- Poruka
- 24.927
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš propagatori fašističke propagande i incijatori obojene revolucije u Srbiji? Zar stvarno misliš da je narod toliko glup da bilo šta poveruje tim i takvim "novinarima"?novinari i opozicija
Nisam ni sumnjao da će Vučić biti predmet istrage FBI, a moguće da će se u igru uključit i DEA. Tih 14 miliona dolara je kap u moru onog što su lapali Brnabićka, Vučić i kompanija. Usput su se povezali i sa narkobosom Madurom. To čak nisu ni skrivali.
Kondoliza Rajs je 2008. izjavila "Kosovo više nikada neće biti deo Srbije."Demsi kupovali od Vučića ustupke za privremeno okupirano Kosovo i Metohiju.
Videćemo, ima svega evo pogledaj Gazu ....Kondoliza Rajs je 2008. izjavila "Kosovo više nikada neće biti deo Srbije."
Pošto je ona član Repsa, možeš videti da je večna okupacija Kosmeta i Metohije bipartizanski stav.
Više sreće u drugoj string teoriji
„Četrnaest miliona dolara za poboljšanje javnih nabavki u Srbiji“, rekao je američki predsednik.
Napad najbolja odbrana.
Ima da vratite sve pare što ste pokrali od Džoa i Stejsi iz Ajdaha.Napad najbolja odbrana.![]()
Хоће, наравно; од оних, који су их узели...Di su novci ? Sta ako se bude trazio povrat tih sredstava u naturi ?
...носеве...Sta ako Tramp kaze “ Vi imate Litijum “ pare ste uzeli, mi cemo da kopamo…
Pazi da ne bude rovove....носеве...
Interesanto da je Srbija jedina u regionu pomenuta …
Пазим.Pazi da ne bude rovove.
Oslanjam se ne sreću.Пазим.
Ти, јел' пазиш?
Мало ти је то...Oslanjam se ne sreću.![]()
Za sada prolazi.Мало ти је то...![]()
Ништа, онда, терај тако, и не гледај у понор...Za sada prolazi.![]()
Чекај бре. Још није лего ни први миљон.
Evo, konačno me neko razume.Sta ako Tramp kaze “ Vi imate Litijum “ pare ste uzeli, mi cemo da kopamo…