Tramp prvog dana: Počinje da gura deportaciju, pomiluje izgrednike 6. januara i čini da njegovi krivični slučajevi nestanu

Гугл трензлејт.

Не може адвокат да води случајеве, већ јавни (државни) тужилац.

Људи који немају везе са САД се представљају да знају све о тој држави.
Sensei valjda živi tamo. Migrant.

Tramp je rekao da će "u roku od dve sekunde" od preuzimanja dužnosti otpustiti Džeka Smita, specijalnog advokata koji je vodio dva savezna slučaja protiv njega.

Smit već procenjuje kako da obustavi slučajeve zbog dugogodišnje politike Ministarstva pravde koja kaže da se predsednici ne mogu krivično goniti.

Pogledajte prilog 1640545
Nije točno da se predsjednici u USA ne mogu krivično goniti.
Zašto bi inače smjenjivao dotičnog?

Mislim da moze samo impicment pa tek onda kada vise nije predsednik krivicno gonjenje. Samo za impicment nema sanse. Za 4 godine tesko da ce i jedna optuzba biti odrziva.

Mislim da moze samo impicment pa tek onda kada vise nije predsednik krivicno gonjenje. Samo za impicment nema sanse. Za 4 godine tesko da ce i jedna optuzba biti odrziva.
Samo kažem, da je siguran i da ga zabole, nikoga ne bi smjenjivao.
Osim možda iz osvete, ali ne i iz potrebe.

Samo kažem, da je siguran i da ga zabole, nikoga ne bi smjenjivao.
Osim možda iz osvete, ali ne i iz potrebe.
Znas kako (ne znam da li ste pratili sta su radile demokrata), on sklanja ili ce skloniti sve one koji mu se ucine bilo kakvom preprekom. To su isto radile i demokrate. On bar ide direktno. Da li je to sve dobro, tek cemo videti.

VAŠINGTON (AP) – Donald Tramp je rekao da neće biti diktator – „osim prvog dana“. Prema sopstvenim izjavama, tog prvog dana u Beloj kući ima mnogo posla.

Njegova lista uključuje pokretanje masovne deportacije migranata, poništavanje politike Bajdenove administracije o obrazovanju, preoblikovanje savezne vlade otpuštanjem potencijalno hiljada federalnih službenika za koje veruje da tajno rade protiv njega i pomilovanje ljudi koji su uhapšeni zbog svoje uloge u neredima na Kapitolu 6. januara 2021.
Teško će ovo ići, puno priča, pitanje je što će biti kad dođe u realnu poziciju.
Ako uspije deportirati više od deset posto, to će biti čudo.
...i želim da bušim, bušim, bušim“, rekao je o svojim planovima za prvi dan.
To on misli na Stormy Daniels ili?

ma stranci bre, imigranti, i ja sam bio ligal elijen, dok nisam postao amer, problem su ovi ilegalni koje soros placa da vrse invazije, pa ce tramp sada da zavrsi zid, i sve ih protera odakle su dosli, mada bih ja prvo SOROS zmiju u glavu, pa onda ovo sto on najavljuje

zato je aljek musliu zurio da se uslihta kako kaze ana, brnb. - jer zna tramp da je aljek aleks sorosev drugar, da se lizu, da soros njega finansira imajuci velike planove da srbe zameni sa migrantima, sto ce veleizdajnik rado da odradi - za pare

videcemo da predlozimo trampu da ih navatamo na gomili, aljeka i aleksa, badava slihtanje, pa nismo mi ameri sisali vesla jos dok je beograd krao online glasove za pedo dzoa, ne 1 generalstab, nego 10 beograd duguje i to za dz.
Nije Tramp lud da ne zna šta je aljeks pričao i radio i koga je vidjao ,ima ne na hoklici da sedi ,nego sa lustera da visi kao folk pevači po ciganskim svadbama

Sretno onome koji pokuša.
Nixon je bio blizu.
Clinton nešto malo manje, zbog krivokletstva i to što je izdrkao na haljinu neke prasice koju je punio.
Zamisli da u ovom trenutku, kada je narodu prekipjelo, neki idiot odluči povući tu vrstu specijalne tužbe, pa biračko tijelo bi ga pojelo, narod bi naoružan izašao na ulice, sve da je Trump sto puta odgovoran za ovo ili ono, a odgovoran je za dosta toga.
Demokrate, da su pametni, ne bi se javljali idućih deset godina, poklopili bi se ušima, a nakon toga bi se vratili s Jim Crow narativom.

Back