Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima svašta na Tviteru, a ti si blagosloven time da veruješ svemu što se tamo pojavi i što ti se dopadne.50 miliona dolara potroseno za foto sesije Zelenskog?
Ima svašta na Tviteru, a ti si blagosloven time da veruješ svemu što se tamo pojavi i što ti se dopadne.
Teško nama koji nismo te sreće i koji volimo sve da proverimo prvo!
A kreirali su utisak da Anđa podržava hrabri Ukrajinski narod u borbi protiv okupatora,kad ono MEĐUTIM![]()
Ne sumnjam ja da su tu bili i dobri projekti ali i projekti koji su čisto bacanje para. Ali to je njima sića, ceo budžet USAID-a.Mask ima informacije koje ja i ti nemamo kao i Tramp
Ušli su u USAID i češljaju sad knjige
Zato se njima veruje
Ne sumnjam ja da su tu bili i dobri projekti ali i projekti koji su čisto bacanje para. Ali to je njima sića, ceo budžet USAID-a.
Ako je zakon prekršen, neko će definitvno odgovarati, pa bio on i predsednik.
To je zato što je Amerika pravna država.
Е, а сад ће Товариш Ефендије да наброје које је све пројекте у Србији бесповратно финансирала Кина, Иран, Северна Кореја, Русија, Венецуела и остале бестрагије.
Da je Milan Grol bio na vlasti posle 1945, Jugoslavija bi bila jedan od osnivača Evropske zajednice za ugalj i čelik.Evropska unija je nastakaiz tzv “coal and steel”