Tramp je poručio Zelenskom da "bude zahvalan" i optužio predsednika da se "kocka sa Trećim svetskim ratom".

Ako ništa drugo Tramp je postao materijal za zaјеbanciju kao nijedan predsednik do sada.

I Bajden je bio prilično dobar za zajebanciju a nadam se da će mrskim okupatorima sledeći prez biti još bolji za zez.:whistling:

1741037526269.png

I Bajden je bio prilično dobar za zajebanciju a nadam se da će mrskim okupatorima sledeći prez biti još bolji za zez.:whistling:

Pogledajte prilog 1692500
Bajden izgleda kao što bi i inače trebao čovek njegovih godina. Bar nije sav ''renoviran'' kao Tramp koji ima više mazancija i plastike nego neke naše ocvale pevaljke.

I vamo propoprorussi u ekstazi :think:
kako ce te odalamit o zemlju :per:
do prije mjesec dana Cemerika zlo, americke krvozedne hijene a danas janje umiljato :hahaha::hahaha::hahaha:
Ne znate di udarate:kafa:

Ne smatram sebe rusofilom ali zaista te iskreno pitam zar ne misliš da taj deo populacija ima realnih razloga da bude onako zlurado i cinično zadovoljan razvojem situacije u svetu, posebno na relacijama Ukrajina - EU - USA - NATO.

Nemam je pojma šta će biti "u konačnici" što kažu komšije Hrvati, verujem da niko živi ne zna ali prijatelju ovo je ludilo mozga šta se dešava i iskreno jeste došlo 5 minuta da se rusofili raduju i likuju.

Ko će se na kraju smejati a ko plakati to sam bog zna ali ovako stvari trenutno stoje,

Ne smatram sebe rusofilom ali zaista te iskreno pitam zar ne misliš da taj deo populacija ima realnih razloga da bude onako zlurado i cinično zadovoljan razvojem situacije u svetu, posebno na relacijama Ukrajina - EU - USA - NATO.

Nemam je pojma šta će biti "u konačnici" što kažu komšije Hrvati, verujem da niko živi ne zna ali prijatelju ovo je ludilo mozga šta se dešava i iskreno jeste došlo 5 minuta da se rusofili raduju i likuju.

Ko će se na kraju smejati a ko plakati to sam bog zna ali ovako stvari trenutno stoje,
Rusofili ili propoprorussi sigurno nece a i zbog cega likuju?
Sta je tim propoproussima ukrajina skrivila pa zele da Ukrajina nestane?
Samo nemoj onu mantru " nacisti " :rtfm:

Nismo mi prorusi, mi smo natofobi i eufobi.

Svakog ko ide protiv njih i pravi im probleme ja podržavam bez rezerve, bila to Rusija, Kina, S.Koreja, neka vojna hunta iz Afrike ili Hamas. Ne zanima me ko je, ako je protivnik NATO pakta i EU, ima moju bezrezervnu podršku.

Do nestanka NATO i uništenja Nemačke!

Vrlo vam je slabo to, spali ste na nošenje kačketa "Nema bolje zemlje od Amerike."

Što jeste tačno da su Bajden i Zelenski neuporedivo inteligentniji šahisti od Putina, ali vi to tek sad priznajete

Hebo Ukrajinu, nebitna je i neće nestati

Ulozi su se ozbiljno povećali, u igri su stvari mnogo veće i mnogo ozbiljnije od ukrajinskih vukohebina

Prijatelju, NATO se cepa pred našim očima,
ako ti misliš da to nije razlog za veselje rusofila moram da te razočaram

Vrlo vam je slabo to, spali ste na nošenje kačketa "Nema bolje zemlje od Amerike."

Što jeste tačno da su Bajden i Zelenski neuporedivo inteligentniji šahisti od Putina, ali vi to tek sad priznajete

Meni nije slabo ni jako ništa, baš me briga za Ruse, nisam rusofil

Što se tvojih šahista tiče jedan je bivši a drugi ti je uskoro bivši

O čemu pričaš prijatelju odnosi između USA i EU su na najnižem nivou u istoriji, verovatno još od rata za nazavisnost.
Zajednički odbrambeni savez se raspada EU pravi svoj i mašta o nekoj "munjevitoj militarizaciji" što je fantazmogorija koju ni Vučić ne bi mogao da smisli i izgovori.

Hebo Ukrajinu, nebitna je i neće nestati

Ulozi su se ozbiljno povećali, u igri su stvari mnogo veće i mnogo ozbiljnije od ukrajinskih vukohebina

Prijatelju, NATO se cepa pred našim očima,
ako ti misliš da to nije razlog za veselje rusofila moram da te razočaram
Paaaaaaaaaa ajde onda razjasni cemu se to krstini russofili vesele i sta im je razlog za veselje :think:
Aaaaaaa da, nadaju se da ce Srbija postat russka gubernija a oni kao neki gubernatori, samo zamisli TIXIJA gubernator Golije :per:
Samo, to ih June nece Mune :whistling:

Paaaaaaaaaa ajde onda razjasni cemu se to krstini russofili vesele i sta im je razlog za veselje :think:
Aaaaaaa da, nadaju se da ce Srbija postat russka gubernija a oni kao neki gubernatori, samo zamisli TIXIJA gubernator Golije :per:
Samo, to ih June nece Mune :whistling:

Rusofili se vesele jer su se deklarisani neprijatelji Rusije posvađali na krv i na nož

Ne znam šta te tu čudi i zašto tražiš neki dublji razlog, to se sasvim dovoljno.

Zamisli recimo situaciju da se Vučić, Brnabićka, Mali i Vučević posvađaju na pasja kola i da krenu da se pichkaraju po medijima. Zar to ne bi bio razlog za zadovoljstvo svih koji su protiv SNS režima u Srbiji

Back