Трамп ухваћен у бизарној лажи - послуживао храну у затвореном ресторану, "муштерије" његове присталице

Izvrces moje rijeci. Ja sam svakako protiv Putina ali od amwricke vlade ocekijem da smiri situaciju a ne da omoguci nastavak rata novcem i oruzjem.

A kako to misliš da izvede? Nisam čuo tvoj plan. Zapad se brani u Ukrajini, nije agresor. Ne može da prestane da se brani kao što Putin može da prestane da bude agresor.

Najtužnije je što će njegovi regularni glasači ovo progutati kao da je sve OK.

Jer da su pametniji, ne bi ni bili njegovi glasači.
Сећаш се кад је Тадић мазио телад, ономад? :lol:
Е, Трампара сад сервирао те шницле...:mrgreen:

Sećam se teladi, to mu nije trebalo svakako.
Јесте му требало.
Јер, ко би, иначе, дао глас онаквом тута- мути? :lol:
Политички маркетинг је и осмишљен да би се на позицију "власти" поставила марионета или "нечији" човек.
Прошла су времена у којима је мудрост и способност квалитет сам по себи, сада је важно бити "леп, харизматичан", подмитљив и "конструктиван"...:lol:

Zapad se brani u Ukrajini,
I ti ovo bas ozbiljno? Da nije smijesno s obzirom da dolazi od nekog iz Srbije bilo bi zalosno s obzirom koliko je tvrdnja da Putin ugrozava zapad smijesna. Zali boze Ukrajinu sta ce za nizasta da izginu!

I ti ovo bas ozbiljno? Da nije smijesno s obzirom da dolazi od nekog iz Srbije bilo bi zalosno s obzirom koliko je tvrdnja da Putin ugrozava zapad smijesna. Zali boze Ukrajinu sta ce za nizasta da izginu!

Ne znam šta smatraš pod ugrožavanjem. Zapadne države se međusobno solidarišu i pomažu. Pa kad napadneš jednu, svi se dignu. Zlo i naopako da okrenu glavu da drugu stranu. Kad ti dođu po komšiju a ti ćutiš, doći će i po tebe.

Njega od momenta kad je izjavio 2015. da će se kandidovati zovu fašistom, nacistom, rasistom, Hitlerom... i sad je njegova retorika pljuvačka???
Doooobro...
Da, nazalost ne popustaju sa tim laznim vestima jer pokusavaju da podstaknu nasilje nad Trampom. Jedino ga tako mogu zaustaviti. Normalnom retorikom, vizijom, ekonomskim razvitkom, smanjenjem kriminala i sl ne mogu nista postici jer su za to nesposobni.

Back