adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 5.939
Sensei valjda živi tamo. Migrant.Гугл трензлејт.
Не може адвокат да води случајеве, већ јавни (државни) тужилац.
Људи који немају везе са САД се представљају да знају све о тој држави.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sensei valjda živi tamo. Migrant.Гугл трензлејт.
Не може адвокат да води случајеве, већ јавни (државни) тужилац.
Људи који немају везе са САД се представљају да знају све о тој држави.
Nije točno da se predsjednici u USA ne mogu krivično goniti.Tramp je rekao da će "u roku od dve sekunde" od preuzimanja dužnosti otpustiti Džeka Smita, specijalnog advokata koji je vodio dva savezna slučaja protiv njega.
Smit već procenjuje kako da obustavi slučajeve zbog dugogodišnje politike Ministarstva pravde koja kaže da se predsednici ne mogu krivično goniti.
Pogledajte prilog 1640545
Mislim da moze samo impicment pa tek onda kada vise nije predsednik krivicno gonjenje. Samo za impicment nema sanse. Za 4 godine tesko da ce i jedna optuzba biti odrziva.Nije točno da se predsjednici u USA ne mogu krivično goniti.
Zašto bi inače smjenjivao dotičnog?
Samo kažem, da je siguran i da ga zabole, nikoga ne bi smjenjivao.Mislim da moze samo impicment pa tek onda kada vise nije predsednik krivicno gonjenje. Samo za impicment nema sanse. Za 4 godine tesko da ce i jedna optuzba biti odrziva.
Znas kako (ne znam da li ste pratili sta su radile demokrata), on sklanja ili ce skloniti sve one koji mu se ucine bilo kakvom preprekom. To su isto radile i demokrate. On bar ide direktno. Da li je to sve dobro, tek cemo videti.Samo kažem, da je siguran i da ga zabole, nikoga ne bi smjenjivao.
Osim možda iz osvete, ali ne i iz potrebe.
То ће Трамп да реши.Sensei valjda živi tamo. Migrant.
Teško će ovo ići, puno priča, pitanje je što će biti kad dođe u realnu poziciju.VAŠINGTON (AP) – Donald Tramp je rekao da neće biti diktator – „osim prvog dana“. Prema sopstvenim izjavama, tog prvog dana u Beloj kući ima mnogo posla.
Njegova lista uključuje pokretanje masovne deportacije migranata, poništavanje politike Bajdenove administracije o obrazovanju, preoblikovanje savezne vlade otpuštanjem potencijalno hiljada federalnih službenika za koje veruje da tajno rade protiv njega i pomilovanje ljudi koji su uhapšeni zbog svoje uloge u neredima na Kapitolu 6. januara 2021.
To on misli na Stormy Daniels ili?...i želim da bušim, bušim, bušim“, rekao je o svojim planovima za prvi dan.
Стаљине, ти ли си?Tako i treba u aps protivnike
Nije Tramp lud da ne zna šta je aljeks pričao i radio i koga je vidjao ,ima ne na hoklici da sedi ,nego sa lustera da visi kao folk pevači po ciganskim svadbamama stranci bre, imigranti, i ja sam bio ligal elijen, dok nisam postao amer, problem su ovi ilegalni koje soros placa da vrse invazije, pa ce tramp sada da zavrsi zid, i sve ih protera odakle su dosli, mada bih ja prvo SOROS zmiju u glavu, pa onda ovo sto on najavljuje
zato je aljek musliu zurio da se uslihta kako kaze ana, brnb. - jer zna tramp da je aljek aleks sorosev drugar, da se lizu, da soros njega finansira imajuci velike planove da srbe zameni sa migrantima, sto ce veleizdajnik rado da odradi - za pare
videcemo da predlozimo trampu da ih navatamo na gomili, aljeka i aleksa, badava slihtanje, pa nismo mi ameri sisali vesla jos dok je beograd krao online glasove za pedo dzoa, ne 1 generalstab, nego 10 beograd duguje i to za dz.
И фејс бук,ју тјубi ukinuli mu tviter nalog
Tako bi i ja.Tramp prvog dana: Počinje da gura deportaciju, pomiluje izgrednike 6. januara i čini da njegovi krivični slučajevi nestanu
Sretno onome koji pokuša.Nije točno da se predsjednici u USA ne mogu krivično goniti.
Zašto bi inače smjenjivao dotičnog?