Tramp se nekontrolisano uneredio ispustajuci gasove. Novinari bili prisiljeni da napuste njegovu kancelariju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

capitosinora

Veoma poznat
Poruka
14.627
Za vreme konferencije za stampu Tramp se uneredio ispustajuci gasove("Sharted") u Beloj kuci tako da su morali
da prekinu konferenciju za stampu i isteraju sve novinare iz njegove kancelarije. Trampu to nije prvi put da nekontrolisano
ispusta gasove za vreme domacih i medjunarodnih sastanaka. Interesantno je da je to isto radio i Bajden cemu se
Tramp smejao a sada ponavlja to isto. Izgleda da je to postala predsednicka tradicija u Beloj kuci.

Daj neki validan izvor ove vesti, ne može tema ovako na osnovu zezatorskog YT videa.

Evo ti cetvrti "validan" izvor. Veoma mi je zao sto nema prevoda na srpski.
Osim ako ne smatras jedino "validan" Informer, Kurir ili RTS. Lepo se cuje
kako je prdno i nazalost je izletelo i nesto drugo osim gasova. Takodje se vidi
da isteruju novinare iz njegove kancelarije dok oni pokusavaju da zatvore noseve
i disu na usta.

:D

Evo ti cetvrti "validan" izvor. Veoma mi je zao sto nema prevoda na srpski.
Osim ako ne smatras jedino "validan" Informer, Kurir ili RTS. Lepo se cuje
kako je prdno i nazalost je izletelo i nesto drugo osim gasova. Takodje se vidi
da isteruju novinare iz njegove kancelarije dok oni pokusavaju da zatvore noseve
i disu na usta.

:D

тзв wet fart.:lol:

Moguće je da se usrао od nezgodnih novinarskih pitanja. Ovih dana su uglavnom baš takva pitanja upućivana njemu.
I ja mu rekoh na njegovoj mrezi, da razmisli pre nego sto prica.

Truth social je cisto mreza desnicara, ubaci te na 104 profila da pratis kao default. Pratim nikog, rekoh sta rekoh, tj sapnuh.

Za vreme konferencije za stampu Tramp se uneredio ispustajuci gasove("Sharted") u Beloj kuci tako da su morali
da prekinu konferenciju za stampu i isteraju sve novinare iz njegove kancelarije. Trampu to nije prvi put da nekontrolisano
ispusta gasove za vreme domacih i medjunarodnih sastanaka. Interesantno je da je to isto radio i Bajden cemu se
Tramp smejao a sada ponavlja to isto. Izgleda da je to postala predsednicka tradicija u Beloj kuci.

pa i tebe kad uvati demenc u 80-tim, ce nekontrolisano prdis.
Inace, tradicija Bele Kuce je da su presednici dementirani. To je uslov za da budes presednik USrA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back