Tramp u govoru pomenuo i Srbiju dok je nabrajao projekte na koje su SAD „rasipale novac“

Nisam ni sumnjao da će Vučić biti predmet istrage FBI, a moguće da će se u igru uključit i DEA. Tih 14 miliona dolara je kap u moru onog što su lapali Brnabićka, Vučić i kompanija. Usput su se povezali i sa narkobosom Madurom. To čak nisu ni skrivali.

КукуУ МилојкааА! Крамп ‘оће Ацу да нам ‘апси..

Demsi kupovali od Vučića ustupke za privremeno okupirano Kosovo i Metohiju.
Kondoliza Rajs je 2008. izjavila "Kosovo više nikada neće biti deo Srbije."

Pošto je ona član Repsa, možeš videti da je večna okupacija Kosmeta i Metohije bipartizanski stav.

Više sreće u drugoj string teoriji

Kondoliza Rajs je 2008. izjavila "Kosovo više nikada neće biti deo Srbije."

Pošto je ona član Repsa, možeš videti da je večna okupacija Kosmeta i Metohije bipartizanski stav.

Više sreće u drugoj string teoriji
Videćemo, ima svega evo pogledaj Gazu ....
Koji vanserijiski primer demokratije i borbe protiv terorizma.....

Biće toga još.

Interesanto da je Srbija jedina u regionu pomenuta …

Šteta što nije ispričao celu priču, njemu bi baš legla a i nama bi koristila

- USA daje državi Srbiji 14 M$ za "unapređenje procesa javnih nabavki"
- država Srbija uzme novac i tako dobro unapredi proces javnih nabavki da ga praktično UKINE
- umesto javnih nabavki i transparentnih tendera poslovi se direktno daju kineskim firmama
- u jednom takvom poslu, direktno datom kineskoj firmi, je rekonstrukcija tako kvalitetno odrađena da je par meseci kasnije poginulo 15 ljud
- zato su u Srbiji protesti već 4 meseca

Poslednja izmena:
Sta ako Tramp kaze “ Vi imate Litijum “ pare ste uzeli, mi cemo da kopamo…
Evo, konačno me neko razume.
Sve ovo vreme sam pisao da će Rio Tinto dobiti eksploataciju za džabe od Đilasa i kompanije (kada dođu na vlast).
Mislim, ne baš za džabe, već za novac kojim danas finansira "obojenu revoluciju".

A da se Srbi ne dosete, ista kompanija je organizovala blokade u Nedeljicama i okolini, "PROTIV KOPANJA" ?

Lukava i beskrupulozna igra, kao i igrači uostalom.

A narod bleja ? ? ?

Ali KO PITA NAROD, kako ono reče Analena Berbok, koekude ! :kafa:

Back