Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 176.487
Tako tvrdi Ricard Grenel deo Trampove administracije
Komentari?
Komentari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZalosTnoKomentari?
vidis ovo je tema za @Casual Observer -a, a ne da se petlja u ambasadorska mesta - opleti sad po drugosrbijanstini, 5-oj koloni i ... ma sve ih satri koji su relikti proslostiKomentari?
analogno usaid, radi se na sistematizaciji radnioh mesta, 90% ce da se razjuri, a sto ostane ce da radi posteno i profesionalno za sta ih placamo mi poreski obvezniciTo je ta dosledna politika, iliti talasanje da se svi zbune…![]()
ti si u vestima od pre 2 meseca, a ona je dobila jos visu poziciju, pogledaj moju temu, kako sam temeljno spremio ovo sto se danas realizuje operativno, keri se sprema da zabije glogov kolac fejk njuz midijiJadan viče ukidamo VOA, a druga (Kari Lake) dobija glavnu poziciju na toj istoj VOA..
Prijatelju…koliko ti visiš na ovoj Krstarici, ne delujes mi ko poreski obveznik, više kao korisnik iste…analogno usaid, radi se na sistematizaciji radnioh mesta, 90% ce da se razjuri, a sto ostane ce da radi posteno i profesionalno za sta ih placamo mi poreski obveznici
David Sacks Explains Why the Liberal Establishment in DC is Freaking Out Over the Exposure of USAID: ‘The Money is All Going to Them’ (VIDEO)
ti si u vestima od pre 2 meseca, a ona je dobila jos visu poziciju, pogledaj moju temu, kako sam temeljno spremio ovo sto se danas realizuje operativno, keri se sprema da zabije glogov kolac fejk njuz midiji
Ako zene ne sprece 3. svetski rat, gotovi smo [Go Tulsi, Go Kari against Warmongering Cabal]
Donald Trump Announces New Role for Kari Lake
While announcing Lake's coming job for the U.S. government network in a post to Truth Social on Wednesday night, Trump said that he expected Lake to use her position to counter "the Fake News Media." He also pointed out that she would technically be appointed by the U.S. Agency for Global Media, the federal agency overseeing VOA.![]()
znam sada si jos ljut na mene, a zar ti nemas weekends?Prijatelju…koliko ti visiš na ovoj Krstarici, ne delujes mi ko poreski obveznik, više kao korisnik iste…![]()
Komentari?
Amerika je gospodar sveta, sunčevog sistema pa i šire!
ono što radi gospodin Trump ne može niti jedan predsednik na planeti zemlji!
Komentari?
Dok se Kina i Rusija satiru od medijske propagande (to sigurno znaš pošto si deo toga), Ameri seku svoje medije. Koliko glup možeš da budeš da to radiš. Ali dobro, to je Tramp. Prosto on nema dovoljno razvijenu inteligenciju da bi razumeo šta radi. Ali svakako je radost za vas![]()
Amerika je gospodar sveta, sunčevog sistema pa i šire!
ono što radi gospodin Trump ne može niti jedan predsednik na planeti zemlji!
ni putin ne gleda sputnjikZalim slucaj drustvo moracete da predjete na SPUTNJIK![]()
uređuje planetu po američkim standardimaA sta to radi?
I jel to nesto dobro?uređuje planetu po američkim standardima
kako ce dinko i nedim sejdinovic sad kukala im majka ?ZalosTnotoliko godina postoje, navikli smo na njih.
Ipak, moze se i bez njih, to sigurno. Jos uvek postoji Dojce Vele, uostalom.![]()
![]()