to Know Exactly How and Where Their Money is Spent” (VIDEO)

:nono3: Mlati Tramp, praznu slamu. Mislio sam da je ozbiljan političar, kad ono žestoki klovn, koji samo trtlja.
Nisi ti nikad slušao pomenuti servis, i ne poznaješ koncept istog, kao i novinare, koji su tamo radili, a neki i danas rade, od stare garde. Vidim ja to. To su profesionalci na kub. Niko im od svih ovih novinara, ne može ni prići

Tako tvrdi Ricard Grenel deo Trampove administracije

Komentari?

Meni se ipak cini da on jako dobro glumi sada, na samom pocetku, da bi izgledalo kao da postuje svog prosecnog biraca.

A taj birac je tradicionalni americki domacin koji zeli da zna gde njegov novac ide! Nece on da baca dolare na prljave i zle. Dosta su demokrate iznosile casno zaradjene americke novce kod ubogih, krezubih, divljih i nepristojnih...a to smo, je l', mi, glavom i bradom.

U ovoj prici problem je u tome sto Trampa boli briga za prosecnog americkog domacina.

Back