- Poruka
- 13.489
I Bajden je bio prilično dobar za zajebanciju a nadam se da će mrskim okupatorima sledeći prez biti još bolji za zez.Ako ništa drugo Tramp je postao materijal za zaјеbanciju kao nijedan predsednik do sada.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Bajden je bio prilično dobar za zajebanciju a nadam se da će mrskim okupatorima sledeći prez biti još bolji za zez.Ako ništa drugo Tramp je postao materijal za zaјеbanciju kao nijedan predsednik do sada.
Pa jesi l saznao ko je tvoj novinar hahaNe vrljavim na jedno oko ko ti.
Bajden izgleda kao što bi i inače trebao čovek njegovih godina. Bar nije sav ''renoviran'' kao Tramp koji ima više mazancija i plastike nego neke naše ocvale pevaljke.I Bajden je bio prilično dobar za zajebanciju a nadam se da će mrskim okupatorima sledeći prez biti još bolji za zez.
Pogledajte prilog 1692500
Zamisli da neko iz LGBT USAID krugova koristi botoks u meri Putina i Zore DobričaninI Bajden je bio prilično dobar za zajebanciju a nadam se da će mrskim okupatorima sledeći prez biti još bolji za zez.
Pogledajte prilog 1692500
Ne. Ja sam pro LGHDTV+, za razliku od tebe.Zamisli da neko iz LGBT USAID krugova koristi botoks u meri Putina i Zore Dobričanin
Ti bi ih prvi kriticizirao
I vamo propoprorussi u ekstazi
kako ce te odalamit o zemlju
do prije mjesec dana Cemerika zlo, americke krvozedne hijene a danas janje umiljato
Ne znate di udarate![]()
Rusofili ili propoprorussi sigurno nece a i zbog cega likuju?Ne smatram sebe rusofilom ali zaista te iskreno pitam zar ne misliš da taj deo populacija ima realnih razloga da bude onako zlurado i cinično zadovoljan razvojem situacije u svetu, posebno na relacijama Ukrajina - EU - USA - NATO.
Nemam je pojma šta će biti "u konačnici" što kažu komšije Hrvati, verujem da niko živi ne zna ali prijatelju ovo je ludilo mozga šta se dešava i iskreno jeste došlo 5 minuta da se rusofili raduju i likuju.
Ko će se na kraju smejati a ko plakati to sam bog zna ali ovako stvari trenutno stoje,
Nismo mi prorusi, mi smo natofobi i eufobi.Rusofili ili propoprorussi sigurno nece a i zbog cega likuju?
Sta je tim propoproussima ukrajina skrivila pa zele da Ukrajina nestane?
Samo nemoj onu mantru " nacisti "![]()
Lepa skraćenica za izbegavanje cenzoraLGHDTV
Vrlo vam je slabo to, spali ste na nošenje kačketa "Nema bolje zemlje od Amerike."Ne smatram sebe rusofilom ali zaista te iskreno pitam zar ne misliš da taj deo populacija ima realnih razloga da bude onako zlurado i cinično zadovoljan razvojem situacije u svetu, posebno na relacijama Ukrajina - EU - USA - NATO.
Nemam je pojma šta će biti "u konačnici" što kažu komšije Hrvati, verujem da niko živi ne zna ali prijatelju ovo je ludilo mozga šta se dešava i iskreno jeste došlo 5 minuta da se rusofili raduju i likuju.
Ko će se na kraju smejati a ko plakati to sam bog zna ali ovako stvari trenutno stoje,
Rusofili ili propoprorussi sigurno nece a i zbog cega likuju?
Sta je tim propoproussima ukrajina skrivila pa zele da Ukrajina nestane?
Samo nemoj onu mantru " nacisti "![]()
Vrlo vam je slabo to, spali ste na nošenje kačketa "Nema bolje zemlje od Amerike."
Što jeste tačno da su Bajden i Zelenski neuporedivo inteligentniji šahisti od Putina, ali vi to tek sad priznajete
Paaaaaaaaaa ajde onda razjasni cemu se to krstini russofili vesele i sta im je razlog za veseljeHebo Ukrajinu, nebitna je i neće nestati
Ulozi su se ozbiljno povećali, u igri su stvari mnogo veće i mnogo ozbiljnije od ukrajinskih vukohebina
Prijatelju, NATO se cepa pred našim očima,
ako ti misliš da to nije razlog za veselje rusofila moram da te razočaram
Paaaaaaaaaa ajde onda razjasni cemu se to krstini russofili vesele i sta im je razlog za veselje
Aaaaaaa da, nadaju se da ce Srbija postat russka gubernija a oni kao neki gubernatori, samo zamisli TIXIJA gubernator Golije
Samo, to ih June nece Mune![]()
Zelenski je estupido, misli da sve zavisi od njega,a nije tako.Car Zelenski mu je i spustio: "Posle rata ću obući kostim. Možda tako nešto kao vi; možda malo bolji u stvari."
Baš mu je spustio, zato će sad posran da mu se vrati, al da uđe na vratanca za pseCar Zelenski mu je i spustio: "Posle rata ću obući kostim. Možda tako nešto kao vi; možda malo bolji u stvari."
Šta mislite hoće li @Tihi da časti celu Krstaricu ako ovo bude tačna informacija
Bem li ga, ovde mora nešto da se zavrti i na ražnju,
cenim da njegova domaća brlja ne bi zadovoljila vaskoliku populaciju na forumu![]()
![]()
![]()