Tramp: "Naredio sam vazdušne napade na ISIS u Somaliji i veliki broj terorista ubio"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.759
Predsednik SAD Donald Tramp naredio je napad na pripadnike Islamske države u Somaliji.
On se oglasio i na društvenoj mreži "Truth" gde je otkrio da je "napad bio uspešan".

"PRONAĆI ĆEMO VAS I UBITI" Tramp naredio napade, pa poručio:​

"Ovo je poruka svima koji bi krenuli na Amerikance"​

Screenshot_94.png

- Jutros sam naredio precizne vojne vazdušne udare na visokog planera napada ISIS-a i druge teroriste koje je
regrutovao i vodio u Somaliji. Ove ubice, koje smo našli kako se kriju u pećinama, pretile su Sjedinjenim
Državama i našim saveznicima
. Udari su uništili pećine u kojima žive i ubili mnoge teroriste, a da ni na koji
način nisu oštetili civile. Naša vojska je godinama ciljala ovog ISIS-ovog planera napada, ali Bajden i njegovi
saradnici nisu delovali dovoljno brzo da obave posao. Ja jesam! Poruka ISIS- i svima koji bi napali Amerikance
glasi: 'PRONAĆI ĆEMO VAS I UBIĆEMO VAS! - napisao je Tramp.

Screenshot_95.png

Mnogo hteo, mnogo započeo...

Predsednik SAD Donald Tramp naredio je napad na pripadnike Islamske države u Somaliji.
On se oglasio i na društvenoj mreži "Truth" gde je otkrio da je "napad bio uspešan".

"PRONAĆI ĆEMO VAS I UBITI" Tramp naredio napade, pa poručio:​

"Ovo je poruka svima koji bi krenuli na Amerikance"​

Pogledajte prilog 1679798

- Jutros sam naredio precizne vojne vazdušne udare na visokog planera napada ISIS-a i druge teroriste koje je
regrutovao i vodio u Somaliji. Ove ubice, koje smo našli kako se kriju u pećinama, pretile su Sjedinjenim
Državama i našim saveznicima
. Udari su uništili pećine u kojima žive i ubili mnoge teroriste, a da ni na koji
način nisu oštetili civile. Naša vojska je godinama ciljala ovog ISIS-ovog planera napada, ali Bajden i njegovi
saradnici nisu delovali dovoljno brzo da obave posao. Ja jesam! Poruka ISIS- i svima koji bi napali Amerikance
glasi: 'PRONAĆI ĆEMO VAS I UBIĆEMO VAS! - napisao je Tramp.

Pogledajte prilog 1679800

Mnogo hteo, mnogo započeo...

Eto,a mene malo pre jedan clan pitao,gde ameri jos ratuju.

Back