ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 19.935
Србија је небитна колонија...Nek ide do kraja, tako ce i Srbija...
Nece dobro proci ni jedna ni druga...
Ви русташе нећете добро проћи, јер вас више нико не ферма на 2%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Србија је небитна колонија...Nek ide do kraja, tako ce i Srbija...
Nece dobro proci ni jedna ni druga...
ЗИЛОТ је латинска реч...vi civutima imate da platite autorsko pravo na rec ZEALOT,ili brisi nick, zasto se lazno predstavljas, oni polazu autorska prava da budu ziloti
STARA GRCKA JE IPAK STARIJA, plus i zvuci grckiЗИЛОТ је латинска реч...
jos gore, ako si se podao lukavijem latinima, pa zato ti nas ne volis, oni ti napunise glavu i sa razvnozemljastvomОпет немаш појма...
Пензијо, пишеш латиницом и живиш међу Латинима...jos gore, ako si se podao lukavijem latinima, pa zato ti nas ne volis, oni ti napunise glavu i sa razvnozemljastvom
Bar neka korist.А теби Путтлер?
Garantovano ti je komsija neko iz familije.Руско-јеврејска пудлица Трамп, мисли да ће да направи мир без пораза Руског Агресора...
Тачно се види да је 4 године преспавао
Друже, тебе је аман неки партизан започео...Garantovano ti je komsija neko iz familije.
ti mozes samo za inat da me ne citas, ali ja cu tebe da deljem kao i sns botove koji me ignorisu, mozda ni oni ne vole latinicuПензијо, пишеш латиницом и живиш међу Латинима...
Теби није добро колико си ограничен за самооглед
Која корист може да буде сатанизам са пентаграмом?Bar neka korist.
Тебе и треба да игноришу дебили, пошто само на њих и можеш да утичеш...ti mozes samo za inat da me ne citas, ali ja cu tebe da deljem kao i sns botove koji me ignorisu
Pa onda su u glavnom bili uz partizane.Друже, тебе је аман неки партизан започео...
mrtva trka izmedju sns sekte i tvoje ravnozemljaskeТебе и треба да игноришу дебили, пошто само на њих и можеш да утичеш...
Само у партији, а и ту пола под морање...Pa onda su u glavnom bili uz partizane.
Izgleda da si pobrkao nesto.Која корист може да буде сатанизам са пентаграмом?
Ти си бураз СНС секта русташка... Мага Бот...mrtva trka izmedju sns sekte i tvoje ravnozemljaske
Tacno tako.Само у партији, а и ту пола под морање...
Дакле продана си душа?Tacno tako.
Jel mozes da objasnis to prodana dusa. Kome?Дакле продана си душа?
Па коме једино може душа да се прода ретосе?Jel mozes da objasnis to prodana dusa. Kome?
to samo na fejk njuz mozes da cujes, ali ameri vise njima ne veruju, maga je ubedljivo pobedilaТи си бураз СНС секта русташка... Мага Бот...
Очито си погођен због срдачног и садржајног разговора Председника Вучића и Мистер Трампа, али шта ти ја ту могу.a kako dodo misli to:
halo, ovde lider balkana regiona, truc-truc faktor stabilnosti, na vezi da ti cestita pobedu?
svi ste vi mister bin, marko djuric
Ocigledno ti nije dobro. Da te pitam, jel si malo histerisao sto je Kamala izgubila?Па коме једино може душа да се прода ретосе?
Мало више.Ocigledno ti nije dobro. Da te pitam, jel si malo histerisao sto je Kamala izgubila?