Tramp kaže da venecuelanski vazdušni prostor treba smatrati zatvorenim i da će Sjedinjene Države uskoro početi kopnene operacije

Tako ste pricali za Avganistan a svi znamo kakav je katastrofalan poraz SAD i NATO pakt u celini tamo doziveo

Kao i uvek ti, de sisti , crni gavran ste nepogresivo na strani zla , od kojeg su stradali i Srbi.

Ja sam kao i uvek , na strani slobode , na strani obespravljenih potlacenih naroda sveta.

Zato branis Vučića i podržavas Putina koji vrši agresiju na suverenu zemlju i ubija druge Pravoslavce pod izgovorom bezbednosti i ostalih gluposti.
Ja ne navijam za SAD, ali nisam glup pa da ne vidim da Venecuela ima da bude pretvorena u prah i pepeo.

Zato branis Vučića i podržavas Putina koji vrši agresiju na suverenu zemlju i ubija druge Pravoslavce pod izgovorom bezbednosti i ostalih gluposti.
Ja ne navijam za SAD, ali nisam glup pa da ne vidim da Venecuela ima da bude pretvorena u prah i pepeo.

Podrzavam Putina jer se bori za slobodu pravoslavnih potlacenih Rusa u Ukrajini koje zlikovacki rezim Zelenskog i Porosenka ubija u kontinuitetu 8 godina.

Dosta je bilo sad cete malo da vidite kako ruska batina udara po NATO zlikovcima.

Ti navijas i uvek si na strani okupatora i neprijatelja srpskih i ruskih. Na strani si neprijatelja pravoslavlja to je ocigledno i uvek podrzavas Ameriku i zapad u nasilju nad drugima.
Niste uspeli da nas slome ni Napoleon, ni Hitler a bogami nece ni Bajden/Tramp ili koga god posaljete.

Pravoslavlje ce pobediti i unistiti sataniste i imperijaliste duboke drzave sa zapada.

Podrzavam Putina jer se bori za slobodu pravoslavnih potlacenih Rusa u Ukrajini koje zlikovacki rezim Zelenskog i Porosenka ubija u kontinuitetu 8 godina.

Dosta je bilo sad cete malo da vidite kako ruska batina udara po NATO zlikovcima.

Ti navijas i uvek si na strani okupatora i neprijatelja srpskih i ruskih. Na strani si neprijatelja pravoslavlja to je ocigledno i uvek podrzavas Ameriku i zapad u nasilju nad drugima.
Niste uspeli da nas slome ni Napoleon, ni Hitler a bogami nece ni Bajden/Tramp ili koga god posaljete.

Pravoslavlje ce pobediti i unistiti sataniste i imperijaliste duboke drzave sa zapada.

Lepo je sanjati. A ti po običaju lažeš.

Svaki rat Amerika po pravilu na k raju gubi.

Avganistan, Vijetnam, Ukrajina svuda sudo nogu NATOvci porazeni kad se suoce da motivisanim neprijateljima spremnim da se bore do kraja za svoju slobodu NATOvci nemate resenje i bezite kao isibani kerovi sa bojista.

Slobodarski narodi i diktatorski režimi bas i ne idu zajedno…
Mržnja je mnogo zajebavna stvar, toliko te oslepi da nisi sposoban ni osnovne činjenice da razumeš…

Mržnja je mnogo zajebavna stvar, toliko te oslepi da nisi sposoban ni osnovne činjenice da razumeš…

zasto ti podrzavas najzlikovackiju drzavu danasnjice Sjedinjene Americke Drzave koja je pri tom agresor i okupator Srbije?

Zasto si na strani ovog zla ?

Ovo boldovano je baš nešto što je upareno u BiH.
To su zapadne vrijednosti, da nameću svoju volju drugima i vladaju kao diktatori poput Šmita.

Beš mi sve, ima da napravim par naloga na X pa da te ložim.

nemas argumente i to te boli

Kao i uvek - na strani si zla od kojeg stradaju i stradali su i Srbi

Ja sam kao i uvek, na strani potlacenih, antiimperijalista - na strani slobodoljubivih naroda sveta koji brane svoju nezavisnost i slobodu od strane pomahnitalih lopova i ubica iz Vasingtona

caracas-venezuela-a-boy-runs-past-anti-american-propaganda-and-graffiti-reading-si-signifying.jpg

Antiimperialismo_caracas.jpg

Americka NATO politika je - zavadi, podeli, okupiraj, opljackaj, izvrsi genocid....

Samo se ujedinjeni mozemo suprostaviti njihovom ZLU!

Slobodoljuvi narodi Srbije, Sirije, Libije, Venecuele, Rusije, Kine, Severne Koreje, Citave Afrike, Indonezije, Kube, Brazila zajedno u borbi PROTIV GLOBALNOG ZLA

PROBUDITE SE!

Vreme je sad!

Poslanik Skot Ficdžerald (republikanac iz Viskonsina) rekao je u ponedeljak za Foks biznis netvork da očekuje da bi predsednik Venecuele Nikolas Maduro mogao da se povuče već ove nedelje.

Šeril Kasone, koja menja Mariju Bartiromo, pitala je Ficdžeralda o nedavnom telefonskom razgovoru predsednika Donalda Trampa sa Madurom.

Tramp je potvrdio poziv novinarima u avionu Er Fors Van u nedelju, ali je rekao samo: „Ne bih rekao da je prošlo dobro ili loše. Bio je to telefonski poziv.“

Kasone je pročitao izveštaj Majami Heralda: „Poruka SAD Maduru bila je direktna. Bezbedan prolaz biće zagarantovan njemu, njegovoj ženi i njegovom sinu samo ako pristane da odmah podnese ostavku.“

Libija...Sirija...Jermenija...izgleda, da je na spisku i Venecuela...ne verujem da ce biti ruske ili kineske zastite
Rusi su pozvali svoje da se hitno izmeste. Nikakve pomoći neće biti.

Ako ne bude bio pametan i sam otišao za koji dan, naći će se već neki lokalni general sa molbom da mu Vašington oprosti ružnu prošlost i Madurovom glavom za polog.
U Venecueli ionako polovina stanivništva jedva čeka da ga natakne na kolac, a u ovoj drugoj kao i u svakoj ovakvoj diktaturi gde je poslušnost jedini kriterijum, je ogroman broj oportunista koji će lako konvertovati lojalnost.
Zato se raspadaju za par dana kada kola krenu nizbrdo,videlo se i u Iraku, Libiji a naročito Siriji. Ništa ovde neće biti drugačije, kakve džungle kakav Vijetnam. Neće Amer kročiti nogom dok sve ne bude rešeno,samo da prime ključeve rafinerija.Bombama ubrzati proces.
Ipak mi se javlja da se brkatoj šoferčini ne gine baš i da sad pregovara o količini stvari koje će moći da ponese u Havanu.

Back