Tramp se povukao, ništa od kraja rata u Ukrajini?; SAD obustavile plan!

Lažna tema i dezonformacije od strane Raškog Knjaza Babovića

Istina je sledeća :

Trump demands $500B in rare earths from Ukraine for continued support​

“We have to get something. We can’t continue to pay this money,” U.S. president says.

https://www.politico.eu/article/trump-demands-500b-in-rare-earths-from-ukraine-for-support/

Svedoci smo potpunog kolapsa rusije i njene podele na moskovski, srednjoazijski i kineski deo.
Логика по Конраду:
Премисе
- Трамп не да ни кинту док не добије минерале (ретке земље)
- Зеленски контролише само делић тога (нешто је под РФ, а нешто будзашто дато Клинтон-Бајден клики, односно Блек року)
Закључак
"Svedoci smo potpunog kolapsa rusije i njene podele na moskovski, srednjoazijski i kineski deo."

Zapad je Rusiji ponudio kompromis u vidu pola-pola. Njima otete teritorije a ostatak Ukrajine da dobije vojne garancije kako bi bili sigurni da dalje neće biti zlostavljani, čak se i odustalo da to bude ulazak u Nato. To je po meni vrlo fer i korektno. Međutim, pošto je Putin alav i hoće sve, jbg, Tihomire, znaš i sam da je za mir potrebno da obe strane budu za mir, ne samo jedna.
За мир је довољно да и једна страна победи у рату.

Trump želi ukrajinsko rudno bogatstvo i to je u redu. Zauzvrat će davat Ukrajincima naoružanje što je također u redu. Biden je imao zadršku kod vojne pomoći Ukrajini. Nije im isporučio rakete najdužeg dometa ni avione. Kod Trampa neće biti greške. Ima da im da atomske bombe samo neka mu se plati.
Ево, ја бих платио једну омању неутронску, још ако може на креду! Да ли ти читаш свој пост, или просто рачунаш да HTML трпи све? Срећом, имаш могућност да тражиш да ти обришу овај пост, да не би био предмет подсмеха ко зна колико дуго?

Логика по Конраду:
Премисе
- Трамп не да ни кинту док не добије минерале (ретке земље)
- Зеленски контролише само делић тога (нешто је под РФ, а нешто будзашто дато Клинтон-Бајден клики, односно Блек року)
Закључак
"Svedoci smo potpunog kolapsa rusije i njene podele na moskovski, srednjoazijski i kineski deo."
cim potpise zelenski (a izjavio je da mu je trumpov plan prihvatljiv) ukrajina postaje strateski vazna za amerikance
imaju dovoljno minerala da bi americke investicije bile tamo decenijama, a gde su americke investicijem, tamo je zabranjeno cackanje

Meni se čini da je Tramp zaista hteo da zaustavi taj rat, njemu je glavni konkurent Kina a ne Rusija. Rusija mu je samo "levo smetalo" koje mu pravi troškove.

Međutim, kad je video da Putin nije spreman na kompromis, već bi "rešenje" rata podrazumevalo da natera svog saveznika da izgubi, čime bi sam sebi pucao u noge i izgubio ugled i kredibilitet, onda je odustao od plana.

Ja i dalje smatram da je rešenje sukoba u kompromisu a dok god Putin hoće sve za sebe (i da otme teritorije i da ostatak Ukrajine ostane bez zaštite pa da im naknadno otme i taj ostatak), onda je jasno da do mira neće doći uskoro. Prosto ni Evropa ni Amerika ni Ukrajina ne mogu ništa da urade na pitanju mira sve dok to i Putin ne bude želeo.
Iluminati/masoni koje podrzavas su vec neko vreme navikli da kompromis znaci da oni dobiju sve sto zele. Hmmm nema vise toga. Cuje englezi i svabe ce da patroliraju ukrajinom i cuvaju mir :hahaha: :hahaha: :hahaha: nije im Rusija, Srbija ili Irak da je zezaju.

Direktor B92 beše onaj vaš čovek, iz SNS-a

nije moj je

tvoj je

medijska-mafija-1.jpg

Ево, ја бих платио једну омању неутронску, још ако може на креду! Да ли ти читаш свој пост, или просто рачунаш да HTML трпи све? Срећом, имаш могућност да тражиш да ти обришу овај пост, да не би био предмет подсмеха ко зна колико дуго?

Trump može sve.

Zapad je Rusiji ponudio kompromis u vidu pola-pola. Njima otete teritorije a ostatak Ukrajine da dobije vojne garancije kako bi bili sigurni da dalje neće biti zlostavljani, čak se i odustalo da to bude ulazak u Nato. To je po meni vrlo fer i korektno. Međutim, pošto je Putin alav i hoće sve, jbg, Tihomire, znaš i sam da je za mir potrebno da obe strane budu za mir, ne samo jedna.
:kafa:
05213BEA-0153-451A-9217-22B7A52EF09F.jpeg

cim potpise zelenski (a izjavio je da mu je trumpov plan prihvatljiv) ukrajina postaje strateski vazna za amerikance
imaju dovoljno minerala da bi americke investicije bile tamo decenijama, a gde su americke investicijem, tamo je zabranjeno cackanje
Tako su Ameri ulagali u Akapulko,Meksiko. Medjutim kriminal je proredio turiste ,pokupili se i otisli. Ostavili hotele. Nece kapital gde nema zastitu.

Tako su Ameri ulagali u Akapulko,Meksiko. Medjutim kriminal je proredio turiste ,pokupili se i otisli. Ostavili hotele. Nece kapital gde nema zastitu.
nije država ulagala u hotele.
u ukrajimu ulazi amerika kao država, da eksploatiše rude bitne za vojnu i informatičku industriju ne neki biznismen koji bi da podigne hotel

Back